Şimdi Ara

3DS Alacağım Aklıma Takılan Sorular ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu hakkında hiçbir bilgim yok Pokémon XY çıkana kadar 3Ds ile black White tarzo oyunlar oynayıp ds keyfini yaşamak istiyorum fakat oyunlara para vermeden netten indirdiğimiz rom lar ile oynama şansım varmı bunun için ne gerekli birde ikinci bir kisi ile indirdiğimiz bu rom ile wifi üzerinden Pokémon savaşı yapabilirmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Arkadaşlar bu konu hakkında hiçbir bilgim yok Pokémon XY çıkana kadar 3Ds ile black White tarzo oyunlar oynayıp ds keyfini yaşamak istiyorum fakat oyunlara para vermeden netten indirdiğimiz rom lar ile oynama şansım varmı bunun için ne gerekli birde ikinci bir kisi ile indirdiğimiz bu rom ile wifi üzerinden Pokémon savaşı yapabilirmiyiz ?

Hocam şayet Ds fanıysanız şu an gitti gidiyorda 199 TL ye sıfır 3 DS ler var.

ben daha yeni aldım metalic red 199 TL ye sıfır olarak.

Bence tükenmeden alın.

Tabi 3DS oyunları inanılmaz pahalı orası da ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Arkadaşlar bu konu hakkında hiçbir bilgim yok Pokémon XY çıkana kadar 3Ds ile black White tarzo oyunlar oynayıp ds keyfini yaşamak istiyorum fakat oyunlara para vermeden netten indirdiğimiz rom lar ile oynama şansım varmı bunun için ne gerekli birde ikinci bir kisi ile indirdiğimiz bu rom ile wifi üzerinden Pokémon savaşı yapabilirmiyiz ?

Hocam şayet Ds fanıysanız şu an gitti gidiyorda 199 TL ye sıfır 3 DS ler var.

ben daha yeni aldım metalic red 199 TL ye sıfır olarak.

Bence tükenmeden alın.

Tabi 3DS oyunları inanılmaz pahalı orası da ayrı konu.

Peki bu oyunları indirip oynama nın bir yolu yokmu ?

• DS oyunlarını oynayabilirsiniz ama 3DS oyunları için öyle bir yol şu an için yok.
  • quote:

DS oyunlarını oynayabilirsiniz ama 3DS oyunları için öyle bir yol şu an için yok.

3ds sadece xy alacağım şimdilik ds romlari yeter oluyorsa peki bu gg dw ucuza satan kişiden 3ds alinca kartı nerswn alıyoruz güvenilir ve uygun yerler varmı.

• O konuda hiç bilgim yok hocam. Bende yeni 3DS sahibi oldum :)
  • quote:

O konuda hiç bilgim yok hocam. Bende yeni 3DS sahibi oldum :)

Saygılar hocam cevap için , böyle bir sey buldmhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/r4-kart-sdhc-5-1-0-11-v1-45-nintendo-ds-dsi-3ds-85774584 bu olur galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Saygılar hocam cevap için , böyle bir sey buldmhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/r4-kart-sdhc-5-1-0-11-v1-45-nintendo-ds-dsi-3ds-85774584 bu olur galiba.

Olmasına olur da kalitesiz bir R4 clone kart. Yurt dışından R4 kart almak daha mantıklı. 10-15 dolar arası fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

Olmasına olur da kalitesiz bir R4 clone kart. Yurt dışından R4 kart almak daha mantıklı. 10-15 dolar arası fiyatları.

Site verebilir misiniz pm den.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.