Şimdi Ara

3d- 345'leri sona saklamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siz ne zaman çözecekseniz? yani en yakın yayın oldukları bariz ortada olduğu için özellikle bunları soruyorum.

ben 345 ayt mat+fen ve 3d ayt mat+ fen birleştirip ve de 345 tytyi haziranda çözmeyi düşünüyorum.

345 ve 3d nin tyt fenleri de elimde 2şer günde felan bitiririm bu denemeleri çözerken.

• 3D simülasyonlar özellikle ayt mat ösym üstü sonlara doğru mat iyice zorlaşıyor tamamen gelişim odaklı çöz derim.
    345 i aldım ilk 2 tane çözdüm gayet güzel
    3D ayt 5li genel 1. Çözdüm o da güzeldi

Daha ne kadar bekleyeceksin 40gün kaldı neredeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D Tyt Mayıs denemesi bence hocam.

3D ayt'de sınavın üstü genel anlamda en azından mat için sağlam vakit alıyor.Son aya kalırsa moral bozabilir biraz.Yeşiller epey sağlamdı maviler biraz daha ayarında kırmızı da sağlam diyorlar.

Haziran ayında zaten apotemi yetişir onu alır çözersiniz.345+Apotemi düşünmüştüm ben Haziran için.

Bu sıralar tam böyle seviye de iyiyse orijinal+3D+Derece havaları

Tyt denemesi için de bence matematiğin anlatımı sınava göre biraz kapalı kalıyor onun yerine cozmediyseniz rasyonel+345 Haziran için güzel gidebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pratan27 P kullanıcısına yanıt

hocam öyle doğru söylüyorsunuz ama boş durarak bunları çözeceğim zamanın gelmesini beklemiyorum açıkçası. elimdeki diğer denemeleri eritiyorum ufak eksikleri kapatıyorum vs.

mesela düşünün haziran 2.haftasındayız ve ne çözecem yani o zaman? o açıdan saklıyorum. 2 haftada onlar biter çıkmışlar vs de işin içinde olunca sonra da sınav gelmiş olur diye düşünüyorum. teşekkürler yorumlarınız için de

• hocam mat1 orijinal çözdüm 3dye başladım.

mat2 acil çözmeye başlayacağım o bitince de 345+ apotemilerle kapatırım o zaman. (ve bunların fenleri)

eğer acili hızlı bitirirsem belki 3dyi ondan sonra çözeyim.

3d tyt genel önceden çözdüm. şuan paraf, limit vs çözdüm.

krallar karması, çıkmışlar, 345 kurumsal(5li), 345 6lı var arada da 3dnin branşlardan birleştirip çözeceğim.

o yüzden genel tyt olarak 345i sona bırakmayı düşünüyorum.

teşekkürler yorumlarınız için

• up

• ben 3d tyt-ayt yi önceden çözdüm.345 i son deneme olarak düşündüm tyt sini.şimdi rastgele çözüyorum 3d nin branşları falan var biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Özdebir 3d vs vs
    4 ay önce açıldı
    Unity 3D'yi nasıl bilirsiniz?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sakın bak sakın diyorum deneme yığmayın son aya. Son ay özellikle son 2 hafta zaten genel denemeler ve son nokta atışı çalışmalar yapılacak. 3d ve 345i şimdiden çözmeye başla bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana kalırsa boş iş. Doğru konuşalım, piyasada şu iki yayın dışında tam tamına yakın soru hazırlayabilen yok. Hatta birçok yayının bu ikisini taklit ettiğini düşünüyorum ben ama oraya hiç girmeyim. Üstteki arkadaşın dediği gibi erteleyip yığmaktansa bir an önce kaliteli soruları çözüp eksikleri yakalamak daha iyi. Önce kaliteleri denemelerinin hepsini süpürüp kalitesiz denemeleri sona saklamak mantıklı hareket olur. Çünkü kaliteliler sona kalınca iş işten geçmiş oluyor.

Ha türkçede mesela 345'leri sona bırakırsın anlarım çünkü paragraf o zaten bilgi istemiyor sınav provası, odaklanmada iş yapabilir ama bir genel tyt denemesini sona bırakmak saçmalık olur. Elinize ne geçerse çözün hocam bu kadar ayrıntı düşünmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.