Şimdi Ara

3D Televizyonlar satışta...Neymiş bu 3D görelim bakalım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hdmi 1.4 girişi olmayan tvlere 1080p de 120hz görüntü veremezsin dolayısıyla mevcut tvn ile 3D izleyemezsin.

boşuna mı çıkardılar 3D destekli tvleri sanıyorsun?

Orijinalden alıntı: muratremix

bodycik
    hdmi 1.4 girişi olmayan tvlere 1080p de 120hz görüntü veremezsin dolayısıyla mevcut tvn ile 3D izleyemezsin.

ben şu konuya yazdım kaçkere, daha bir tane arkadaş konu açıpta arkadaş 3d konusuna detaylı dalayım demedi. Demek kimse detalı birşey bilmiyor sadece dayatmaca yapılıyor. Tekrar soruyorum yokmu tüm teknik olaylarını anlatabilecek birisi? Şimdi bu 3d olayında illa 1.4 girişmi şart kesin olarak? + panelin 120 hz olması gerekiyor geri kalan yayın içeriğinde kalıyor doğrumudur?

Orijinalden alıntı: satantribal

quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

bodycik

ben şu konuya yazdım kaçkere, daha bir tane arkadaş konu açıpta arkadaş 3d konusuna detaylı dalayım demedi. Demek kimse detalı birşey bilmiyor sadece dayatmaca yapılıyor. Tekrar soruyorum yokmu tüm teknik olaylarını anlatabilecek birisi? Şimdi bu 3d olayında illa 1.4 girişmi şart kesin olarak? + panelin 120 hz olması gerekiyor geri kalan yayın içeriğinde kalıyor doğrumudur?

Doğrudur. HDMI 1.3 ile 2 kablo bağlamak ve tv nin bunu desteklemesi gerekiyor.

• slm. istinye park da samsung bayisine gittim 2 sefar ,ilk gitiğimde 3d yaratıklar animasyon filmi oynuyordu kısaca baktım sinamadaki görüntü kalitesine yakındı belkide aynıydı,çünki bir bayan denemek isteyince gözlüğü hemen istediler benden.oysa ben daha 2d yi 3d ye cevirmeyi merak ediyordum ama deneme şansım olmadı,biraz gezinip tekrar uğradım,2d yi 3d ye cevirmesini merak ediyorum dedim,sistem tam hazır değil dediler.2 gün önce başka bir iş için yine istınye parka gittim tekrar sordum bu seferde gözlük şarzı yok dediler,orada çalışan arkadaşlar kesinlikle maaşlarını hakeden insanlar olmadığını göstermiş oldular,firman yeni bir ürün cıkarmış ve sen tanıtmaktan kacınıyor adeta başından savıyorsun.peki diyip cıktım bir dahada oraya uğrayacağımı sanmıyorum,3 ay öncede oradan 2 adet lcd tv almıştık arkadaşlara yazık olmuş darty dururken ordan almak.teknosada tanıtım sanırım yapılıyormuş yolum düşünce bakacağım artık,.
    Lg nin 3d tv sinde 2d yi 3d yapma böyle bir ozelik olmadığını sanıyorum, darty de standı olmasına ramen ilgilenmedim.benim için bu tvlerde önemli olan bu özelik..kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 20 Mayıs 2010; 1:59:49 >
    avr: Sony STR-DN1080+ front: paradigm monitor 11 v6 +center: paradigm cc390+ surround: paradigm surround 3+surround back: Wharfedale wh-20 +Sub: paradıgm sub12+sub:JBL L 8400 P + projeksiyon: Epson tw 9000w + Samsun 46 C 750+ media oynatıcı:Zidoo x9s ...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.