Şimdi Ara

3G paketiyle VOİP kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne kadarlık paket yeterli olur sadece voip için?
    görüşme kalitesi nasıl?

• birde SIP kullanımı için paket sınırlaması var mı? yoksa büyük küçük tüm paketlerde serbest mi?
  • vodafone 250 mb pakette kullandım görüşme kalitesi güzeldi ama 250 mb ne kadar yeterlidir bilemiyorm sadece birkaç defa denemiştim ama bence yeterlidir...
  • Nokia E90 ta wirofon kurup tcell 3g ile 10 dk konuştum. 10 mb civarı veri trafiği oldu
  • bilgisayardan kullanan başka bir arkadaşta saniyede 8kb download 8kb upload yaptıgını söylemişti, 3G'de ikiside kotaya sayıldıgına göre sizin dediginize geliyor 1mb/dk veri akışı var(:

betamax servislerinden birine üye olup yanınada 1gb 3G paketi gerekiyor bedava dakikaların hepsini kullanabilmek için..

masraflı ve meşakkatli göründü açıkçası
  • avea 3g ile skype kullanıyorum sorun yok.
  • ben kullanıyorum,1gb internet paketi ile,hatta bulunduğumuz yerde 3g olmamasına rağmen,edge hızıyla voipraider ve skype ile sorunsuz konuşabiliyoruz.

şöyle hesaplayın,voipraider konuşma için 10kb-s up ve download yapıyor ,skype ise daha bonkör,5kb sn divarlarında...
    bu hesaptan sonuca ulaşabilirsiniz lakin skype gerçekten sorunsuz ama voipraider ,ping değerleri yüzünden yankılanma gecikme vs yapabiliyor.
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.