Şimdi Ara

3AYLIK PSN PLUS A KARDEŞ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR DAHA 5DK ÖNCE ALDIM HİTMAN I İNDİRMEYE BAŞLADIM.. 3 AY GEÇERLİLİĞİ VARDIR FİYAT 15TL ATMDEN HAVALE ÜCRETSİZ REFERANS İSTERSENİZ PROFİLİME BAKABİLİRSİNİZ

• Kontör atsam olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Kontör atsam olurmu

olur hocam sıkıntı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Kontör atsam olurmu

olur hocam sıkıntı değil

Telefon Verde deneyim pm'den

• eğer anlaşma sağlanamazsa bende kontor atabılırım..

bende turkcellım , 3 aylık alabılırız. anında kontor yollarım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaboy -- 19 Mayıs 2013; 16:07:30 >
  • Başka plus almak isteyen olursa ortaklaşa alabiliriz duyurulur
  • Bu kardeşlik olayı nedir birisi aciklayabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen oyunlarda kardeşliği biliyorumda psn plus üyeliğinde nasıl oluyor kardeşlik iki kişi aynı anda kullanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Aynen oyunlarda kardeşliği biliyorumda psn plus üyeliğinde nasıl oluyor kardeşlik iki kişi aynı anda kullanabiliyor mu?

Yine aynı mantık değişen bişi yok

• arkadaş turkcell miş anlaşamadık satışa devam
  • 3 aylik psn plus alicam ortak araniyor

• Hocam hazır alınmış var olmazmı şaka bir yana bende güvenilir bir arkadaş arıyordum eğer uyarsa görüşelim. Ben zaten kullanıyorum şu an 2. ayına girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbekar

Hocam hazır alınmış var olmazmı şaka bir yana bende güvenilir bir arkadaş arıyordum eğer uyarsa görüşelim. Ben zaten kullanıyorum şu an 2. ayına girdi

Ne kadar istiyorsun 2 ay icin

• Kardeş isteyen varsa ulaşsın bana da 4 gün oldu alalı içinde hitman falan var eski oyunlarda var gow hd ve mass efect falan
  • arkadaşlar psn plus hesabım vardı yenı doldu süresi şimdi tekrar yenıletmek ıcın daha ucuz bır yol bulayım dıyorum önerileriniz nedir?

1-buradan kardeşlik yapsak nasıl oluyor 2 kişi aynı anda oyunları indiremiyor sanırım?

2-peki iki kişi psn plustan ındırdıgı oyunu aynı anda oynayabılıyor mu?

3-bır de ben bazı oyunları kaçırmıştım şimdi başından beri ps plus üyesi olan birini bulsam o oyunları da tamamlayabilir miyim?

4-kardeşliğin getirdiği sıkıntılar var mı mesela 1 sene sonra ben aynı oyunu oynamak istesem kardeşlik yaptığımız hesap kapatıldı diyelim oradan indirmiş olduğum oyunlar var onları oynayamıyorum biliyorum ama kendim başka bir hesabımdan ps plus aktifleştirsem o eski kapatılan hesaptan ındırdıgımız oyunları oynatabılır mıyım?Yoksa hesaba baglı mı olur arka planda bır eşsiz kodla eşleştiriyor mu oyunu onu öğrenmeye çalışıyorum asıl.

biraz fazla soru oldu ama teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.