Beyler bilgisayarda bir dizinin bölümünü 3d olarak yapmışlar.Sadece gözlük taksam izleyebiliyor muyum?Yoksa ek teçhizatta gerekiyor mu?Eğer gerekmiyorsa gözlüğü nerden alabilirim?
yakın gözlüğü tak göz doktorları onu tavsiye ediyor
bundan lazım sana
Chuck demi bildim demi
quote:
Orijinalden alıntı: MRyldz
Chuck demi bildim demi
Evet bildin.
@Bluepower, sağol ben de güneş gözlüğü takacağımı sanıyordum.Beni bu engin bilgilerinle aydınlattığın için teşekkürler.Filozof mavi güç.
Arkadaşım en kaliteli 3D sinemalar bile gözünü 15 dakikada feci yoruyor, ağrıtıyor. Ben bu Chuck 3D bölümüne 5 dakika anca dayandım gözlükle.
quote:
Orijinalden alıntı: Infectus
Arkadaşım en kaliteli 3D sinemalar bile gözünü 15 dakikada feci yoruyor, ağrıtıyor. Ben bu Chuck 3D bölümüne 5 dakika anca dayandım gözlükle.
Gözlük alsam tamam mıdır?Ekran kartının desteklemesi vs gerekiyor mu?
Chuck'ın 3 boyutlusu sarı-mavi gözlükle izleniyor, gidip mavi-kırmızı gözlük alırsan pc nin başında löpçük gibi kalırsın. Başka bir şeye de ihtiyaç yok, aç filmi tak gözlüğü izle bu kadar. Hadi iyi seyirler.
Chuck'ın 3 boyutlusu sarı-mavi gözlükle izleniyor, gidip mavi-kırmızı gözlük alırsan pc nin başında löpçük gibi kalırsın. Başka bir şeye de ihtiyaç yok, aç filmi tak gözlüğü izle bu kadar. Hadi iyi seyirler.
Sağol.Peki nerde satılır bunlar?
quote:
Orijinalden alıntı: dorhug
Güneş gözlüğü ile rahat rahat seyredebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
quote:
Orijinalden alıntı: XxTRxX
Tam emin değilim ama bunların satışını yapan bir site vardı. Emin olman açısından gözlüğün adı "ColorCode 3-D" alırken buna dikkat et.
quote:
Orijinalden alıntı: Infectus
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
quote:
Orijinalden alıntı: XxTRxX
Tam emin değilim ama bunların satışını yapan bir site vardı. Emin olman açısından gözlüğün adı "ColorCode 3-D" alırken buna dikkat et.
Sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme