Şimdi Ara

|3D Printer| Hakkında Açık Paylaşım Konusu Güncelleme: 11.06.2021 (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.933
Cevap
186
Favori
294.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 3 boyutlu olarak taranmış bir diş örneği var ben bu öreneği paslanmaz çelik olarak üretmek istiyorum Ankaradayım ama bunu yapabilecek yer bulamadım,tanıdığınız bildiğiniz önerdiğiniz bir yerler varsa bekliyorum çok acil yardım.
  • Şu ana kadar 4 kere başıma gelen bir olay var hiç karşılaşan oldu mu ? Durum şu ki: yazıcı baskı sırasında tık diye duruyor neden olduğunu anlamadığım bir şekilde donmuş gibi kalıyor ama hotend ve nozzle ısısı sabit kalıyor yani printer çalışıyor da sanki pc bilgiyi göndermiyor gibi, motorlar duruyor boş boş bekliyor cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eCCo kullanıcısına yanıt
    Sonrasında devam etmiyor mu? Bizim yazıcı da USB 3.0 lı bir port a bağladığımızda 1-2 saniye donup devam edebiliyor. Bence USB kablosunu bir kontrol edin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok bir iki sn değil baya bekledim öyle duruyordu kendi kendine

Anladım hocam bizde hiç öyle bir şey olmadı diyemicem bir şey :)

Bu arada 5v regülatörü (ams1117) , Ekran kablosu, Mantar tabla, Ayna, Kayış sıkıcı gibi parçaları temin edebileceğim bir yer varmı İstanbul da? İstanbul da iken gidip almak istiyorum. 3d yazıcı parçaları satan bir yer bilen varmı?

• Usb kablodan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.
    Bu hata zaman zaman SD kartın yuvadan ayrılması sebebiyle de yaşanabiliyor. Aynen dediğin gibi donup kalıyor makina. Problem data aktarımını sağlayan kabloda olabilir, temassızlık v.b.

Mesala ben yazıcıyı bu şekilde donmuş halde bulduğumda SD kartı tekrar yuvaya yerleştiriyorum nerede kaldıysa oradan devam ediyor makina.
  • İstanbul dan @ozgurtheking abimizden alabilirsin. Ulaşmakta sıkıntı çekersen PM at ulaşım konusunda yardımcı olurum.
  • Karaköy'de Selanik pasajına tünel tarafından girdiğinde sağda merdivenlerin yanındaki dükkanda aradıklarını bulabilirsin.Dükkanın web adresiwww.robotizmo.net.Aynayı ve mantarı pasajın çevresinde ara,oralarda bulunur.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Özgür abi ye pm atarım.

Bu dükkana da uğrarım, tekrar teşekkürler..

• cihadtknbs C kullanıcısına yanıt
    Aslında biraz pahalıya gelecek. ve çok hassas bi kalibrasyon gerekecek.. plastik kırıcıyı falan yaptık sorunsuz. Şimdi işin en önemli noktası extrüzyon kısmı. Onun içinde çalışıyoruz nasıl bir sistem kullanabiliriz orada diye. Bakalım yapınca siteye eklerim.
  • cihadtknbs C kullanıcısına yanıt
    Peki hocam aliminyum da hangi flament türünü kullanıyorsunuz. Isıtmaya gerekmiyor mu
  • mehmetaladag M kullanıcısına yanıt
    Hocam cam tabakayla ayni sadece biraz ilk katman zor yapisiyor sac spreyi ile yapisma sorununu cozdum iyi tutuyor .filament olarakda pla max var hocam yerli uretim onu kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihadtknbs -- 17 Şubat 2016; 13:55:23 >
  • Arkadaşlar ne yaptıysam içi boş küp ve piramidin kolonlarını yazdıramıyorum. Tıkanma yok. Sanki çok fazla geri çekiyor da ileri itmeyi yetiştiremiyor gibi. Durdurup 5-6mm filement gönderdiğimde tekrardan nozzle dan çıkıyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? araştırdım ama bulamadım. Var mı önerisi olan. başka parçalar basıyorum sorunsuz. Resimde eksen çıktısının önünde bulunan kare küpün tabanı. Kolanlarını basamadım.
    Teşekkürler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

|3D Printer| Hakkında Açık Paylaşım Konusu Güncelleme: 11.06.2021|3D Printer| Hakkında Açık Paylaşım Konusu Güncelleme: 11.06.2021|3D Printer| Hakkında Açık Paylaşım Konusu Güncelleme: 11.06.2021|3D Printer| Hakkında Açık Paylaşım Konusu Güncelleme: 11.06.2021

• Arkadaslar 900 - 1000 lira civarı alabileceğim 3d yazıcı tavsiyesi verebilirmisiniz ?

• kry_c K kullanıcısına yanıt
    Curada katmanları incelediginizde o kısımlar yine boş gözüküyor ise cihazinizla alakalı bir sorun değildir. Cura o sekilde dilimledigi için o sekilde yazıyor.
    Curanın o şekilde dilimlemesinin sebebi cizimle alakalı olabilir (solidworkste katı oluştururken dikkat etmek gerekiyor bi katı cismin tabanından başlayan baska bi katı cisimde o kısım curada boş gözüküyor) cizimle alakalı degilse cura ayarlarını tekrar gözden gecirmek lazım.

• Semi daha önce sormuştu birde ben sorayım uzun ekran kablosu ve Mantar tablayi nerelerden temin ettiniz acaba özellikle uzun ekran kablosunu.

• Forumda @ozgurtheking adlı kullanıcıdan temin edebilirsiniz.
  • AlprnHilmi kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim. Yanlış parçayı o stl dosyası ile basmışlar. Sadece pramitte değil ona benzer parçalarda da aynı sorunu yaşıyorum. Sorun geri çekme ayarların da ama çözemiyorum.
    Çektiği kadar geri gönderemiyor havaya bos yaziyor. Extruder motor akımını arttırdım yine değişmedi.
    Geri çekme hızı 50
    uzunluğu 4mm
    İvme 5000.
    xy jerk 15.

• yamaha1100yzf kullanıcısına yanıt
    Hocam aliexpress den alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.