Bildirim
3D mutfak Banyo programı tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Adeko programını araştırmanızı öneririm -
Editt::: Naparsanız Yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsSnopro -- 12 Ekim 2011; 14:38:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: JeffHakan
Merhabalar photoshop kullanabilirsiniz bunun için teşekkürler.
Ne alaka hocam. Neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: POWER64
quote:
Orijinalden alıntı: JeffHakan
Merhabalar photoshop kullanabilirsiniz bunun için teşekkürler.
Ne alaka hocam. Neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
bilip bilmeden herkez konuşuyo bide tavır yapmış paşam -
quote:
Orijinalden alıntı: maydo72
Arkadaşlar iyi günler 3d mutfak banyo tasarlamak için en iyi ve en güncel hangi programı tavsiye edersiniz. En güncel modeller ve iyi bir rendering alabileceğim program hangisidir. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
Bunun için en iyi program Google skethcup programıdır. Türkçe eğitimler içinhttp://www.sketchupturkiye.com/ -
Bana kalırsa 3Dsmax i öneririm.İnsanlara gerçeğinden ayıramayacakları banyolar modelleyebilirsiniz -
3dMax + Vray uretilecekse birazda Autocad. -
Selamun Aleykum.
Belki çok geç bir cevap olacak ama belki başka araştıran arkadaşlar varsa yardım etmek amacıyla yazmak istedim.
Optima Dekor Mutfak Banyo ve Dekorasyon Çizim Programı tam yazdığınız gibi bir program deyebilirim.
Optima Dekor programının en büyük artısı çok basit bir arayüzü olması ve kullanımı çok kolay olmasıdır. Herşey otomatik ve kolaydır. Rendering özelliği duruma göre ve bilgisayarınızın gücüne göre değişebilir ama çok hızlıdır.
Mutfak içinde 3d olarak canlı bir şekilde gezebilme özelliği vardır.
3d kütüphanesi çok geniştir.
Gerçekçi görüntüler alabilirsiniz.
Fiyatı gerçekten çok uygundur.
Son olarak Optima Dekor Çizim programı alana web sitesi hediye ediyoruz.
Bilgi almak için www.mutfakbanyoprogrami.com sitesine bakabilirsiniz.
koaygelsin.
-
mesajım bulunsun gerekli bir progam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X