Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
#### BAŞLIK AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!!! ####

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> #### BAŞLIK AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!!! #### Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
StrangerXT

28 Eylül 2007; 18:11:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

FORUMDA SON ZAMANLARDA ARTIŞ GÖSTEREN HİÇBİR ARAMA YAPILMADAN AÇILAN, ÜST KONUDA NASIL YAPILACAĞI AYRINTILARIYLA ANLATILMASINA RAĞMEN HALA NASIL OVERCLOCK YAPARIM YA DA OVERCLOCK NE İŞE YARAR GİBİ SORULAR İÇEREN BAŞLIKLAR VAR!

FORUM KİRLİLİĞİNİ ENGELLEMEK VE GERÇEKTEN İLGİ HAKEDEN BAŞLIKLARI GÜNCEL TUTABİLMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN ÇOK AZ ŞEY VAR, BİRKAÇ MADDE HALİNDE SIRALARSAK;

1- ARAMA KULLANIN (http://resim.donanimhaber.com/search.asp)
2- ÜST KONULARI OKUYUN;

OVERCLOCK NEDİR-NASIL YAPILIR : http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm

O/C İÇİN GEREKLİ ARAÇLAR: http://rapid-share.com/files/77050965/benchkit.rar (aradaki "-" çizgiyi kaldırın)
içinde - yaklaşık 13 mb

* cpu-z 1.42
* orthos prime
* super pi 1.4
* ati tool 0.26
* riva tuner 2.06
* speed fan 4.33
* thermal analysis tool (TAT)
* clockgen programlarının bulunduğu bench kit

(istblacken a teşekkürler) Set Fsb Kullanımı: http://forum.donanimhaber.com/m_19984233/tm.htm

3- LÜTFEN OVERCLOCK DENEMENİZİ BELLİ BİR SEVİYEYE GETİRİP SPESİFİK YARDIM İSTEYİN. YANİ "BEN BU SİSTEME NASIL OVERCLOCK YAPARIM" DEMEK YERİNE "SİSTEMİMİ ŞU ŞU NOKTAYA KADAR OVERCLOCK YAPTIM, ANCAK ŞURADA BİR PROBLEM YAŞIYORUM" DİYENE KADAR BAŞLIK AÇMAYIN. ÜST KONULARDA YETERLİ BİLGİ MEVCUT.

4- "BU PARÇA ŞU MHZ E ÇIKAR MI? BU İŞLEMCİ BU KADAR OVERCLOCK OLABİLİR Mİ? 3D MARK PUANIM NASIL?" GİBİ BAŞLIKLAR AÇMAYIN. BUNUN YERİNE VERİTABANINA GİRİŞ YAPABİLİR, KARŞILAŞTIRMALARI GÖREBİLİRSİNİZ. AYRICA DÜNYA ÇAPINDA TANINMIŞ HWBOT.ORG, RIPPING.ORG GİBİ SİTELERDEN DONANIMINIZIN KARŞILAŞTIRMASINI YÜZBİNLERCE GİRDİ ARASINDAN YAPABİLİRSİNİZ.
İSTİSNA OLARAK, GERÇEKTEN BAŞARILI BİR TEST YAPTIYSANIZ, YANİ CİDDİ ANLAMDA BİR BAŞARI YAKALADIYSANIZ, BU TÜR TESTLERİ YORUM ALMAK AÇISINDAN SERGİLEYEBİLİRSİNİZ, BU TİP KONULAR SAYGIYLA KARŞILANACAKTIR. YANİ 7900GS BİR KARTLA 3DMARK06 DAN 4000 PUAN ALMAK BÜYÜK BİR BAŞARI DEĞİLDİR, AMA 7000-8000 GİBİ İDDİALI PUANLAR ALIP KONU AÇARSANIZ, KONUYU İZLEYİP TEBRİK ETMEK BOYNUMUZUN BORCU OLUR

BU KURALLARA UYMADIĞINIZ TAKDİRDE KONUNUZ KİLİTLENECEK, ISRARLA YENİ KONU AÇARSANIZ UYARI ALACAKSINIZ. AYRICA SİZE YARDIM EDEN/EDEBİLECEK İNSANLARA LÜTFEN NAZİK DAVRANIN, İLK 5 DAKİKADA HEMEN CEVAP ALAMAZSANIZ SERZENİŞTE BULUNMAYIN, HEPİMİZ ZATEN ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SİZE YARDIM EDİYORUZ, ETMEYE ÇALIŞIYORUZ. PROFESYONEL YARDIM ALMAK İÇİN ÜCRET ÖDEMİYORSUNUZ, SADECE BİLGİ PAYLAŞIM ORTAMINDAN FAYDALANMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.

(KONUNUZUN NE KADAR CİDDİYETLE ELE ALINMASINI İSTERSENİZ , O KADAR DÜZGÜN BİR DİL KULLANIN, KONUNUZ DİLBİLGİSİ BAKIMINDAN ÇOK FAZLA HATA İÇERİYORSA ÖNCE PM İLE DÜZELTME RİCASINDA BULUNULACAK, DÜZELTME GERÇEKLEŞMEZ İSE KİLİTLENECEKTİR)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> #### BAŞLIK AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!!! #### Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Synology CS407
Synology Cube Station 407 ağ diski video incelemesi
LianLi FB 007 Plus II Kasa
LianLi FB 007 Plus II model numaralı kasası video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç