Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • memo10 arkadaşım senin şansına bugün Benq Mp772St modelli projeksiyonu sattım ama Viewsonic PJD6381 modelli cihaz ile deniyorum.Windowsta sistemsel bazı hatalar veriyor.Önce o hataları düzelteyim sonra 3D olayına bakacağım.
  • Mastercodex;
    Sendeki projeksiyonlarda side by side formatı 3D olarak açan hangisi bana onu yaz yeter.BENQMS612ST 'nin 3 D SENKRONunda active shutter gözlük yalnızca over/under formatta işe yarıyor.Side by Side formatlara bu projeksiyon 3D etkisi vermiyor.Görüntüleri üstüste bindirmiyor.Netten bulduğum topu topu 6 film var 3D olarak onlarda zaten over/under formattı.Çok güzel 3D deneyimi yaşadım bunlarla.Ama gel gör ki side by side olayında yaya kaldık!!
    Aslında bu projeksiyonda NVIDIA VISION 3D ekstradan var.Onu deneyemedim, çünkü NVIDIA KiT ve NViDiA 3D Gözlük sistem bütünü olarak gerekli.Samsung laptopta da ATİ ekran kartı var.NVIDIA Değil.Arkadaşın 4 çekirdek laptopunda NVIDIA ekrankartıyla denedik 3D senkron olmuyor ve aktif olmuyor.Büyük olasılık özel NVIDIA KiT ve NVIDIA gözlük istiyor.Onda 3D Driverlar vs..vs.. hepsi çakılı makinada ama 3D testini dahi onaylamadı!!
    Yukarıda verdğin ilandaki LG projeksiyon "side by side" formatları 3D yapıyor mu? Nakit ödeme yapmayı düşünüyorum son olacak fiyat nedir özelden yazarsan sevinirim.Ben şimdi laptopa XP'den vazgeçip WINDOVS 7 çakacam.Oradaki ayarlar 3D'ye daha uygun çünkü.XP'de çok sorun çıkarttı.1 gb HD ekran kartı ve 4 gb.RAM olmasına rağmen filmelrde donmalar ve takılmalar yaşadım.Onu aşmak için WINDOVS 7'ye gececeğim.Özel mesajını bekliyorum üstadım!!!Saygılar!!!
  • Merhaba memo10 dün akşam AMD makina beni deli etti.Aslında şu aralar almış olduğumuz işlerden dolayı uğraşacak hiç vaktim yok ama yinede ilgilenmeye çalışıyorum.Peki AMD HD3D kurulu sisteminde 3D görüntüyü nasıl alıyorsun.Mesela POwerDVD 10 yazılımının 3D kısmında hangi formatı ve hangi görüntü çıkışını seçiyorsun. ( Örneğin Side By Side ve HDMI 1.4 720p 50HZ gibi).Birde projeskyionun 3D kısmında DLP Link ve Nvidia Vision seçeneği mevcut olmalı.Görüntüyü nasıl aldığını tek tek anlatırsan bende akşam makinamı formatlarsam bakacağım.Sistem hatasından dolayı powerdvd açılıp kapanıyor.

Ayrıca ilanını verdiğim LG projeksiyonun 3D menüsünde Side By Side , Over / Under ve Frame Packed seçeneği mevcut.Ama projeksiyon kendisi otomatik seçim yapıyor zaten.Senin ayar yapmana gerek kalmıyor.Tama sana PM atacağım arkadaşım.

Bu arada Xp işletim sisteminde kesinlikle 3D kullanma.Windows 7 kuracaksan Home Premium kurmanı tavsiye ederim.Nvidia sisteminde en stabil çalışan o çünkü.Ben AMD sisteminede Win7 Home Premium kurdum.Daha önceden Win7 Ultimate yüklüydü çok problem yaşadım.Aslında film için kullanacaksan ilandaki sistemim 10 numara.
  • Mastercodex;
    teşekkürler yanıt için.Bendeki Samsung laptopta ATIhd 4650 ekran kartı var.HDMI 1.3 kullanıyorum.AMD HD3D falan da yok.Sanırım 120 hz falanda yok üstadım :) .BENQ proda 3D Senkron kapalıyken aktif yapıyorum ve 3D DLP olanı seciyorum.POWERDVD10'daki ayarları 3D olarak over-bottom seciyorum ve over-bottom formatlı filmleri çok süper 3D olarak alıyorum.Side by side ayarlara geldiğimde ise ne kadar uğraşsamda görüntüler örtüşmüyor.Gözlükten bakarak farkettiğim olay BENQdan gelen 3D görüntü üst-alt olarak yansıyor perdeye.Dolayısıyla over-under formatı çok güzel 3D olarak yansıtıyor.Gözlükle HDMI olarak izlediğim görüntüler müthiş.Tümüyle sinemadaki gibi.Hiçbir kayıp olmaksızın çok canlı ve net olarak 3D izliyorum duvarda dev ekranda!!..Sendeki ilanı inceledim ve özelden dönmeni bekliyorum.
    msn : misterno2007@hotmail.com
  • Memo10 PM attım gelmedimi yoksa sana.
  • Merhaba Arkadaşlar

