Bildirim
3G görüntülü konuşamıyorum ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: koraygs
Ttnet Mobil(Avea) abonesiyim. Ankara Çankaya'da 3G görüntülü konuşamıyorum. 3G yazıp 5555'e gönderiyorum. Hep sadece şu mesaj geliyor:
"Değerli müşterimiz, 3Gye geçiş talebiniz alınmıştır. İşleminiz tamamlandığında SMS ile bilgilendirileceksiniz." Ama bu iş burada kalıyor. Ne yapmalıyım?
Online islemlerde 3g servis bolumu var... Orda yazar 3g abonesi olup olmadiginiz...
Bir de telefonunuzun sebeke gostergesinin yaninda 3g yazisi cikiyor mu? -
Şimdi 3G yazısına pek dikkat etmedim,oturduğum evde sanırım çıkmıyor; ama Çankaya'da çıkmazsa varsın hiç çıkmasın zaten, böyle iş de olmaz olsun. Görüntülü aramaya bastığımda "Şebeke, video aramasını desteklemiyor" yazıyor. Sorun nedir şimdi, yardımcı olur musunuz lütfen ? -
quote:
Şimdi 3G yazısına pek dikkat etmedim,oturduğum evde sanırım çıkmıyor; ama Çankaya'da çıkmazsa varsın hiç çıkmasın zaten, böyle iş de olmaz olsun. Görüntülü aramaya bastığımda "Şebeke, video aramasını desteklemiyor" yazıyor. Sorun nedir şimdi, yardımcı olur musunuz lütfen ?
bunun nedeni telefon 3g modunda degil. telefonu kapatip acin, yine 3g moduna gecmezse ayarlardan sebeke modunu umts veya 3g yap. Bir de online islemlerden 3g abonesi olup olmadiginizi kontrol edin. -
Çift mod'daymış. UMTS'ye alıyorum, 3G yazısı çıkıyor. Ancak hiç çekmiyor, sıfır. Online işlemlerde de baktım telefonumun modeli ve 3g desteklediği yazıyor. Altta 3G abonelikleri demiş, ama onlar internet için sanıyorum. Ben sadece canım istediğinde görüntülü arama yapmak istiyorum bu kadar zor mu? Lütfen yardımcı olun. -
eğer umts de sıfır çekiyorsa demekki avea 3g senin bulunduğun yerde çekmiyor. çözüm ise avenın yeni bir baz istasyonu kurması veya senin başka bir operatöre geçmen -
quote:
Çift mod'daymış. UMTS'ye alıyorum, 3G yazısı çıkıyor. Ancak hiç çekmiyor, sıfır. Online işlemlerde de baktım telefonumun modeli ve 3g desteklediği yazıyor. Altta 3G abonelikleri demiş, ama onlar internet için sanıyorum. Ben sadece canım istediğinde görüntülü arama yapmak istiyorum bu kadar zor mu? Lütfen yardımcı olun.
Çözüm arıyorum, müşteri hizmetleriyle uğraşmak istemiyorum. -
quote:
quote:
Çift mod'daymış. UMTS'ye alıyorum, 3G yazısı çıkıyor. Ancak hiç çekmiyor, sıfır. Online işlemlerde de baktım telefonumun modeli ve 3g desteklediği yazıyor. Altta 3G abonelikleri demiş, ama onlar internet için sanıyorum. Ben sadece canım istediğinde görüntülü arama yapmak istiyorum bu kadar zor mu? Lütfen yardımcı olun.
Çözüm arıyorum, müşteri hizmetleriyle uğraşmak istemiyorum.
Telefon modeli ve destekliyor yazısının altında 3g aboneliği aktif yazıyor mu? Ora internet için değil genel 3g aboneliği için ;)
3g aboneliği aktif veya deaktif diye yazması lazım
-
Yanıtınız için teşekkürler ;ancak buna ne diyeceksiniz? Ben internet kullanmak istemiyorum. Arkadaşlar forumda hiç 3G görüntülü normal tarifesi ile konuşan yok mu hiç? Yani burdaki gibi ek ücret mi ödemek zorundayız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 2 Aralık 2011; 15:19:58 >
-
Müşteri hizmetleriyle görüştüm,"3G'yi aktifleştirdim,telefonunuzu kapatıp açın" dedi. Yaptım, tekrar açınca ekranda 3G falan yazmadı, şebeke görüntülü aramayı desteklemiyor hatası verdi yine. Ayarlardan "Scoopi" arkadaşımızın dediği gibi UMTS yaptım şimdi hem iyi çekiyor, hem de 3G yazıyor ekranda. Yanıtlayan ve fikir veren herkese teşekkürler... Çift moda alınca yine 3G çekmiyor da çift mod yerine UMTS'de durmasının bir sakıncası var mı? (Ek ücret vs.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 2 Aralık 2011; 17:03:22 > -
quote:
Müşteri hizmetleriyle görüştüm,"3G'yi aktifleştirdim,telefonunuzu kapatıp açın" dedi. Yaptım, tekrar açınca ekranda 3G falan yazmadı, şebeke görüntülü aramayı desteklemiyor hatası verdi yine. Ayarlardan "Scoopi" arkadaşımızın dediği gibi UMTS yaptım şimdi hem iyi çekiyor, hem de 3G yazıyor ekranda. Yanıtlayan ve fikir veren herkese teşekkürler... Çift moda alınca yine 3G çekmiyor da çift mod yerine UMTS'de durmasının bir sakıncası var mı? (Ek ücret vs.)
ucret açisindan hicbir sakincasi yok. Tek sorun 3g cekmeyen yerde gsm moduna gecemez, siz de bu durumda sebekeyi cift moda gecirmelisiniz. -
Evet, bu durum biraz sıkıntı olacak, neyse canım zaten görüntülü konuşmayı ayda yılda 1 kullanırım. Teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X