Şimdi Ara

3d led tv almak istiyorum (lg 47lw570s) hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz araştırma yaptım ve lg 47lw570 modelini almaya karar verdim fakat kendi sitesinde ve bazı sitelerde resim gösterim hızı 600hz diyor bazı sitelerde 100hz diyor ikisi farklımı ekran yenileme hızı olarak soruyorım ayrıca farklı bi tavsiyeniz varmı bu modeli kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim

buradan almayı düşünüyorum 2564TL
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-47lw570s-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,23056.html#TabPanelStart

• hocam önce stok sor olmama ihtimali çok yüksek

Orijinalden alıntı: bluENight

hocam önce stok sor olmama ihtimali çok yüksek

hocam orda yoksa başka yerden alırım bi sorumun cevabını alabilsem ama

Orijinalden alıntı: mnyx

arkdaşlar selam

biraz araştırma yaptım ve lg 47lw570 modelini almaya karar verdim fakat kendi sitesinde ve bazı sitelerde resim gösterim hızı 600hz diyor bazı sitelerde 100hz diyor ikisi farklımı ekran yenileme hızı olarak soruyorım ayrıca farklı bi tavsiyeniz varmı bu modeli kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim

buradan almayı düşünüyorum 2564TL
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-47lw570s-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,23056.html#TabPanelStart

600hrz mıc hızı
    100 hrzTruMotion hızıdır önemli olan da TruMotion dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naci54 -- 11 Mart 2012; 20:34:00 >

• anladım hocam teşekkürler peki 3d led tv için 100hz yeterlimidir lgnin 42 veya 47" modellerinde tavsiye edebileceğiniz başka bir model varmı ?
    Samsung tv önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Samsung TV Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam kullanicam özellikle o modeli sectim birde bir ust modeli var sanrsam oda 200hz mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende cumartesi günü 47lw570s modelini uzun süren araştırmalarım ( araştırmalarımın uzun sürmesinin nedeni son 8 yıldır 37 ekran tv izliyorum ve konu hakkında sırıf bilgi sahibiyim) neticesinde Teknosadan 2900tl ye aldım. techraven in yazıları bu kararı vermemde büyük rolü vardır.önce istanbul bilişimden almayı düşündüm bende ama farklı yorum sitelerinde kafa karıştırıcı yorumları okuduktan sonra o kadr para vereceğim şeyin 200-300 tl fazla verip güvenilir olan yerden almayı tercih ettim.
    tv kurulumunu yaptırmadım.haziran ayında evlenicem ve yeni evimde kurulum yapmak istiyorum.o tarihe kadar kutuda beklicek yawru.kurulum yapıldıktan sonra sizlere danışacağım bir çok şey olduğuna eminim.. özellikle 3d li filimleri nerden bulurum nasıl izlerim gibilerinden...ancak şuan için tek sorum ayrıca garanti yaptırmaya gerek varmıdır. teknosa nın 1-2-3 yıllık tekno garanti paketleri var ama bana biraz tuzlu gibi geldiler. siz ne dersiniz 250-500 tl arasında garanti fiyatları değişiyor.
    sizce gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

evet hocam kullanicam özellikle o modeli sectim birde bir ust modeli var sanrsam oda 200hz mis

O halde bunu alabilirsin, 47" boyutta bu özelliklerde pek alternatifin yok zaten. LW650S i de incele kendin, buna göre karar verirsin.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.