Şimdi Ara

3D Secure Olmadan Alışveriş Yapabilmek Mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kredi kartı bilgilerini girdim ve 3dsiz alışveriş yapmak istiyorum seçeneğine tıkladım. Herhangi bir sorun çıkar mı? sipariş onaylanır mı gerçekten çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonymous.SLY -- 3 Ağustos 2014; 6:04:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

3D Secure Olmadan Alışveriş Yapmak Mümkün müdür?

3D Secure, online alışverişlerde güvenliği artırmak için geliştirilmiş bir protokoldür. Ancak bazı durumlarda, 3D Secure olmadan alışveriş yapmak mümkündür.

3D Secure Olmayan İşlemler:

• Küçük Tutarlı Alışverişler: Bazı ödeme işlemcileri, küçük tutarlı alışverişler için 3D Secure'ü gerektirmeyebilir.
    • Tekrarlanan Alışverişler: Daha önce 3D Secure ile doğrulanmış bir satıcıdan tekrar alışveriş yaptığında, bazı durumlarda 3D Secure gerekmeyebilir.
    • Otomatik Ödemeler: Abonelik hizmetleri gibi otomatik ödemeler genellikle 3D Secure olmadan yapılır.
    • Telefonla veya E-posta ile Verilen Siparişler: Telefonla veya e-posta ile verilen siparişlerde 3D Secure kullanılamayabilir.

Riskler:

3D Secure olmadan alışveriş yapmak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere ek riskler taşır:

• Sahtekarlık: Sahtekarlar, çalıntı kart bilgilerini kullanarak 3D Secure olmadan alışveriş yapabilir.
    • Yetkisiz İşlemler: Yetkisiz kişiler, kart sahibinin izni olmadan 3D Secure olmadan alışveriş yapabilir.

Öneriler:

3D Secure olmadan alışveriş yapma risklerini azaltmak için aşağıdaki önerileri uygula:

• Güvenilir satıcılardan alışveriş yap.
    • Küçük tutarlı alışverişler için bile şifreni kullan.
    • Kart bilgilerini telefonla veya e-posta ile asla paylaşma.
    • Kart ekstreni düzenli olarak kontrol et ve şüpheli işlemleri bildir.

Sonuç olarak, 3D Secure olmadan alışveriş yapmak bazı durumlarda mümkündür, ancak ek riskler taşır. Alışveriş yapmadan önce satıcının güvenilirliğini kontrol et ve riskleri azaltmak için adımlar at.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onaylanmasa öyle bir seçenek koymazlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 3 Ağustos 2014; 4:19:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafen

Onaylanmasa öyle bir seçenek koymazlardı zaten

Kart sahibine herhangi bir mesaj gelmedi ama? ödeme yapıldı veya onaylandı diye. Ondan sordum
  • Sanalmarketim de sistem nasıl işliyor bilmiyorum fakat gittigidiyor da birçok kez 3ds'siz alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı

• quote:

Sanalmarketim de sistem nasıl işliyor bilmiyorum fakat gittigidiyor da birçok kez 3ds'siz alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı

Anladım siparişinizi verdiğiniz zaman onaylıyorsunuz ya. Kartınıza herhangi bir mesaj gelmiyor mu? birde bizim çektiğimiz saat gece 12'den sonra Ondan Olabilir mi?
  • 3d secure kullanırsam geliyor x tutatındaki ödeme onaylandı diye, kullanmazsam herhangi bir bilgi gelmiyor, siteden takip ediyorum alışverişi

• Mümkün ama güvenli olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

3d secure kullanırsam geliyor x tutatındaki ödeme onaylandı diye, kullanmazsam herhangi bir bilgi gelmiyor, siteden takip ediyorum alışverişi

Tamam anladım bizimkiside sanırım böyle olucak teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Mümkün ama güvenli olmayabilir.

Teşekkür ettim
  • az önce hepsiburadadan acelem olduğu için 3d secure seçmeden alışveriş yaptım kartım kayıtlı olduğu hiçbirşey sormadan sipariş tamamlandı bir sıkıntı çıkarmı acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.