Benq projeksiyon aldım ve çinden gözlük aldım ama büyük ihtimal ekran kartında takılı kaldım

bendeki ekran kartı Ati Radeon HD2600

Yeni nesil 3D li ekran ekonomik ekran kartı düşünüyorum fakat 3d konusunda ekran kartında neye dikkat etmeliyim.? örnek

3D Görüntü Kalitesi :
    - Piksel Shader Versiyonu: 4.0
    - Vertex Shader Versiyonu : 3.0
    - DirectX : DX10,1 SM4,1
    - OpenGL : 2.0
    - Bellek Optimizasyonu : Hyper Z HD

Sapphire HD5550
    (http://www.hepsiburada.com/Liste/sapphire-hd5550-ultimate-1gb-ddr2-directx-11-40nm-pci-e-21-x16-dx11-ekran-karti-11170-14-20r/ProductDetails.aspx?productId=bd101086&categoryId=204)

Değerli Görüşlerinizi Paylaşırsanız sevinirim........
  • Derfido,
    AMD HD3D deneyimi olmadan ben BENQ MS612ST projeksiyonda 3D izliyorum.Ve süper canlı derinlik duygusunu yaşayarak elde ediyorum bunu.Samsung çift çekirdek laptopta ATI HD4650 ekrankartıyla HDMI çıkışla yaşadım bu deneyimi.Henüz ekran kartım HD3D serisinden olmadığı için öyle bir ekran kartıyla nasıl bir deneyim yaşarım onu bilmiyorum ama şimdiki durumda dahi 3D olayında eve gelenlerin dudakları uçukluyor.BENQ projeksiyondan kaynaklanan SIDE BY SIDE 3D mkv videolarını 3D izleyemedim.Bu modelde OVER/UNDER formatı 3D etkisiyle izleyebiliyorum ama bu da çok süper bir deneyim.7-8 adet OVER/UNDER formatta bulduğum animasyon,belgesel ve erotik filmlerle müthiş derinlik ve 3D etksiyle eve gelenleri büyülüyorum!!..Bendeki ekran kartıyla
    "atı hd4650" çok güzel 3D etkisi aldım.Saphire falan modeldeki ekran kartıyla ne olur onu bilemem.Deneyemedim hiç.Gerekte görmüyorum artık.Sıkıntım side by side formatı 3D olarak izleyememekti.Onu da aşacağım bir şekilde artık!!!
  • Merhaba Arkadaşlar

Size deneyimlerimden birini daha anlatmak istiyorum.Popcorn Hour C-200 modelli cihaz müthiş bir bir player.Size şimdi yapabileceklerini anlatıyorum.

Popcorn Hour C-200 Modelli cihaz coğu 3D formatını destekliyor , HDMI 1.4 desteği veriyor.Denemelrimde 3D Blu-ray iso dosyalarını , 3D SBS veya Top/Bottom Mkv film dosyalarını okuyabildiğini ve Orjinal 3D Blu-ray filmleri direk çalıştırabildiğini gördüm ve test ettim.Bu cihazı test ederken kullandığım projeksiyon LG BX327 modelli cihazdı ve Avatar filmini orjinal Blu-rayden problemsiz bir şekilde izledim.Daha sonrasında Popcorn cihaza bir USB bellek bağlayarak içindeki 3D SBS mkv filmleride sorunsuzca izledim.Sonrasında Popcorn cihazın içerisine dahili bir HDD bağlayarak içindeki 3D Blu-ray iso filmelride sorunsuzca izledim.Bu cihaz Fıll HD 1080p desteği veren ister normal ister 3D içeriklerinizi izleyebileceğiniz müthiş bir cihaz.Popcorn cihazın içerindeki network sistemi ile evde bir ağ oluşturularak kendi bilgisayararınızsaki filmleri bile bu cihaza aktarabiliyorsunuz.Cihaz üzerinde internet radyo ve Youtube ve diğer özellikleri saymıyorum.Gelişmişve basit bir arayüze sahip olan bu cihaz tam benim istediğim cihaz.Çünkü esnek donanım yapısı sayesinde konfigürasyonu oluşturmak size kalıyor.

3D görüntü alabilmek için eğer bu cihaza bağlayacağınız projeksiyon HDMI 1.4 değilse o zaman Optoma 3DXL cihazı ilave ederek kullanabiliyorsunuz Bu arada Optoma 3DXL converter dünyada çıkmasına karşın halen Türkiyeye ulaşmadı.Sanki 3. dünya ülkesiyiz.Amerikada 299 USD fiyatla satışa sunulmuş durumda.Tabii Türkiyeye giriş fiyatı daha farklı olacaktır.

Sadece 3D Bluray Player ile yetinmeyip daha esnek bir sistem isteyen arkadaşlar için kaçırılmayacak fırsat.Daha detaylı bilgi için bana mesaj atabilirsiniz.

Bu ürünü direk satın almak içinhttp://popcornhour.com.tr/ sitesini ziyaret etmeniz yeterli.
  • Bu arada Kablolu TV üzerinden 3D yayını yapılıyor.Yayında kullanılan format SBS ve muhtemelen 720p olarak veriliyor.Yarın 3D kanal denemelrini yaparak sizinle paylaşacağım.
  • Mastercodex;
    Bende popcorn benzeri DARKMEDIA Media player var ama direk ondan over-under film açarak izlemedim.Hep DARKMEDIA'yı bağladığım laptopla powerdvd10 programı çalıştırarak laptoptan izliyordum.Akşama DARKMEDIA 'dan direk bağlanarak BENQ projeksiyonda bir deneme yapayım bakayım durum ne olacak?? Eğer olursa süper HDMI kalitede görüntü eşiliğinde 3D deneyimi olacak.Normalde SAMSUNG laptopa DARKMEDIA bağlayınca görüntüler çok kaliteli durmuyor.Senin dediğin direk media player bağlantısından projeksiyona görüntü vererek deneme yapayım.Teşekkürler böyle bir ipucu için.

NOT: Düşünüyorum da;HD-MKV playerda sadece verileri saklama özelliği var harddiskte.Oradaki menüde 3D mkvleri powerdvd versiyondaki gibi altalta üstüste bindirme,gözlük secebilme vs..vs.. gibi 3D olayı için gerekli olan doneler yok.Peki POWERDVD'nin işlevini ne yerine getiriyor bu POPCORn medya playerda?Ben DARKMEDIA daki özellikler içinde böyle birşey göremedim.Menüde falan böyle birşey yok.Firmaya bu konuyla ilgili yazdığımız forum tartışmasına gelen yanıtta,medya oynatıcılar içinde Türkiye'de henüz 3D oynatan bir medya player yok dediler.Yazılımsal olarakta olanaksız dediler.Filmi medyaplayerdan duvara "side by side" ya da "over-under" olarak yansıtmak yeterli mi üstad>?Geri kalan işi projeksiyon mu halledeceK??Eğer öyleyse ben laptopu boşuna bağlıyorum medya playera direk oradan çalıştırmayı hiç düşünmedim.Benim takıntım, PowerDVD10 daki 3D işlevi ile ilgili.Kafamı o kurcaladı hep..Akşama deneyecem bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo10 -- 14 Mayıs 2011; 16:41:44 >
  • Şöyle anlatayım memo10 ,

