quote:Orijinalden alıntı: B.M.W quote:Orijinalden alıntı: deepenergy quote:Orijinalden alıntı: AC_Hawker quote:Orijinalden alıntı: deepenergy http://www.3dmark.com/3dm/148444? grafik iyide physics kotu 3770k almayi dusunenlere i5 2500k onerenlere gelsin bu sonuc sanki denk urunlermis gibi oneriyorlardi... i7 ye terfi şartmı diyosun toprak sart extreme islemcilerle 3770k arasinda bile 20 fps oynuyor bf3 te gerisini sen dusun hasfel gelince almayi dusunuyorum... masraf masraf sinir bozucu 1200 tl verdigim 680 amp 120 fps alamiorum bf3 te nasil bisedir arkadas resmen soyuluyoruz bios atıp 1300+ yap istediğini alırsın o zaman. tecrubem yok o konuda tel destegi verirsen deniyim
Orijinalden alıntı: kaan0101 Orijinalden alıntı: B.M.W Orijinalden alıntı: deepenergy Orijinalden alıntı: AC_Hawker Orijinalden alıntı: deepenergy anı olarak saklayın haha bu ne
quote:Orijinalden alıntı: X-FI şöyle adam gibi konu açacak babayiğit yok mu bu bench hakkında ? Tam açacaktım banlandım. Hatta 4C/4M 8C/4M incelemesi yapacaktım banlandım neyse geri gelmişim. Biraz ders çalışacağım.
quote:Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit quote:Orijinalden alıntı: X-FI şöyle adam gibi konu açacak babayiğit yok mu bu bench hakkında ? Tam açacaktım banlandım. Hatta 4C/4M 8C/4M incelemesi yapacaktım banlandım neyse geri gelmişim. Biraz ders çalışacağım. hayır yani buradaki adam sadece 680 ve 7970 leri alıyor
fazla post kasarlar diye sınırlama geliyorsa kart sınırlaması yerine Firestrike grafik puanı mesela 6000 veya 6500 puan gibi alt sınır koyun..
quote:Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit quote:Orijinalden alıntı: deepenergy quote:Orijinalden alıntı: AC_Hawker quote:Orijinalden alıntı: deepenergy http://www.3dmark.com/3dm/148444? grafik iyide physics kotu 3770k almayi dusunenlere i5 2500k onerenlere gelsin bu sonuc sanki denk urunlermis gibi oneriyorlardi... i7 ye terfi şartmı diyosun toprak sart extreme islemcilerle 3770k arasinda bile 20 fps oynuyor bf3 te gerisini sen dusun hasfel gelince almayi dusunuyorum... masraf masraf sinir bozucu 1200 tl verdigim 680 amp 120 fps alamiorum bf3 te nasil bisedir arkadas resmen soyuluyoruz GPU çekirdek hızı 1110 MHz diyor acaba taban hız mı boost mu? onu bende cozemedim, ama sanirim taban hizini gosteriyor.
quote:Orijinalden alıntı: cagrimir Tüm kartlar katılabilir. Sadece grafik puanlarımızı mı söyleyeceğiz yoksa genel firestrike puanları mı?
quote:Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit quote:Orijinalden alıntı: cagrimir Tüm kartlar katılabilir. Sadece grafik puanlarımızı mı söyleyeceğiz yoksa genel firestrike puanları mı? Grafik
quote:Orijinalden alıntı: deepenergy kankatre nin gpu mhz zi 800 lerde birsey onu 1300 yazmissin ayrica benim kart bf3te 1241 de calisiyor 3d markta nasil 1110 oldu hocam boostla voltajsız 1306 Mhz çıkıyor kart bios falan atmadım yani karta
quote:Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H alırım anahtarlarınızı tek kartçılar.. cıft kartcılar olarak dagıtsakmı napsak..
kankatree - P: 8129 - gigabyte gtx680 wf 3x - 1302/6540 - win7 -http://www.3dmark.com/3dm/165684 son test daha yüksek skor verdi
quote:Orijinalden alıntı: X-FI tüm hepsi kaç dk sürüyor ? bıktım key beklemekten Bende yaklaşık 15 dakikayı geçiyor.