Şimdi Ara

3d mark 2005 Hayal kırıklıgım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3dmark2005 le acemi oldugum halde benchmark denen şeyi ogreneyim dedim neyse demo surum oldugu için sadece 3 oyunla cpu test olayını yaptı ve sonuc husran demolarda makine acaip kasıldı puan desen galiba yerlerde 722
    Yaw sistemim o kdr kotu olamaz beyler

p43000 prsct
    asus p4p800x
    512 mb twinmos dual ddr
    80 gb hdd
    radeon 9550 128 mb 128 bit

?

• kimse yokmu bu işten anlıyan yaw
  • hocam ekran kartından ayrıca puanında o sisteme göre çok da düşük değil 3dmark 2005 direk ekran kartına bakıyo en iyi ekran kartları bile en fazla 5000 yapıyo

sen bırak o puanları ya oyunlarda memnunsan keyfine bak takma kafana
  • hmmm thnx içimi rahatlattın
  • 2001 test et o sistemin genel performansını ölçüyor. o sistemle 10k felan alırsın heralde karttada o.c varsa
  • 9550'yi o/c etmezsen o puanı alır tabi.Hızaşırtma yap.Softmod sürücülerini kullan.Kart iyi o/c olan birşeyse 1600 civarı puan alınabilir.Duruma göre değişebilir tabi.Yalnız o 700 yerine 800-900 olsa iyi olacaktı.Sürücü ayarlarında af(yönbağımlı filtreleme) açık olmasın dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Ağustos 2005, 20:15:42 >
  • saolun abiler teşekkur ettiim bide 2001 de deneyeyim bari
  • dostum 3dmark 2005 sistemi değil ekran kartını ölçüyor ama oc suz bi 9550 için fena sayılmaz. arkadaşın dediği gibi oyunları oynuyosan skorlara pek takma ama ekran kartını oc yapabilirsin. 9550 publish edilmiş skorlar imzamda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

dostum 3dmark 2005 sistemi değil ekran kartını ölçüyor ama oc suz bi 9550 için fena sayılmaz. arkadaşın dediği gibi oyunları oynuyosan skorlara pek takma ama ekran kartını oc yapabilirsin. 9550 publish edilmiş skorlar imzamda...

saol gerçekten işime yarayan bilgiler teşekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.