Bildirim
3G maximum indirme boyutu...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: furky86
Arkadaslar app Store'dan wifi açmadan 3G ile uygulama indirmeye çalışıyorum ama 20 mb ve üstü uygulamalar için wifi acın diyor... Onceden 40 mblik app indirirdim sorun olmazdı... Siz nedenini biliyor musunuz acaba? Sorun sadece bende mi yoksa :((
Aynı problem bizdede var. 3g ile 20 mb üstüne izin vermiyor. Sanki internet parasını Apple ödüyor da indirmeye sınır koyuyor.
Jailbreak'ın varsa ve illada 20Mb üstü indireceğim diyorsan Cydia'da "Unrestrictor" isimli program yardımıyla 3G yada Edge bağlantısını wireless bağlantısı gibi gösterebilirsin App Store'a -
Ben jailsiz kullanıyorum ya telefon kisitlayici bile olsa orjinalligine saygım var :D bana da saçma geldi daha 2 hafta önce indirdim 40 mb :s -
quote:
Ben jailsiz kullanıyorum ya telefon kisitlayici bile olsa orjinalligine saygım var :D bana da saçma geldi daha 2 hafta önce indirdim 40 mb :s
Eminmisiniz. Wifi ile indirmiş olmayasınız o 40MB'lık uygulamayı. Uzun zamandır iPhone kullanıyorum. Benim bildiğim bu sınır her zaman vardı. -
Eminim... Okulda wifi yok ve zaten ben wifi sadece evde acıyorum... -
my3g programi sayesinde 3g uzerinden 745mb'lik rage HD pyununu indirdim :) -
quote:
Ben jailsiz kullanıyorum ya telefon kisitlayici bile olsa orjinalligine saygım var :D bana da saçma geldi daha 2 hafta önce indirdim 40 mb :s
Valla jb'siz iphone, ferrari alıp'ta 40 km'yi geçmemeye benzer. jb yapıp telefonun tüm nimetlerinden yararlanmanızı tavsiye ederim.
Ama tabi sizin bileceğiniz bir iş.
sorununuza gelince, Arkadaşlar zaten konunun içinde bahsetmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: flayzeraynx
my3g programi sayesinde 3g uzerinden 745mb'lik rage HD pyununu indirdim :)
maşallah 745 mb -
Beyler biraz alakasız olucak Ama JB 'li iphoneyi servise yollayıpda garanti sorunu yaşayan oldumu. Bendede JB' li servis durumu olunca silip yollarım diye düşünüyorum ama ya tamamen açılamaz duruma gelip servise gitmesi gerekirse sonuç ne olur?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X