Şimdi Ara

3D yazıcı için yardım(lütfen herkes baksın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben eski dvd sürücülerden bir 3d printer yapmaya karar verdim.Arduino ve 2 tane l293d ile yapılmış.Aşağıdaki linkteki şemayı elektronik ortamda çizebilecek birisi varsa çok makbule geçer(tam olarak bağlantıları çözemedim).Her türlü yardıma ve öneriye açığım..
    Şimdiden teşekkürler..
    http://www.instructables.com/files/orig/F71/XEJL/HVQQXD6G/F71XEJLHVQQXD6G.pdf
    http://www.instructables.com/id/Poor-Mans-3D-Printer/?ALLSTEPS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersddk -- 24 Ocak 2016; 17:07:47 >







  • Ben böyle bişey daha önce görmedim çok ilginç yapmak cesaret ister ,yanlız neyin şeklini çıktısını aldıki bu adam kutudan başka bişeye benzemiyordu kolay ve çok küçük şekiller çıkarabilirsin bununla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herkezisyan

    Ben böyle bişey daha önce görmedim çok ilginç yapmak cesaret ister ,yanlız neyin şeklini çıktısını aldıki bu adam kutudan başka bişeye benzemiyordu kolay ve çok küçük şekiller çıkarabilirsin bununla.

    Maksimum 4x4x4 santimlik baskılar alabiliyoruz.Şeklin ne olduğu çok önemli değil,istersen basit kare,istersen karışık yapılar bastırabilirsin.Aldığı çıktı kalibrasyon yapmak için 1 cmlik bir küp.Bu konuda fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.
  • Bu model printer yapman için çok spesifik parçalar gerekiyor bunun yerine daha kolay bulabileceğin parçalar ile yapılabilecek gerçek boyutta bir printer yapmanı öneririm aşağıdaki adreste bulunan modeli incele istersen.
    http://www.thingiverse.com/thing:651117

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eCCo

    Bu model printer yapman için çok spesifik parçalar gerekiyor bunun yerine daha kolay bulabileceğin parçalar ile yapılabilecek gerçek boyutta bir printer yapmanı öneririm aşağıdaki adreste bulunan modeli incele istersen.
    http://www.thingiverse.com/thing:651117


    Evet yazın böyle bir şey yapacağım,şimdilik prototip olarak bunun üzerinde çalışıyorum.Yazın yapacağım yazıcı olarak ABBAS 3D isimli türkler tarafından tasarlanmış yazıcıyı yapmayı düşündüm.Ama sizin önerdiğiniz yazıcı daha kolay,basit gözüküyor(en azından 3d yazıcıyla yazılmış daha az parça istiyor..).Acaba maksimum basım alanı kaç cmxcmxcm?




  • alpersddk kullanıcısına yanıt
    20x20x20cm olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eCCo

    20x20x20cm olması lazım.

    Bana da zaten kullanılabilirlik açısından en az o boyutlarda parça basabilmesi lazım.Yapmışken f/p açısından iyi bir şey yapayım diyorum.Kafama yattı ama aklımda hala sorular var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı daha fazla kişi baksın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.