Bildirim
3D Problemi yardım edin [ÇÖZÜLDÜ!]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
program ve özelliklerden nvidianın 3d driverlarını(2 tane olması lazım) kaldır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 3 Kasım 2013; 22:54:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
windows 8.1 e geçince oldu ve nvidianın sitesinden son driverı yükleyince düzeldi. problemde lol e özel değil bütün oyunlarda oluyordu. teşekkürler -
Gözlük takmak da çözüm olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
Gözlük takmak da çözüm olabilir
Maalesef ekranın 3d özelliği yok. Gerçi 3d özelliği olmadan nasıl böyle bir görüntü verdi onuda bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: onallahmet
quote:
Maalesef ekranın 3d özelliği yok. Gerçi 3d özelliği olmadan nasıl böyle bir görüntü verdi onuda bilmiyorum
Benim bildiğim 3d lol bildiğimiz 3d ekranlardan gerektirmiyor. Şu eskiden bir tarafı mavi bir tarafı kırmızı gözlükle bakınca 3d denen kıytırık görüntü türünde diye biliyorum
-
quote:
Yav arkadaş görüntü 3d gözüküyor ama gözlük falan olmadığı için karmakarışık gözüküyo hiçbirşey anlaşılmıyo. 1 oyun oynadım kör oluyodum yeminle. Nasıl kapatılıyor bu ayar
8.1 de oyun sorunsuz mu bi ara framework ile alakalı bi sıkıntı var denmişti
Sıkıntı yoksa güncelliyelim aleti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: faydasizfasulye
quote:
Yav arkadaş görüntü 3d gözüküyor ama gözlük falan olmadığı için karmakarışık gözüküyo hiçbirşey anlaşılmıyo. 1 oyun oynadım kör oluyodum yeminle. Nasıl kapatılıyor bu ayar
Hocam bende en başta bir görüntü sorunu oldu driverla hallettim. Şimdide ekranın sağ altında "windows 8.1 single langugage secureboot doğru yapılandırılmadı" yazıyor ama bilgisayara bi etkisini görmedim. Ha bunların yanında ne getiriyo diye sorarsan hiçbirşey. Sol altta hiçbir etkisi olmayan bi windows işareti var o kadar. Hiç gerek yok yani güncellemeye
-
quote:
quote:
quote:
Maalesef ekranın 3d özelliği yok. Gerçi 3d özelliği olmadan nasıl böyle bir görüntü verdi onuda bilmiyorum
Benim bildiğim 3d lol bildiğimiz 3d ekranlardan gerektirmiyor. Şu eskiden bir tarafı mavi bir tarafı kırmızı gözlükle bakınca 3d denen kıytırık görüntü türünde diye biliyorum
En yakın tarihte 3D bir filme gidip gözlüğünü almam lazım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: faydasizfasulye
quote:
Hocam bende en başta bir görüntü sorunu oldu driverla hallettim. Şimdide ekranın sağ altında "windows 8.1 single langugage secureboot doğru yapılandırılmadı" yazıyor ama bilgisayara bi etkisini görmedim. Ha bunların yanında ne getiriyo diye sorarsan hiçbirşey. Sol altta hiçbir etkisi olmayan bi windows işareti var o kadar. Hiç gerek yok yani güncellemeye
Güncellerim sıkıntı çıkmadı arama menüsü felan gelişmiş çok gerekli değişiklikler yok teşekkürler bilgi için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
En yakın tarihte 3D bir filme gidip gözlüğünü almam lazım
Mavi kırmızı gözlük 3dsi o yani en dandik 3d.Eğer nvidia 3d vision ile uyumlu olsaydı oyunun ne zevkli olabileceğini hayal bile edemiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X