Şimdi Ara

3D TV SEÇİMİMDE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba; Yarın gündüz vakti mutlaka bir 3d tv alarak evime döneceğim. Ama hala hangi model alacağıma karar veremedim!
    İstediğim tv. LG 42LW4500 veya LG 42LW5500 belkide sizin önerebileceğiniz başka bir marka veya modeli de alabilirim benim çok merak ettiğim bir şey var. televizyonda Smart özelliği var ise mesela herhangi bir film izleme sitesinden Televizyonu laptop yada Pc'ye bağlamadan direk film izleyebiliyor muyum? Böyle bir tv var mı? varsa marka ve model söyler misiniz. Oynatabildiği formatlar konusunda da sorun yaşamak istemiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Sizlerin yazmış olduğu cevaplara göre televizyon alacağım. Detaylı olarak yazarsanız sevinirim. Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp1978 -- 16 Mart 2012; 22:08:36 >

• öncelikle 42lw4500 de smart tv özelliği yok. lw5500 modelinde war ama sizin istediğiniz yani başka bir cihaz bağlamadan film izlemek istiyorum diyorsanız lw5500de internet browser warmi onu araştırmanız gerekir. ama denediğim ve bildiğim kadarıyla söyliyim samusng 40d6500-7000 ve 8000 modellerinin hepsinde sizin dediğiniz gibi smart özelliğinden internete baglanilarak film yada dizi izlenebilmektedir. ayrıca lg marka tv'lerde dts. ses kodeğini çözemez malesef. samsunglarda bu problem yoktur. wriless adaptörüde içerisindedir ayrıca. lw5500 modeli gayet iyi bir modeldir. samsungunda d6500 ve üzeri modellere (d7000 ve d8000) modellerinize bakmanızda fayda war.
  • 42LW4500 ve 42LW5500 arasında lg sitesinden karşılaştırma yaptım web tarayıcı özelliği var gözüküyor 5500 modelinin.
    İlk sıra 4500 ikinci sıra 5500 modeline ait veriler.

LG Smart TV Yok Var
    LG App Store Yok Var (Temmuz 2011 itibariyle faaliyete geçecektir)
    Web Tarayıcısı Yok Var
    Wi-Fi Ready Yok Var
    DLNA Sertifikası Yok Var
    Windows 7 Sertifikası Yok Var
    SIMPLINK (HDMI CEC) Yok Var
    Wireless HD Ready (2D) Yok Var

Bu özelliği sayesinde tv den direk internete bağlanıp film izleyebiliyor muyum? LW5500 kullanan birileri umarım bu sorumu cevaplandırır.
  • Evet 42 LW 5500 de smart tv ve veb tarayıcı var ayrıca ancak sadece lg lerde degil tüm markalardfa tv den internete baglanarak film izlemek o kadarda saglıklı degil malaesef 4W 5500 modeli dts haric hemen hemen bütün kodekleri destekliyor ben bir aydır kullanıyorum hiç pişman degilim aldıgıma bence 3 d özelligi en kullanışlı olan model şu an Lg nin LW serisi
  • web browser warsa istedigin hersey o tv'de var demektir. simdiden hayırlı olsun diyim :D aldıktan sonrada yorumlarını bekliyoruz burdan.
  • 42LW4500 aldım. media player alıp smart özelliğini o şekilde kullanacağım 2 gün sonra teslim edilecek izleyip düşüncelerimi sizlerle paylaşacam
  • tv alacaklara önerim sudur sony den baska tv almayın herseyıyle mukemmel samsung bazı önemsız tv ye aaıt seylerı malesef b hepsı buna dahıl sony harıc ıyı üretmıyor bunu bılelım bırkere vede omru sony nın 2 kat fazla bakmayın herseyı ustun görünsede diğer markalar alacaüınız en ıyı tv bu ve normal ekran olarak bu yanı baska yok( KDL-40NX710) 3 de tv dır bu yok yok bunda saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutemet

web browser warsa istedigin hersey o tv'de var demektir. simdiden hayırlı olsun diyim :D aldıktan sonrada yorumlarını bekliyoruz burdan.

