hayır web tarayıcısından oynamıyorum flash diskten çektim oyunu dostum
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
ekran kartın ve işlemcin hakkında bilgi verir misin?
laptop kullanıyorum
ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 3450
işlemci: AMD Turion(tm) X2 Dual-Core Mobile RM-72 (çift işlemci)
Anladıım kadarıyla işlemcinde ekran kartında fena değil. Acaba tema fln kullanıyomusun bilgisayarında. Yani kendin sonradan yüklediğin bir tema. Ayrıca işletim sistemin nedir.
quote:
Orjinalden alıntı: Dhlıyıg
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
ekran kartın ve işlemcin hakkında bilgi verir misin?
laptop kullanıyorum
ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 3450
işlemci: AMD Turion(tm) X2 Dual-Core Mobile RM-72 (çift işlemci)
Anladıım kadarıyla işlemcinde ekran kartında fena değil. Acaba tema fln kullanıyomusun bilgisayarında. Yani kendin sonradan yüklediğin bir tema. Ayrıca işletim sistemin nedir.
dostum tema kullanmıyorum.işletim sistemi vista.neden böyle oluyor ya xp olsaymış daha az kasardı filan diyolar
bunun mhz si var, ghz si var, ddr ı var.. 3-4 gb ram oldumu tamam dimi
celeron bile kasmaz flash oyunda bunun hiç kasmaması lazım :S virüs olabilir bi format at derim
@My_CaRizMa
güzel diyorlar git kardeşim aldığın yere sor neden böyle ..
quote:
Orjinalden alıntı: Gökãy
Norton antivirus war demi?
Sil düzelir
onu hemen kaldırdım antivir var
quote:
Orjinalden alıntı: shevchenko38
celeron bile kasmaz flash oyunda bunun hiç kasmaması lazım :S virüs olabilir bi format at derim
Yeni flash oyunlardan haberin yok sanırım dual-core işlemci gerekiyor, ayrıca Amd'de flashlar Intel'e göre daha fazla kasıyor. Flash diye kasmayacak diye bir düz mantık mı var ya..
quote:
Orjinalden alıntı: Gökãy
Norton antivirus war demi?
Sil düzelir
+1 Bak sebebi bu olabilir. Vistada kasar ama o kadar flash oyunu etkilemez be arkadaşım. Ama antivürler çok kastırabiliyor.
hocam bilen bilmeyen atlamış.yazılımsal bir hata olduğu kesin.ekran kartının son driverını yükle ve dene.
evet arkadaşlar dediğiniz gibi değiştireyim laptopu daha alalı 1 ay olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Kud
hocam bilen bilmeyen atlamış.yazılımsal bir hata olduğu kesin.ekran kartının son driverını yükle ve dene.
tmm kardeşim büyük ihtimal böyle.eğer olursa dile benden ne dilersen
Ram'in; Kaç mhz?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Kud
tmm kardeşim büyük ihtimal böyle.eğer olursa dile benden ne dilersen
kesinlikle katılıyorum çoğu kişi ekran kartı driverlarını yüklemiyor ve gelen yeni oyunlarda sorun yaşıyorlar belli aralıklarla bakmak lazım yeni driver varmı diye bunu yapınca sorunun %95 çözülüceğini düşünüyorum %5 yanılma payı olsun :D