Şimdi Ara

3dmark06 skorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki sistemimle 3dmark06 ile 1280x1024 çözünürlükte ve default ayarlarda 11700 civarı skorlar almaktayım. normal midir bu skor? skor genel olarak tatmin edici gözükse de cpu testlerindeki video aşırı kasıyo. fps 0larda 1lerde dolaşıyo. sorun nerede olabilir acaba? işlemciyi overclock yapmam mı gerekiyor? ya da işlemcinin üzerindeki kendi fanı yetersiz kalıyor olabilir mi? yardım lütfen

Asus P5K-SE Anakart, Core 2 Duo E6750 (2.66) İşlemci, 2x1 GB 800Mhz Twinmos Ram, MSI NX8800GT OC 512 MB Ekran Kartı, FSP Epsilon 700W Güç Kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swamplord -- 7 Ocak 2008; 5:07:09 >

• işlemci ve ekran kartını oc yaparsan daha ii puanlar alabilirsin. birde cpu testi kafana takma hemen hemen bütün işlemcilerde kasıo o
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler_07

işlemci ve ekran kartını oc yaparsan daha ii puanlar alabilirsin. birde cpu testi kafana takma hemen hemen bütün işlemcilerde kasıo o

• Oc yaparsan çok daha ii puanlar alıcağından eminim
  • pardon yanlış yere yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 7 Ocak 2008; 19:43:18 >
  • işlemcimi 2.66dan 3.4e oc yaptım. az da ekran kartı ayarlarını rivatuner'la oynayarak 13066 skor yaptım. şimdilik tatmin oldum daha fazla kasmaya gerek yok yine bi soruyla bağlıyım: soğutmasız 800mhz twinmos ram'lerim oc yaparken veya oyunların performansında çok bi dezavantaj yaratır mı acaba? pek bu marka tercih edilmiyo çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swamplord -- 8 Ocak 2008; 3:33:36 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17975343/tm.htm

ayrıca ramleri 800mhz civarında tutarsan sorun olmaz. fakat yüksek zamanlamalar tabii ki ekstrem ramlere göre performans kaybına yol açar. ancak %2-3 civarı diyebiliriz bu kayıba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3DMARK 2006 SKORLARI BURAYA
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.