Şimdi Ara

3G Modem - Kablosuz mouse çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell 3G aldım, problem VINN ı usb ye taktıgımda oluyor. Çıkarttığımda bir sorun yok. kablosuz mouse kullanıyorum (a4tech g7-630). mouse sürekli takılıyor. hareket etmiyor. hatta şunu da test ettim. bir web sayfası tamamen yüklendikten sonra da takılma yaşamıyorum sadece modem veri alıp-gönderirken problem oluşuyor.

mhz lerimi aynıdır nedir çözemedim. bir fikri çözümü olan var mı?

• Merhabalar, aynı sorun bende de var, farem a4Tech g10-660L işyerinde ttnetin verdiği modem Tplink td854w sürekli farede sürekli takılmalar oluyor, ama eve gidince yine tplinkin bir router ı var onda sorun olmuyor. Yalnız iş yerinde farenin pili zayıflayınca takılmalar iyice artıyor. Çekilmez duruma geldi çözebilirsem dönüş yaparım.
  • Kablosuz mouse'da pil zayıflayınca imlecin takılması normaildir, pili değiştirin ama çakışma olayını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 3 Aralık 2012; 11:14:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeaLzeBuB

Turkcell 3G aldım, problem VINN ı usb ye taktıgımda oluyor. Çıkarttığımda bir sorun yok. kablosuz mouse kullanıyorum (a4tech g7-630). mouse sürekli takılıyor. hareket etmiyor. hatta şunu da test ettim. bir web sayfası tamamen yüklendikten sonra da takılma yaşamıyorum sadece modem veri alıp-gönderirken problem oluşuyor.

mhz lerimi aynıdır nedir çözemedim. bir fikri çözümü olan var mı?

Çok büyük hort olucak ama bire bir aynı sorunu yaşıyorum. Mobil modem çalışırken kablosuz mouse takılıyor. Pille alakası yok 0 pil aldım taktım sonuç aynı.
  • E kardeşler eğer aynı frekansta çalışıyorlarsa çakışırlar tabi.Modemlerde wifi için kanal seçimi oluyordu 3g modemde de varsa kanalı değiştirmek işe yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlerin kopruyu yikmasiyla ayni olay :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.