Şimdi Ara

3g yavaşlık sorunu. ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 3 yıllık iphone 3g 8 gb var. 4.2.1 versiyon yüklü. bi ara jailbreak yapmıştım ama çok kastı sonra format attım jailbreaksiz 4.2.1 kullanmaya başladım. ama telefon çok yavaş ya. whatsapp ı twitter veya facebook programlarını çok geç açıyor. rehber, veya mesajlarıda geç açıyor. görüntü iphone hız olarak yerlerde.

ne yapmalıyım çok fazla programda yüklü değil 2-3 oyun ve foursquare face twitter face messenger falan var. 300-400 mb müzik var. yormaya başladı artık telefon.

napsam versiyon mu düşürsem format mı atsam bi daha napsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğulcan D.

Orjinal Firmware yüklemeyi dene

yani?

Evet arkadaşlar iPhone 3G kullanıcısı olarak ram düşüklüğü nedeniyle programlarda oyunlarda sıkıntı çektim. Biraz araştırarak bu olaya çözüm buldum. Ram 70 - 80 mb ta kadar yükseliyor. Telefon çok daha hızlı oluyor.
     3g yavaşlık sorunu. ne yapmalıyım?

Yapılacak işlem çok basit.

iFunbox veya Wİnscp kullanılarak verdiğim linkdeki dosyayı System/Library/LaunchDeamons içine kopyalıyoruz ve cihazımızı reboot (yeniden başlatıyoruz) ediyoruz ve sanal belleğimiz 80 mb ta kadar çıkıyor ve telefonumuz da oldukça rahatlıyor. Kendi iphone 3g mde denedim sorunsuz çalıştı ve hissedilir şekilde telefon hızlandı.

Not: Her ihtimale karşı telefondaki yerine kopyalayacağınız dosyanın (com.apple.dynamic_pager.plist) bir kopyasını saklayın. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Güle Güle kullanın.

Link: konuyu açan arkadaşın verilen gerekli bilgilere güvenmemesi nedeniyle link silinmiştir saygılar.
    alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayshot -- 1 Aralık 2011; 17:01:10 >

• JB yi kaldır diyorum
  • 3.1.3 sürümünü dene yada
  • telefonun biraz olsun hızlanması için 24 saatte bir 36 saatte bir falan açıp kapamam gerekiyor. vallahi sıkıntı. abimden aldım telefonu öncesinde abim kullanıyodu ben mart ayından beri kullanıyorum.

dostum programa güvenemedim kusura bakma casus program mıdır ne olduğu belli değil.

Orijinalden alıntı: The Answér

telefonun biraz olsun hızlanması için 24 saatte bir 36 saatte bir falan açıp kapamam gerekiyor. vallahi sıkıntı. abimden aldım telefonu öncesinde abim kullanıyodu ben mart ayından beri kullanıyorum.

dostum programa güvenemedim kusura bakma casus program mıdır ne olduğu belli değil.

dostum güvenip veya güvenmemek sana kalmış birşey com.apple.dynamic_pager.plist dosyası olarak ekli hotfile.com' da, inşallah sorununu çözücek güvenilir bir yol bulursun kolay gelsin.
    Honda Civic FN2 Type-R
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.