Şimdi Ara

3D Gözlük Denemem Başarısız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Biliyorum modası geçmiş ama Trackmania Nations Forever diye bir oyun var da onda 3d gözlük seçeneği var bakayım nasıl gözükecek dedim. Dandik bir gözlük buldum camları çıkardım sert bir saydam kağıttan yaptım acaba daha ince, yani kağıt gibi olanlardan mı yapmak gerekiyor. Tam performans alamadım kötü gösteriyor. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Evde aylaklık başa dert büle şeylerle uğraşıyoz işte.

• 3d gözlük mü ne yani şimdi oyun 3 boyutlu olarakmı gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

3d gözlük mü ne yani şimdi oyun 3 boyutlu olarakmı gözüküyor

yok be camdan bakınca farklı renkte gözlükte normal renkte gözüküyo
  • olayı anlamadım ama 3d glass fln ararken şöle bişi buldum belki işine yarar senin ki de buna benziyor ama bak bi yinede belki yanlış bişey olmuştur
    Burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 24 Mayıs 2008; 18:16:47 >
  • Bunu izlemiştim ben. Asıl sorum şey camların yerine gelecek saydam şey sert mi olacak sakızlardan çıkan kağıt gibi ince mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

olayı anlamadım ama 3d glass fln ararken şöle bişi buldum belki işine yarar senin ki de buna benziyor ama bak bi yinede belki yanlış bişey olmuştur
    Burdan

• Senin dedigin gözlükten degil o.

Bundan..

ya da böyle bir sey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 24 Mayıs 2008; 17:33:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Senin dedigin gözlükten degil o.

Bundan..

ya da böyle bir sey..

Bunu alıp,10 saat takıp hevesimin geçeceğine 10 orjinal alıp 10 hafta oynarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir 3D sorusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: isoKING

Bunu izlemiştim ben. Asıl sorum şey camların yerine gelecek saydam şey sert mi olacak sakızlardan çıkan kağıt gibi ince mi?

hemen söyliyim ince olması gerekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Senin dedigin gözlükten degil o.

Bundan..

ya da böyle bir sey..

Bunu alıp,10 saat takıp hevesimin geçeceğine 10 orjinal alıp 10 hafta oynarım.

Bunlara sakın ama sakın inanmayın. o kırımızı mavi gözlüklere biraz daha ağarlık eklenmişi. hiç bir farkı yoktur. Uyarmış olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 24 Mayıs 2008; 19:19:06 >

• Eyvallah

Orjinalden alıntı: Nyorai

hemen söyliyim ince olması gerekiyor
  • Show TV gece bununla izlenen filmler verirdi eskiden Denemek kısmet olmadı ama işe yarıyomuydu acaba?
  • aynı oyunu ben de oynuyorum 3D gözlüklerle hiçbir işe yaramıyor bu arada kaç madalyan var?
  • arkadaşlar elimde bu gözlüğün 2.el i mevcut linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12349069
  • bu gözlüklerden asus ekran kartlarında çıkıyordu eskiden
  • bende de var eski raks gözlüklerden ama ayar mayar yaptım renklerini ayarladım nvidia menüsünden yine de 3 boyutlu görüntü alamadım
  • quote:

Arkadaşlar selam. Biliyorum modası geçmiş ama Trackmania Nations Forever diye bir oyun var da onda 3d gözlük seçeneği var bakayım nasıl gözükecek dedim. Dandik bir gözlük buldum camları çıkardım sert bir saydam kağıttan yaptım acaba daha ince, yani kağıt gibi olanlardan mı yapmak gerekiyor. Tam performans alamadım kötü gösteriyor. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Evde aylaklık başa dert büle şeylerle uğraşıyoz işte.

mavi olan camı sağ gözünüze koymayı deneyin birde...

• quote:

Orjinalden alıntı: SynFx

quote:

Arkadaşlar selam. Biliyorum modası geçmiş ama Trackmania Nations Forever diye bir oyun var da onda 3d gözlük seçeneği var bakayım nasıl gözükecek dedim. Dandik bir gözlük buldum camları çıkardım sert bir saydam kağıttan yaptım acaba daha ince, yani kağıt gibi olanlardan mı yapmak gerekiyor. Tam performans alamadım kötü gösteriyor. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Evde aylaklık başa dert büle şeylerle uğraşıyoz işte.

mavi olan camı sağ gözünüze koymayı deneyin birde...

evet sagda olması lazım ben yaptım oluyo

• Bende var usb girişli olandan satıyım size
  • iyide camın biri mavi olmaz ki yeşildir o
  • quote:

bana sakın boyayarak yaptım deme...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.