Şimdi Ara

3D Modelleme ve Baskı Hakkında Sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda geliştirmeye başladığımız bir elektronik ürünün kasasını yapmak istiyoruz. Kasayı yapmanın en kolay yolu 3D olarak modelleyip sonra da bunu yazıcıda çıktılamak diye düşündük.
    Sıfırdan öğrenmeye başlayacağımız için, bu tarz bir işlemde hangi programı kullanmalıyız ? Baskı yaparken programlar arası farkeder mi ? ( Yapacağımız ürünler oyun kolu gibi ürünler diyebiliriz )

Ayrıca baskı için ücretler ne seviyelerdedir ? Baskı aldığımız zaman 3d modelde gördüğümüzün aynısını alabilecek miyiz, yoksa çeşitli paylar vs. bırakmak gerekir mi ?

Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkür ediyorum.

• blender size gerekli program/ open source ve bedava. turkce forumlarda var.gereklı destegı gorursunuz.https://www.blender.org/

baskı konusunda mukemmel pruzsus baskı olmaz. elle duzeltmenız gereken tırtıklar vs kalabılır. bunlar makınanın nekadar ınce ıscılık yapabıldıgınıde baglı.zımpara gıbı seylerle cozuluyor puruzler.aa modelınıze cok yakın gercek plastı obje alırsınız. ınternette vıdeolar mevcut.

baskı fıyatları ıse prıntera,malzemeye ve model ıcın kullanılacak malzeme mıktarına gore degısır.tbaı makına sahıbının nekadar ac gozlu olduguylada alakalı.%20 kar yapanda var %200 yapanda.bıraz pazarlık konu yanı fıyat.
  • kasezo K kullanıcısına yanıt
    Blender i kesinlikle inceleyeceğiz hocam teşekkürler.

Şuanda Ankara içindeki baskıcıları araştırıyorum. Ama internette hiç örnek fiyat bile bulamadım. Yani hiçbir fikrim yok fiyatlarla ilgili. Örnek verebilirseniz sevinirim.
  • malesef ben baskı yapmadım hıc. bır ara epey merak sarıp arastırmıstım soyledıgım seylerı oradan bılıyorum. ama eger butcenız varsa ebaydan falan 200-300 dolara e reprap gıbı temel duzeyde yazıcıları satın almanız mumkun.hemdıledıgınız kadar baskı yaparsınız rahat rahat hemde ısınız bıtınce satarsınız parasını gerı alırsınız yada ucret karsılıgı baskı ısıne gırersınız elınız alısmıs olacagından.. bı bakın.

baskı konusunda 3dortgen gıbı bır sıte vardı satıs yapıyorlar 3d prınter. bır bakın onlar baskı yapıp gonderebılıyorlardı sanırım.
  • kasezo K kullanıcısına yanıt
    3Dortgen ' e bir mail gönderdim hocam bilgilendirebilirler mi beni diye, teşekkür ederim. Başka arkadaşlardan da öneriler varsa dinlemek isterim şuanda yönlendirilmeye ihtiyacım var biraz :)

Teşekürler.
  • prototipyap firmasıda baskı hizmeti veriyor iletişime ge.erseniz yardımcı olurlar prototipyap
  • İstanbul'da 3D baskı merkezimizde, Projet 660 pro makinemizle full renkli baskı hizmeti vermekteyiz.

3D işiyle uğraşıp, çıktı almak isteyen veya çıktı alacak müşterisi olan arkadaşlarla işbirliğine açığız.

Konuyla ilgili pm yoluyla ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendi çizimimi burada bastırdım. BAskı Kaliteleri iyiydi ama Detaylı bir çizim değildi benimki. Fiyatta çok uygundu açıkçası.www.dorukbaski.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.