Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3DConnexion Space Navigator Wireless Satın Al 17 Ocak 2025 19:17 1 1 3DConnexion Space Navigator Wireless Ürünü ben de 2. El olarak almıştım. İster kablosuz ister kablolu kullanımı mevcuttur. Navigasyon konusunda hiç bir sorunu yoktur, çift tuşludur ve hepsi sorunsuz çalışıyor.Özellikle CAD ve 3D programlarda ekran uzayında gezinmek için alternatifsiz bir ürün. Son zamanlarda emlakçıların ve mimarların 3D görselleştirme ve bina içinde gezinme kısımlarını bu cihaz ile yaptıklarına şahit oluyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ORICO Aktif Fanlı - Metal USB 3.2 20 GBPS M.2 NVME Harici Kutu ORICO Pci-e 1x Type-C 20 GBPS Port Lenovo Thinkplus Livepods LP40 Bluetooth 5 TWS Razer Kishi V2 Apple IOS Lightning Handheld Controller Gamepad