Şimdi Ara

3DS Oyunları Zevk Vermiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aleti geçen sene büyük bir hevesle aldım.Mario oyunları için aldım diyebilirim aleti birkaç oyun hariç hiç zevk vermiyor bu aletin oyunları bana nedense.NewSuperMarioBros.2,Mario3D Land,DonkeyKong,Zelda A Link Between Worlds harici adam akıllı oyun yok.Örneğin pokemon oyunları japon rpgleri (özellikle bravely default ve fire amblem gibi oyunlar acayip saçma geliyor) vb oyunları oynayamıyorum.Çok ağır geliyor pokemon dan hiç bir halt anlamadığım için oynayamadım zaten zevk de alamadım en çok övülen oyunu olduğu halde 3ds'in.Keza monster hunter da öyle , oyun çok ağır ve karışık geldi ilk bölümü bile atlatamadım, uzun lafın kısası sadece vaktimi mario oynayarak harcadığım (yaklaşık 50 saat 3dland 40 saat nsmb2 oynadım) bu aleti satmalımıyım baya sıktı hep aynı oyunları oynamak farklı oyunlarıda oynayamıyorum.

• Satacaksanız oyunların bi kaş tanesini alabilirim ama Bana kalırsa satmayın o jrpg ler ne kadar saçma olsada mantığını anlayınca eğlenceli olurlar pokemon oyunlarınıda izlemeden anlamak çok zor : ve elbette istediğiniz gibi bir oyun bulursunuz. Mighty no9 a bi bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voxmoz

Satacaksanız oyunların bi kaş tanesini alabilirim ama Bana kalırsa satmayın o jrpg ler ne kadar saçma olsada mantığını anlayınca eğlenceli olurlar pokemon oyunlarınıda izlemeden anlamak çok zor : ve elbette istediğiniz gibi bir oyun bulursunuz. Mighty no9 a bi bakın derim

hocam zaten gateway le kullanıyorum iyiki yoksa paraya cidden acırdım.Mario oyunları ne kadar eğlenceli geliyorsa rpg olan oyunları aşırı zor karmaşık ve yorucu geliyor,sonuçta oyunu eğlenmek stres atmak için oynarız bu pokemon oyunları falan beni daha da strese sokuyor anlamış değilim insanlar bu oyunlarla nasıl eğleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

quote:

Satacaksanız oyunların bi kaş tanesini alabilirim ama Bana kalırsa satmayın o jrpg ler ne kadar saçma olsada mantığını anlayınca eğlenceli olurlar pokemon oyunlarınıda izlemeden anlamak çok zor : ve elbette istediğiniz gibi bir oyun bulursunuz. Mighty no9 a bi bakın derim

hocam zaten gateway le kullanıyorum iyiki yoksa paraya cidden acırdım.Mario oyunları ne kadar eğlenceli geliyorsa rpg olan oyunları aşırı zor karmaşık ve yorucu geliyor,sonuçta oyunu eğlenmek stres atmak için oynarız bu pokemon oyunları falan beni daha da strese sokuyor anlamış değilim insanlar bu oyunlarla nasıl eğleniyor.

Ben de wii'de zelda oynarken öyle oluyorum.
    Çoğunu internetten öğreniyom ama bölüm geçince yaşadığım zevk paha biçilemez biraz sabredip süre ver sonra sarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

quote:

Herkesin farklı oyun anlayışı vardır. Mesela ben stres atmak yada eğlenmek için oynamam çoğu oyunu. BİTİRMEK istediğim için oynarım ._.
    Ama sevdiğim oyunları KÖKÜNÜ kurutana kadar oynarım. RPG oyunları uzun olduğu için sabretmek gerekiyor. Geçen haftalarda Xenoblade Chronicles'i bitirdim. Sırf hikayesini anlamak için oynadığım için hile yaptım çünkü oyun 100+ saat sürüyor. Neyse çok uzattım zevkler ve renkler tartışılmaz.

Smash Bros forever~ (700 saat olmuş oynayalı)

• nintendodan bıkmak imkansız gibi bi şey biraz sıkılırsınız ama sonra bi bakmışınız yine almışınız elinize konsolu. yaş oldu 35 üstü ama buhünlerde bile mesela bit trip saga oynuyotum arada .. çok zor bi oyun baya hızlı olmak gerekiyor :)

ya da başka bi hobi bulabilirsiniz kendinize belkindensorun başka bir yerdedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğimiz oyunlar ve sevmediğimiz oyunlar uyuşuyor. Bende vita var . Mario zelda ve do key kong için 3ds almak istiyorum. Bu arada ben olurda 3ds alırsam Castlevania oyunu var. Onu da denemek istiyorum. Sende bir dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 13 Eylül 2015; 16:49:43 >
  • Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    bu da güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.