Şimdi Ara

3Gs Custom Firmware 1604 Hatası! Herşeyi yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Telefon 3Gs MC Model Sorunlu haftadan 39. sonrası. Telefona restore atmam gerekliydi hiçbir şekilde custom fw atamadım mecburen 3.1.3' geçtim. Şimdi deniyorum tekrar custom fw ile atmayı recovery'e aldım, dfu'ya aldım ama yok olmuyor. Hep ituens 1604 hatası veriyor. 3 Pcde denedim. Çok düşük ihtimal kablodandır diye yarın arkadaşın kablosuyla deneyeceğim ne yapmam lazım ?

• kardes bılgısayarını kapat ac ı tunes oyle baslat olmazsa ı tunes sıl yenıden yukle gene olmazsahttp://ih8sn0w.com/index.php/products/view/ireb.snow# bu sıteden ireb ındır ılk once onu kur ve ac sonra telefonu bagla sonra ı tunes ac beyaz ekran gelecek korkma sonra atacak 3.1.3 ü bende cok arastırdım hıc bı yerde kesın cvp yok ben bu programla gectım o hatayı tabı dedıklerımı dfu modda yapacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysyselimy -- 18 Şubat 2010; 23:58:09 >
  • Yeniden 3 kere farklı sürümlerle yükledim. Zaten amacım custom fw ile 3.1.2 ye downgrade yapmak. Sen yapabilidnmi o program ile cihaz ne birde_
  • Orjinal 3.1.3 kuracaksınız başka yolu yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can

Selamlar. Telefon 3Gs MC Model Sorunlu haftadan 39. sonrası. Telefona restore atmam gerekliydi hiçbir şekilde custom fw atamadım mecburen 3.1.3' geçtim. Şimdi deniyorum tekrar custom fw ile atmayı recovery'e aldım, dfu'ya aldım ama yok olmuyor. Hep ituens 1604 hatası veriyor. 3 Pcde denedim. Çok düşük ihtimal kablodandır diye yarın arkadaşın kablosuyla deneyeceğim ne yapmam lazım ?

3GS ye orjinal 3.1.3 attıktan sonra jailbreak yapmadan nasıl custom a dönmeyi düşünüyorsun.
    Custom 3.1.3 e sadece 3.1.2 SHSH yedeğin varsa geçebilirsin.
    1. Apple yerine Saurik server a bağlanarak (ancak eğer SHSH Saurik te yedekliyse) iTunes u yanıltıp 3.1.2 ye dönersin (baseband dönmez).
    2. 3.1.2 ye jailbreak yaparsın
    3. Custom 3.1.3 ü yüklersin

• cihaz 3g 1604 hatasını sadece dedıgım yolla gecersın ben anca oyle gectım daha dogrusu yabancı sıtelerde bu yolu onerıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can

Selamlar. Telefon 3Gs MC Model Sorunlu haftadan 39. sonrası. Telefona restore atmam gerekliydi hiçbir şekilde custom fw atamadım mecburen 3.1.3' geçtim. Şimdi deniyorum tekrar custom fw ile atmayı recovery'e aldım, dfu'ya aldım ama yok olmuyor. Hep ituens 1604 hatası veriyor. 3 Pcde denedim. Çok düşük ihtimal kablodandır diye yarın arkadaşın kablosuyla deneyeceğim ne yapmam lazım ?

3GS ye orjinal 3.1.3 attıktan sonra jailbreak yapmadan nasıl custom a dönmeyi düşünüyorsun.
    Custom 3.1.3 e sadece 3.1.2 SHSH yedeğin varsa geçebilirsin.
    1. Apple yerine Saurik server a bağlanarak (ancak eğer SHSH Saurik te yedekliyse) iTunes u yanıltıp 3.1.2 ye dönersin (baseband dönmez).
    2. 3.1.2 ye jailbreak yaparsın
    3. Custom 3.1.3 ü yüklersin

tamam bilmiyordum SHSH olayını malesef almadım. Teşekkür ederim ne yapalım bekleyeceğiz. Başka birinin SHSH dosyasıylada olmaz dimi saçma bir soru ama :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.