Yanlış bilgi vermeyelim.Web browser bazı firmalarda farklıdır.Mesela sadece samsungda flash desteği vardır ve tüm sitelere limitsiz girebilirsiniz.Girin facebook okey oynayın.Smart tv olayına gelince samsung smart TV olayı bambaşka.Gerçek smart odur.Diğerleri çakma smart.
  • arkadas dogru soluo flash destegi 4 dörtlük samsungda wardir. pardon
  • Bir kaç şey daha ekliyim

-200'e yakın ücretsiz film vardır cihazda.(internet bağlantısı gerekir)Buna samsung smart sinema denir
    -Nat.Geo. 3D sadece samsung smart TV'de vardır.
    -Sadece aktif gözlüklü cihazlarda Full hd 3d izliyebilirsin.
    -sadece aktif gözlüklerde yukarı aşağı açısı vardır
    -sadece aktif gözlüklerde karee çizgiler görmezsin renkler tam oturur.
  • Logitech revue alin butun tvler smart tv olsun ben lg 47lw579s aldim almanyada yasiyorum ama samsungun 3d lcdleri bana gore bes para etmez sarjli gozlukle 3d film bakmak ve surekli her iki gozdeki lenslerin aralikli degismesi bir sure sonra bas donmesi yapiyor gozleride yoruyor ama lg fpr gozluk teknolojisi hepsine on basar.. Smart tv ozelligini hic kullanmadim zaten apple tv2g var jailbreak yapmistim ve dizileri filmleri internet siteleriyle ugrasmadan oyle rahat izliyorumki birakin youtubedaki 3d videolarida gayet iyi seyrediyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

Logitech revue alin butun tvler smart tv olsun ben lg 47lw579s aldim almanyada yasiyorum ama samsungun 3d lcdleri bana gore bes para etmez sarjli gozlukle 3d film bakmak ve surekli her iki gozdeki lenslerin aralikli degismesi bir sure sonra bas donmesi yapiyor gozleride yoruyor ama lg fpr gozluk teknolojisi hepsine on basar.. Smart tv ozelligini hic kullanmadim zaten apple tv2g var jailbreak yapmistim ve dizileri filmleri internet siteleriyle ugrasmadan oyle rahat izliyorumki birakin youtubedaki 3d videolarida gayet iyi seyrediyorum....

Bir kaç sorum olacak
    -Bir seferde kaç saat izliyorsunuz ?
    -Gözlük kullanıyormusun günlük yaşantınızda ?
  • Gunde ortalama iki üc saat izliyorum sky 3d kanalida oldugu icin 3d film ve belgesel icerik sorunuda olmuyor gozlukle haftada iki uc kere film yada belgesel izliyorum sadece ama smart tv ozelligi yerine logitech revue yada apple tv daha iyi bir secim olur cunku apple tvyi media center gibi kullanabilir ayrica xbmc yukleyip icefilm gibi addonlar ile sinirsiz film icerigine sahip olursunuz ve dizi hd ve diziport gibi sitelerden dizi izleme keyfini ikiye katlarsiniz.. Bu arada 3d full hd filmleri cok rahat ve goruntu kalitesinde bozulma olmadan izleyebiliyorum fpr gozluk teknolojisi ile active shutter gozluklerle defalarca denedim hangisinde daha rahat ve iyi goruntu izleyebilirim diye ama active shutter bas dönmesi yapiyor ve gozleride cidden yoran bir teknoloji lgde 10 metre uzagada gitsen 3d goruntulerde hicbir sorun yok yan acilardanda denedim goruntu kalitesinde ve gormede hic bir sorun yok parasal konuda herhangi bir sorunum yok ilk basta sony 55 inch 3d alicaktim ama goruntu kalitesi ve ekran teknolojisi lgde daha iyi geldi bana. Su an almanyada 3d olarak en cok lg satiliyor cunku kimse sarjli gozluklerle ugrasmak istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_ze -- 18 Mart 2012; 12:11:14 >

• pardon.siz samsung lcd ile kiyaslamissiniz.ben kedden bahseticektim.yanlislik oldu benim tqrafimdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.