Şimdi Ara

3D TV mi ? 3D DVD Player mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim merak ettiğim soru, son zamanlarda 3D özellikli DVD player ler ve yine 3D özellikli uydu alıcıları çıktı,
    şimdi LED tv alacam, fakat eğerki uydu alıcısını ve dvd yi 3D özellikli alsam tv 3D özellikli olmasına gerek kalıyormu?
    ve arada 3D görüntüde kalite farkı oluyor mu? Ayrıca bildiğim kadarıyla, 3D tv lerin minimum 200 Hz den başlıyor olması
    gerekiyor, Acaba 3D DVD ler 100 Hz olan bi Tv dede çalışabilirmi?
    Bilen arkadaşlar yanıt verebilirse memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxDoN_JuaNxXx -- 22 Eylül 2011; 1:25:02 >

• Televizyon 3D TV değil ise istersen diğer tüm sistemin 3D altyapılı olsun film de izleyemezsin, oyun da oynayamazsın.
    3D TV ler minimum 100Hz olmalıdır (kendi refresh rate değerleri). Zaten 50,100 ve 200Hz değerleri vardır, bundan yüksek gördüğün değerler TV nin orjinal resim yenileme hızı değil yapay bir sistemdir. 100Hz 3D için yeterlidir, 100-200 Hz arası farkı çoğu kişi farkedemez bile zaten.
  • İyide hocam ozaman bu 3D DVD ler nie çıkarttılar ki, eğerki tv nin 3D özellikli olması gerekiyorsa, 3D dvd ye yada uydu alıcısına ne gerek varki???
    bide ben 100Hz olan 3D tv ye hiç rastlamadım, araştırmalarım sonucunda 3D olanlar minimum 200 Hz.
  • 3D görüntü almak için sistemindeki tek bir elemanın değil, tüm elemanların 3D iletip yayınlayabilecek altyapıya sahip olması gerekir. 3D TV lerin hepsi 100-200Hz arası senin söylediğin ve TV özelliklerine yazılan değer bu değer değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.