Şimdi Ara

3G Edge ve Facebook sorunu Ios 7.1.2/8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5s cihaza ios 8 i yükledim. İlk icloud şifremi girerken ben şifrenin nerdeyse yarısını yazdıktan sonra harfler çıkmaya başladı tane tane. Sonra düzeldi. Wifi yoktu çoğu ayarı atladım.
    Daha önce hiç 3g yi kapatıp edge kullanma gereksinimi hissetmemiştim fakat son birkaç haftadır bulunduğum ortamda sinyal kesici var interneti açtığımda Edge de full olan şebeke 3G ye geçip bir iki çizgiye düşüyor ve internet kullsnılamaz hale geliyor güncellemeden sonrada böyle devam etti.
    Bir de güncellemeden sonra mesaj yazarken ekranı önce yan yatırıp sonra telefonu tepetaklak yapınca ekran kararıyor düzeltince açılıyor üçkez yaptım ve hepsinde böyle oldu şusn olmuyor.

Bunlar haricinde güncelleme öncesi facebook a girdiğimde eger edge ile baglanıyorsan en son edge ile baglandığım zamanki gönderiler çıkıyor ilk. Eger 3G ile baglanıyorsan ve en son 3gün önce 3G ile baglsndıysam o günlkü göderiler çıkıyor ve ağ hatası verip duruyor

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 23 Eylül 2014; 0:13:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.