Şimdi Ara

3D TYT TG DENEMESİ ANALİZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 tl lik olan denemeyi çözenler ne düşünüyorlar bunun hakkında ? Bence türkçesi kolay orta, matı zor, feni orta zor, sosyali zordu. Sürede ucu ucuna yetişti baya sıkıntılı denemeydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Matematikte problemler çok zaman alıcıydı...

• Matematikte problemler haricinde ayarında bir denemeydi bence.

• Ben henüz çözmedim sizce çözmeye değer bir deneme mi ?

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt
    Çöz gitsin hocam ama cevap anahtarı yok galiba daha yakında açıklancakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ripmysterio

Çöz gitsin hocam ama cevap anahtarı yok galiba daha yakında açıklancakmış

sıkıntı yok hocam cevap anahtarı gelince kontrol ederiz , deneme güzel olsun yeter teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: unnecessary tension

sıkıntı yok hocam cevap anahtarı gelince kontrol ederiz , deneme güzel olsun yeter teşekkürler

Alıntıları Göster

Ben de 16.00 da çözeceğim inşallah.Saat sekize kadar optiği doldurma süremiz varmış sanırım

75 üstü yaparsam başarılı sayacağım kendimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pandie kullanıcısına yanıt
    Aynen ve geo da ortalamanın üstüydü baya
  • Matematiğin problemler ve bence geometri kısmı hariç dozundaydı ya. Siz kitapçığı kodladınız mı siteden? Ben cevap anahtarı düştüğü için kodlamayı çok düşünmüyorum

• Türkçesi bence kolaydı paragraflar uzundu ama cevaplar netti 2 şık arasında kaldığım soru çok azdı dil bilgisi az ama özdü güzeldi

Sosyal tarih klasikti coğrafya başka denemelere göre kolay geldi neler neler soruyolar burda bilindik sorular vardı

felsefe de bilgi sorusu yoktu ama zor ağır yorum soruları vardı dikkatli okuyarak yapabildim ama sosyali normalde 5-10dk arası çözerken 15dk sürdü

din basitti bilgi sorusu yoktu denilebilir sorulan bilgi sorusu çok kolaydı

matematik ilk 15 soru kolaydı Problem sayısı sanki fazlaydı problemlerin bir kısmı çok kolya bir kısmı uzun ama orta zorlukta bazıları ise zor uzun işlemli sorulardı abartıldığı kadar zor değildi ama vakit çok yiyordu uzun süre sonra matematikte 3-4 tane boş bıraktım geometrisini beğendim kaliteliydi

Tyt feni unuttuğum için ben zorlandım yorum yapmam doğru olmaz 13-14 ün altına bile inecek galiba netim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-270A60C93 -- 20 Mart 2021; 16:10:9 >
  • Bende çözdüm daha kodlamadım canım sıkılırsa kodlarım hocam :D
  • Cevap anahtarını atabilir misin kardeşim?
  • mat hiç de abartıldığı gibi zor değildi. hız sorusunda ince bir yer vardı, iki üç tane daha böyle vardı onun dışında normaldi.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Valla ben tartı sorusuna 5dk filan uğraşıp çıkartamadım şimdi farkettim saçma sapan bi işlem hatasından çıkmamış
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt

Elimde yok usta indirmedim, telegram'da denk gelmiştim. Eyüp Hoca'nın açıklama videosunun altına da millet "y bekliyordum cevap anahtarından baktım x net geldi" falan yazmış

• Bir analiz de biz yapalım:)
    Türkçe:anlam bilgisi soruları çok zorlamadı beni uzun sorular vardı ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ikilemde bırakacak soru sayısı azdı.Dil bilgisi kısmı bence çok şık olmuş güzel sorular vardı cümlenin ögeleri sorusunda arada kaldım ama doğru yaptım galiba.
    Sosyal:Tarih nedense bana zor geldi biraz 1 sorudan emin değilim gerisi doğrudur yüksek ihtimalle.Coğrayfa bence bu bölümün en zayıf halkasıydı din ile birlikte zorlayıcı soru yoktu gibi.Felsefe yine yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ağır anlam soruları vardı yanlışım varsa buradan çıkar.
    Fen: Zaten pek iyi olduğum bir bölüm değil EA olduğum için sınavda 7-8 net beni kurtarıyor burada da 8 tane işaretledim zaten hepsinden eminim.
    Matematik:Türkçe,sosyal,feni 39 dakikada bitirince oo ben bunun içinden geçerim dedim. İlk 15 soruya kadar takır takır geldim problemlerde küsküyü yedim.13 tane sormuşlardı bazı soruların Türkçesi iyi değildi sanki ne demek istediğini anlayamadım 7 tane işaretledim hepsinden eminim
    Geometri:Bu derse hiç güvenmem pek de sevmem zaten ama bu sınavda 7 tane işaretledim şaşırttı beni.
    Sınavdan önce 75 ve üstü hedefim vardı 96 tane işaretledim eğer saçma sapan hatalar yapmadıysam olur gibi.

• TAHA_Fe kullanıcısına yanıt
    T f s 39 dk mi ? Hocam geri kalan vakitte ayt denemesi filan mı çözdün :D

• Türkçe orta , mat zor (problem ve geosu baya kasıntı idi) , sosyal orta zor (felsefe özellikle döşemişler) , fen orta zor (kimya ve biyo baya seçiciydi özellikle soyağacı sorusu cidden kaliteliydi . Akşam 21 de açıklancak sanırım sonuçları buraya atınca daha iyi değerlendirme yapılmış olur

• slation711 kullanıcısına yanıt
    Buraya atsana knk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.