Şimdi Ara

3d mark olayı nedir bilen yazsın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli duyuyorum 3d mark scorum şu falan araştırdım sisitem performansını falan ölçüyormuş

programı indirmeye çalıştım 580 mb yani bi performansı ölçmek için çok buyuk

yoksa yanlış şeyemi baktım bilen varsa söyleyebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Şubat 2006 17:45:48 >

• 2006 kurulnca 1.3 gb kadar yer tutuyor.
    ben indirdim denemek icin, calıstırdım daha ilk testte cokuyor pogram..hata veriyor. anaaa dedim gitti bizim 6800 ekran kartı calıstırmıyor diye.. tekrar kurdum hatta 3 kere kurdum ama nafile calısmıyor.hemde pro edition, hemde crackli sekilde. dedim tekrar mı indirsem.. sonra aklıma geldi.. ben driverdan AA ve AF yi need for speed porsche unleashed icin sonuna kadar dayamıstım..bu oyunda aa ve af yok ya oyuzden. onuda unutmusum.. ee 2006 da hangi babayigit AA AF full bench alır ki benim ne haddime.. neyse test yaptım ama sn de 1 kare aldım bol bol
  • eet 580 mb
  • bu ne şimdi ne kada büyük bu içeriği nedir ki bunun oyun falan mı ki hem oyna hem performans ölç güzel olurdu indirmemizde boşa gitmezdi
  • yenimi duydun
    bu progrmam son model sistem toplayıp millete 3d skoruyla hava atmak isteyen kesimin çok tuttuğu bir programdır
    şahsım gibi internete girebildiği için memnun olan kesim tarafından pek sevilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.