Popcorn Hour C-200 modelli cihazı LG BX327 modelli projeksiyona bağladığın zaman ilk anda perdedeki görüntü SBS oluyor.Daha sonra LG BX327 projeksyonun 3D menüsündeki format seçeneğini SBS yapıyorsun ( atarlar aynı Powerdvd menüsündeki gibi ) ve ekranda 3D görüntü oluşuyor.Burada projeksiyonun 3D menüsündeki format seçimi PowerDVD 3D menüsündeki format seçimi görevinin aynısını görüyor.Şunu özür dileyerek düzeltmek istiyorum Popcorn cihazın HDMI versiyonu 1.3 olsa gerek çünkü Blu-ray den verdiğim orjinal cd içeriğinde desteklemez hatası veriyor ama Rip edilmiş MKV 1080p filmlerde problem yaratmıyor.Muhtemelen Darkmedia ve LG BX327 ikilis bunu başaracaktır.Çünkü anyı mantıkla çalışıyorlar.
  • Tamam,şimdi oldu mastercodex.Benim de anlamak istediğim buydu.Çünkü mkv medyalarda 3D opsiyonları yok.Bunu DLP 3D Projeksiyonlar kendi menülerindeki optimizasyonla hallediyor.POWERDVD10 daki işlevi görüyorlar o menüleri sayesinde.BENQMS612 de böyle birşey yok.LG aldığımızda onda başaracağız büyük olasılık bu ekstrayı artık!! Şunu öğrenmiş olduk, BENQMS612 3D deneyimi açısından kısıtlı bir cihaz ve yaklaşmasın kimse diyorum!!!..Menülerinde "side by side" seceneği yok.Yalnızca over/under var.Dolayısıyla kısır ve çeşitlilikten yoksun olarak sınırlı bir 3D arşivi ve deneyimi yaşatıyor satın alanlara!!.Ben bunu öğrendim.LG'nin performansını da alınca öğreneceğz bakalım!!!
    teşekkürler üstad doğru bilgilendirme için.sağolasın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo10 -- 14 Mayıs 2011; 19:56:38 >
  • Arkadaşım ne demek ben teşekkür ederim bana eşlik ederek buradaki arkadaşlarımızı aydınlattığın için.Bilgi Paylaştıkça büyür.Buradaki amacımızda bu zaten.Belki bazı kesimlerin işine gelmeyecek açıklamalar yapıyorum ama benim hayat prensibim bu işte.Keşke herkes doğru bilgilendirme yapsada hiçkimse yanlış seçimler yapmak zorunda kalmasa.

Saygılarımla
  • O kadar uzun olmuş ki sadece ilk sayfayı okudum Gecen sene 3d vision ile satılan acer marka monitörü aldım 1 ay kullandım ve odama projeksiyon almaya karar verdim x110 tercih ettim aldım ancak 3d vision ile başarı elde edemedim 3dvision ile stabil calişdırma ihtimalim varmı yoksa gidip "Aktif Shutter 3D Dlp Link Projektör Gözlüğü" almak zorundayım birde bu gözlük ile çalişiyor ise gözlük sayısı arta biliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo10

Mastercodex üstad,yukarıda da yazdığım gibi bana side by side modu OVER-UNDER yapacak bir yöntem ya da program lazım.Bilmiyorum ne yapacağım bu SIDE by SIDE modla.BenQ'nun bendeki bu modelinde 3D DLP senkronu over-underda süper 3D oluyor.NVIDIA yı deneyemiyorum sistem o değil çünkü.Sendeki ayarları yazarsan sevinirim..

@memo10
    Sizin aradığınız program Stereo Movie Maker dır. Goggle aratınca çıkar.
    Aslında 3D video yapmaya yarayan bu program sbs videoları over under yapmanıza olanak sağlar.
    Programı kurduktan sonra open stereo movie seçeneğinden sbs olan videoyu seçin. Alt tarafta sbs %50 seçeneği işaretli olsun. Sonra save stereo movie seçin. Stereo format Above \ Below olacak (over under in başka deyişi) sonra ok deyin sizden bir codek seçmenizi isteyecek. Eğer bilgisayarda yüklü ise h264 kodeni seçin yoksa uygun herhangi bir kodek seçin örneğin xvid gibi. Yapılandırdan bitrateyi ayarlayın. Ne kadar yüksek okadar iyi görüntü ama yüksek boyut. kaydedin. Convert işlemi uzun sürebilir. Sadece avi olarak kaydeder.

Diğer bir program ise 3D BD isoları sbs veya over - under yapan dvdfab8. Sbs yi over - under yapmaz.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastercodex

Merhaba Arkadaşlar

Size deneyimlerimden birini daha anlatmak istiyorum.Popcorn Hour C-200 modelli cihaz müthiş bir bir player.Size şimdi yapabileceklerini anlatıyorum.

