Şimdi Ara

@@ 3D MUTFAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3D MUTFAK çizimi yapan programlar veya otomatik olarak ölçü verip alternatif çizimler yapan link veya program önerisi olanlar.... yardım edermisiniz?

• 3D Mutfak için en iyi program Arcon'dur.

Alman yapımı oln bu program aslında bir iç mimarlık ve dekorasyon programı olmasına karşın hazır-mutfak-dolabı işiyle uğraşan esnafın son iki yıla kadar kullandığı yegane programdı.

Arcon 6.5 son sürümü. arama motorlarında aratırsan bulabilirsin. Arconda 2D çizim yaptıktan sonra tek bir tuş ile 3D 'ye çevrim yapılmakta. Pratiktir... Halısından evye dolabına, lambasından tezgah üstündeki armuda kadar 3D nesnelerle zenginleştirmek mümkün. Son bombası ise programın 3D haline geldikten sonra üçboyutlu gezme imkanı. (örnek kapıları açıp gezebilir, dolapları kapatabilirsiniz) Türünün en iyisi. Kaynak için bendensin.net'e bakabilirsin ancak yükleme sorunu olduğu konuşuluyor.

Son yıllarda bir de sanırım Türk yapımı bir program var. . Adekomutfak 4.2 ... (bakınız: google) Bunlar sadece mutfak çizimi için..

Bu programlarla müşteri kaçırmanız zor. (Kazıklamaya kalkmazsanız)

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskinomerkeskin -- 14 Nisan 2007; 23:21:35 >

• teşekkür ederim baktım az önce peki kullanımında yardım edebilirmisiniz
  • özel mesaj attım..
  • cevap verdim
  • autocad ,teknik resim icin kullanabilirsin ,en bilinen basit program odur
    3d icinde studuio max ve rhino kullanabilirsin
    ama ogrenmen lazim biraz ,ciz diyince cizilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

autocad ,teknik resim icin kullanabilirsin ,en bilinen basit program odur

autocad basit bi programmı gerçekten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belkide ben bildigim icin bana basit gelebiliyor olabilir baslarda zorlandim,ama bastan ogrendikce gerisi geliyor,nekadar basitlestigni anliyabiliyorsun yapdikca
  • www.autucadokulu.com diye bir sitede de öğrenebilirmiyim ?yoksa şahsen birebir mi öğrenmem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 15 Nisan 2007; 17:49:55 >
  • birebir ogrenmek tabiki daha faydalidir,daha cabuk ogrenirsin ,ama eger ogrenmeyi kafana koymussan nettende ogrenebilirsin tabiki,benim kuzenim butun yazi evde gecirdigi icin sadece forumlara ve netteki derslere bakarak studio maxi ogrendi,tabiki yuzde yuz degil ama istenilen modeli yapiyor,azimle ilgili bu biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

birebir ogrenmek tabiki daha faydalidir,daha cabuk ogrenirsin ,ama eger ogrenmeyi kafana koymussan nettende ogrenebilirsin tabiki,benim kuzenim butun yazi evde gecirdigi icin sadece forumlara ve netteki derslere bakarak studio maxi ogrendi,tabiki yuzde yuz degil ama istenilen modeli yapiyor,azimle ilgili bu biraz

Ben dün akşam bu konuya başlangıç yapmak için, NETHALKA ya gözattım ve 81 sayfalık derslerden bi çizelge buldum ,
     @@ 3D  MUTFAK

sanırım yardımcı olur bana en azından denemeye değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 16 Nisan 2007; 9:21:58 >

• Gael demiş ki:
    quote:

Kardeş, (başlıktaki... 3D mutfak ve dekorasyon tasarım vb. için) Arcon bütün bu programlarla (3D max vs.)ayrı ayrı, belkide saatler süren yaptığın işlemi tek bir program içinde nesneleri hazır çizili olarak senin önüne koyuyor... En kullanışlı, pratik ve gelişmiş dekorasyon programıdır. Üstelik en fazla 10dk. da işlem tamam.

2D çizim duvarı yaptıktan sonra (en fazla 2-3 adet duvar çizgisi) 3D butonu kullanarak hazır ve de nazır obje ve dolap vs.yi sürükleyip bırakıyorsun....

Şimdi soruyorum; belki de yeni başlayanların çözmesi aylar sürecek programlarda herşeyi dakikalarca ayrı ayrı tasarlayıp başka yerlerde birleştirmesini mi tavsiye ediyorsun ? ? ?

Başka sözüm yok... Tanık sizindir sayın hakim !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskinomerkeskin -- 16 Nisan 2007; 11:43:45 >

• ben bir de Arcon a bakıyıımda ondan sonra cvp yazarım ,ya da hüküm veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinomerkeskin

Gael demiş ki:
    quote:

Kardeş, (başlıktaki... 3D mutfak ve dekorasyon tasarım vb. için) Arcon bütün bu programlarla (3D max vs.)ayrı ayrı, belkide saatler süren yaptığın işlemi tek bir program içinde nesneleri hazır çizili olarak senin önüne koyuyor... En kullanışlı, pratik ve gelişmiş dekorasyon programıdır. Üstelik en fazla 10dk. da işlem tamam.

2D çizim duvarı yaptıktan sonra (en fazla 2-3 adet duvar çizgisi) 3D butonu kullanarak hazır ve de nazır obje ve dolap vs.yi sürükleyip bırakıyorsun....

Şimdi soruyorum; belki de yeni başlayanların çözmesi aylar sürecek programlarda herşeyi dakikalarca ayrı ayrı tasarlayıp başka yerlerde birleştirmesini mi tavsiye ediyorsun ? ? ?

Başka sözüm yok... Tanık sizindir sayın hakim !..

neden sinir yaptin anlamadim,3d icin bi program onerdim ben sadece ,

"3d icinde studuio max ve rhino kullanabilirsin
    ama ogrenmen lazim biraz ,ciz diyince cizilmiyor"

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 16 Nisan 2007; 18:43:59 >

• bendensin.net adresinde Kitchendraw 5.0 diye bir program var sanırım admini tamamen kırmıs programı bakarsan belki işine yarar
  • hemen bakıyorum teşekkürrrr
  • verdiğiniz site illaki üyelikle yardım etmek zorunda mı?,mecbur olucam galibaa,foruma da bişeyler yazıp yardım eden birilerini bulurmuyum acaba
  • Merhaba

Mutfak çizim programında size tavsiyemOptima dekordur.kullanımı kolay resim kalitesi yüksek en önemlisi ise fiyatı çok

uygun.www.optimadekor.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

3D MUTFAK çizimi yapan programlar veya otomatik olarak ölçü verip alternatif çizimler yapan link veya program önerisi olanlar.... yardım edermisiniz?

Arkadaşın dediği gibi Arcon güzeldir. Genelde çoğu seramikçiler , dekorasyonla uğraşanlar Acron'u kullanıyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.