Şimdi Ara

3D Film bağımlılığı batıracak beni!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir ayda gittiğim 3D gözlüklü filmleri hesapladım nerdeyse 200 TL. Gittiğimde bi öğle yemeği falanda yiyorsun içiyorsun onlarla beraber 200 ü rahat buluyor gibi.

Kısacası beN 3D film bağımlısı oldum. Takıldığım mekanlar. Capitol Spectrum ve Kadıköy Cİnebonus..

Şİmdi Ten Ten'in 3d si bu cuma vizyona girecek ona da gideceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 24 Ekim 2011; 21:10:30 >

• 3d monitor 3d gözlük sonra torrent al saan 3d paranda cepte kalsın
    enayi olmayın
  • Arabalar 3d ve şirinler 3d'ye gittin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

3d monitor 3d gözlük sonra torrent al saan 3d paranda cepte kalsın
    enayi olmayın

peki tüm 3D filmler düşüyormu internete? Mesela ten ten'in ki de düşer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BycaLvin

Arabalar 3d ve şirinler 3d'ye gittin mi ?

Şirinlere gittim. Esas arabalara gidecektim nasip olmadı. Animasyonlarda 3d çok daha derin oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

3d monitor 3d gözlük sonra torrent al saan 3d paranda cepte kalsın
    enayi olmayın

peki tüm 3D filmler düşüyormu internete? Mesela ten ten'in ki de düşer mi?

olm bi git ya
  • Pazar günü samsung 109 ekran 3D televizyon aldım 1.200 TL ye vatan bilgisayardan. Daha denemek nasip olmadı atacam 3D filmler torente yawaştan insin bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Şirinlere gittim. Esas arabalara gidecektim nasip olmadı. Animasyonlarda 3d çok daha derin oluyor

uslu ve iyi bi çocuksun ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

quote:

quote:

La liseli yaşım 29. Muhtemelen benden gençsin ama kafan 60'larda 70'lerdeki nesiller gibi... BU animasyonları çocuklardan çok yetişkinler izliyor ama batıda. Türkiye'de senin zihniyetinde olanlar çocuklarıyla geliyor tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Pazar günü samsung 109 ekran 3D televizyon aldım 1.200 TL ye vatan bilgisayardan. Daha denemek nasip olmadı atacam 3D filmler torente yawaştan insin bakalım

Üstad hangi 3d? bir sürü 3d oldu. Mesela ben cinebonustan 2 tlye gözlük aldım bi daha gözlük parası vermeyeyim diye. Ama namussuz sadece çift projeksiyon olan salonlarda işe yarıyor. Sendeki sony 3d gözlükleri destekliyormu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

La liseli yaşım 29. Muhtemelen benden gençsin ama kafan 60'larda 70'lerdeki nesiller gibi... BU animasyonları çocuklardan çok yetişkinler izliyor ama batıda. Türkiye'de senin zihniyetinde olanlar çocuklarıyla geliyor tabi...

bana liseli demişin

sana hiç yakış tıramadım

neden cevap vermi yorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bana liseli demişin

sana hiç yakış tıramadım

neden cevap vermi yorsun

sen koreli falanmısın? Güney Koreli isen ülkeni hiç sevmiyorum. (Türk isen bu söylediğimi dikkate alma)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Pazar günü samsung 109 ekran 3D televizyon aldım 1.200 TL ye vatan bilgisayardan. Daha denemek nasip olmadı atacam 3D filmler torente yawaştan insin bakalım

Üstad hangi 3d? bir sürü 3d oldu. Mesela ben cinebonustan 2 tlye gözlük aldım bi daha gözlük parası vermeyeyim diye. Ama namussuz sadece çift projeksiyon olan salonlarda işe yarıyor. Sendeki sony 3d gözlükleri destekliyormu?

Yaw samsun 3d tv dandik bişi değil dostum. 2d yi 3d ye falan ceviriyor full hd vs. Daha gözlük almadım ama teknoloji hepsinde ortak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.