Popcorn Hour C-200 Modelli cihaz coğu 3D formatını destekliyor , HDMI 1.4 desteği veriyor.Denemelrimde 3D Blu-ray iso dosyalarını , 3D SBS veya Top/Bottom Mkv film dosyalarını okuyabildiğini ve Orjinal 3D Blu-ray filmleri direk çalıştırabildiğini gördüm ve test ettim.Bu cihazı test ederken kullandığım projeksiyon LG BX327 modelli cihazdı ve Avatar filmini orjinal Blu-rayden problemsiz bir şekilde izledim.Daha sonrasında Popcorn cihaza bir USB bellek bağlayarak içindeki 3D SBS mkv filmleride sorunsuzca izledim.Sonrasında Popcorn cihazın içerisine dahili bir HDD bağlayarak içindeki 3D Blu-ray iso filmelride sorunsuzca izledim.Bu cihaz Fıll HD 1080p desteği veren ister normal ister 3D içeriklerinizi izleyebileceğiniz müthiş bir cihaz.Popcorn cihazın içerindeki network sistemi ile evde bir ağ oluşturularak kendi bilgisayararınızsaki filmleri bile bu cihaza aktarabiliyorsunuz.Cihaz üzerinde internet radyo ve Youtube ve diğer özellikleri saymıyorum.Gelişmişve basit bir arayüze sahip olan bu cihaz tam benim istediğim cihaz.Çünkü esnek donanım yapısı sayesinde konfigürasyonu oluşturmak size kalıyor.

3D görüntü alabilmek için eğer bu cihaza bağlayacağınız projeksiyon HDMI 1.4 değilse o zaman Optoma 3DXL cihazı ilave ederek kullanabiliyorsunuz Bu arada Optoma 3DXL converter dünyada çıkmasına karşın halen Türkiyeye ulaşmadı.Sanki 3. dünya ülkesiyiz.Amerikada 299 USD fiyatla satışa sunulmuş durumda.Tabii Türkiyeye giriş fiyatı daha farklı olacaktır.

Sadece 3D Bluray Player ile yetinmeyip daha esnek bir sistem isteyen arkadaşlar için kaçırılmayacak fırsat.Daha detaylı bilgi için bana mesaj atabilirsiniz.

Bu ürünü direk satın almak içinhttp://popcornhour.com.tr/ sitesini ziyaret etmeniz yeterli.

@ Mastercodex
    Popcornhour C-200 uzun bir süredir bildiğim arasıra da olsa halen takip ettiğm bir cihaz. Zaten bir arkadaşım da bu cihaz var.
    Cihaz Hdmi 1.4 değildir. Hdmi 1.3 çıkışı vardır.
    Özelliklerini anlatmaya gerek yok forumda bununla ilgili başlık var zaten.
    Bir şey sormak istiyorum. popcorn c200 son yazılımında (bu arada 9 mayısta yeni yazılım gelmiş.) Over-under veya Sbs (half sbs) dosyaları zaten açıyordu. Kaldı ki sbs filmleri elimdeki egreatm34a da açıyor. Ancak 3D Bluray iso dosyalarını (normalde bluray ve dvd isolarını okuyor zaten) 3D olarak değilde 2D olarak açıyordu.
    Acaba 3D Bluray isolarını 3D olarak oynatabildiniz mi (Uygun tv veya PJ kullanararak tabii). Eğer bunu yapabildiyseniz nasıl yaptığınızı anlatabilirmisiniz. Eğer popcorn bu işi hallettiyse o zaman bildiğim kadarıyla bigisayar harici ilk 3D Bluray iso çalıştırabilen alet olacaktır. Arkadaşımla yaptığımız denemelerde c200 takılı hdd den 3D Bluray isoları hep 2D olarak çalıştırabildik. (Son FW yüklü Hdmi 1.4 ile samsung 3d led tv ye bağlı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halken -- 15 Mayıs 2011; 3:47:11 >
  • halken;
    teşekkürler program içeriği yardımın için.İndirip deneyeceğim.Güzel bir ipucu ve alternatif olacak benim için.Zamanım var nasılsa.Laptoptan sabaha kadar mkv h264 convertle yüksek kalitede çevirtirim side by side videoları over-under formata.3D Olayı HDMI bağlantılı yüksek çözünürlükte bir anlam kazanıyor.Yoksa DVD ve DivX vs.. vs.. formatlarda buzlu cam görüntüsü gibi kalitesiz oluyor ve izleme zevkini öldürmekten öte, gözü-beyni yorarak başağrısı da yaptırıyor.Teşekkürler bu program için sağolasın!!

DARKMANIA mkv-bluray oynatıcı için 3D denemem akşam olumsuz sonuç verdi.3D etki için PC'de POWERDVD10 benzeri bir versiyonun işlevine gereksinim duyuyor.Medya oynatıcılarda böyle bir işlev sözkonusu değil.Yazılımsal olarakta çok zor olduğunu söylüyorlar.SIDE by SIDE ya da OVER-UNDER format perdeye 2D olarak yansıyor medya oynatıcıdan.Görüntüyü eğer PROJEKSİYONda varsa projeksiyonun menüsünden POWERDVD10 versiyondaki gibi 3D secenekleri ve opsiyonları bulunup uygun ayarlara getirilerek ve Gözlük tipi de uygunsa 3D etkisi ve derinliğinde algılayabiliyorsunuz.Ama kaliteli görüntü HDMI olmalı.Diğer formatlar daha önce yazdığımız gibi gözü ve beyni yoran başağrılı bir sonuç ortaya çıkarıyor.POPCORNHOUR medya oynatıcıda da böyle bir secenek olmadığı kanısındayım.DLP Projeksiyonda ya da 3D LED TV'deki menüler içinde POWERDVD10 görevi yapan bir işlevle 3.Boyutu yakalamak olağan o zaman.Bendeki deneyimlerde bu sonuca ulaştım.BENMQMS612ST DLP projeksiyon DARKMEDIAdaki 3D mkv filmleri 2D olarak duvara verdi ama Projeksiyonda 3D SENKRON aktif olmuyordu.Fakat aynı görüntüyü laptoptan PowerDVD10'la çalıştırdığımızda hemen aktif oluyor ve derinlik duygusunu veriyordu.Alacağımız projektörlerin menüsünde POERDVD10 işlevini gören şıklar ve seçenekler olmalı arkadaşlar.Yoksa uğraşır dururuz!!Buradaki forum tartışmasıyla birbirimizi uygun bilgilendirme ve yönlendirmeyle doğru sitemi kurmaya özendirleim diyorum!!...saygılar herkkese!!
  • MAsTERCODEX;
    SEnin artık POPCORN bağladığın LG 3D projeksiyonla ilgili menü resimlerini koyman farz ve görev oldu buraya!..Lütfen LG 3D Projeksiyonla pc-laptop-bilgisayar bağlamadan powerdvd10 daki gibi 3D secenekerini POPCORN'dan nasıl görüyor resim koyarmısın üstad!??Ürün almak isteyen arkadaşlar direk popcorndan bağladığın ve 3D'yi algıladığın olayı resimlerle görürlerse doğru ürüne ulaşmaları daha kolay olacak sanırım!!! Lütfen resim bekliyoruz bu sistemle ilgili olarak üstadım senden!!
  • tankobunny arkadaşım öncelikle o elindeki x110 modelli cihaz 800 x 600 çözünürlüğünde ve Nvidia 3D Vision desteği olan bir cihaz.Bence bütçen müsait ise biraz daha üst modele geçmeni öneririrm.Eğer bütçen müsait değilse o zaman verdiğim linkteki driverlerı kurduğun zaman sorunun çözülmüş olacak.Bu driverlar'ı yüklemeden önce işletim sistemini kesinlikle Nvidia 3D vision için en stabil olan Win 7 Home premium versiyonunu yükle sonra driverları kur ve keyfine bak.Eğer Nvidia sistemi kurduktan sonra ilave gözlüğe ihtiyacın olursa bende mevut satın alabilirsin.Nvidia 1.31 versiyonunda Acer x110 desteği eklenmiş durumdadır.
    ( v 1.31 )

This is an updated NVIDIA 3D Vision driver CD that was included in the box.

New Features
    •Adds support for NVIDIA 3D Vision Surround technology. Learn more about this technology including the hardware and software requirements here.
    •Fixed a problem with CD 1.29 (v257.21) the ViewSonic PJD 6531w not being detected by the 3D Vision Setup Wizard. See KB Article 2653 for a description of the problem with CD 1.29
    •Adds support for new 3D Vision Projectors Acer X110, Optoma GT360 , NEC NP216
    •New 3D Vision game profiles
    ◦Alpha Protocol
    ◦Blur
    •Updated 3D Vision game profiles
    ◦Order of War - updated in-game compatibility message
    ◦Serious Sam the Second Encounter – fixed convergence issues
    ◦World of Warcraft – updated 3D Vision profile to work better with the 3.3.5 patch. This new setting improves UI elements and map issues.

http://www.nvidia.com/object/geforce-3d-vision-winvista-win7-cd-1.31-beta-driver.html
  • Memo10 çeviri işiyle hiç uğraşma.Sadece 3D sistemini yenilemen yeterli olacaktır.Elindeki benq MS612St cihazıda ihtiyacı olan birine satarsın.Böylelikle herlkesin 3D ihtiyacı giderilmiş olur.Resimler çok yüksek çözünürlüklü olduğundan verdiğin adrese email attım incelersin arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.