Şimdi Ara

3GS 4.3.5 untethered desteği varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar iphone da çok yeniyim, bir kaç gündür araştırıyorum epey kafam karışık yardım ederseniz sevinirim..

3GS 4.3.5(8L1), Firmware 05.16.02 , 8GB sim kilitsiz jb'siz orjinal iphone kullanıyorum.

Jailbreak yapmak çok istiyorum nasıl yapabilirim

6.1.2 güncellemsi yapmadım kasar diye korkuyorum. Kasar mı?

Redsn0w (0.9.12B1)IOS 5.1.1 Untethered i yüklemeyi düşünüyorum 3GS desteği olduğu söyleniyor ancak 4.3.5 sürümü için geçerli mi ? Redsn0w doğru yazılım mı?

Kısaca 4.3.5 sürümüm var Jb yapmak istiyorum hangi yazılıa geçmeliyim?

• 4.3.3 e kadar untethered jb var. 4.3.5 için yanılmıyorsam tethered jb vardı onu da tavsiye etmem. Yerinde olsam 6.1.2 ye günceller o şekilde jb yaparım. Hatta geçiş yapmadan önce 4.3.5 shsh al öyle geç. Beğenmezsen geri gelirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ahmet©

4.3.3 e kadar untethered jb var. 4.3.5 için yanılmıyorsam tethered jb vardı onu da tavsiye etmem. Yerinde olsam 6.1.2 ye günceller o şekilde jb yaparım. Hatta geçiş yapmadan önce 4.3.5 shsh al öyle geç. Beğenmezsen geri gelirsin

6.1.2 kasmıyor cihaz hatta süper perfect hatta iphone 5 den hızlı zuhahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4.3.3 e kadar untethered jb var. 4.3.5 için yanılmıyorsam tethered jb vardı onu da tavsiye etmem. Yerinde olsam 6.1.2 ye günceller o şekilde jb yaparım. Hatta geçiş yapmadan önce 4.3.5 shsh al öyle geç. Beğenmezsen geri gelirsin

Eyvallah cok yardımın oldu..

Orijinalden alıntı: shpongle01

quote:

Eyvallah cok yardımın oldu..

rica ederim. kolay gelsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.