Bildirim
3AYLIK PSN PLUS A KARDEŞ ARIYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kontör atsam olurmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YusufTaziM.
Kontör atsam olurmu
olur hocam sıkıntı değil -
quote:
Orijinalden alıntı: shineon25
quote:
Orijinalden alıntı: YusufTaziM.
Kontör atsam olurmu
olur hocam sıkıntı değil
Telefon Verde deneyim pm'den
eğer anlaşma sağlanamazsa bende kontor atabılırım..
bende turkcellım , 3 aylık alabılırız. anında kontor yollarım.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaboy -- 19 Mayıs 2013; 16:07:30 > -
Başka plus almak isteyen olursa ortaklaşa alabiliriz duyurulur -
Bu kardeşlik olayı nedir birisi aciklayabilir mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen oyunlarda kardeşliği biliyorumda psn plus üyeliğinde nasıl oluyor kardeşlik iki kişi aynı anda kullanabiliyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: phoenix_88
Aynen oyunlarda kardeşliği biliyorumda psn plus üyeliğinde nasıl oluyor kardeşlik iki kişi aynı anda kullanabiliyor mu?
Yine aynı mantık değişen bişi yok
arkadaş turkcell miş anlaşamadık satışa devam -
3 aylik psn plus alicam ortak araniyor
Hocam hazır alınmış var olmazmı şaka bir yana bende güvenilir bir arkadaş arıyordum eğer uyarsa görüşelim. Ben zaten kullanıyorum şu an 2. ayına girdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: mbekar
Hocam hazır alınmış var olmazmışaka bir yana bende güvenilir bir arkadaş arıyordum eğer uyarsa görüşelim. Ben zaten kullanıyorum şu an 2. ayına girdi
Ne kadar istiyorsun 2 ay icin
Kardeş isteyen varsa ulaşsın bana da 4 gün oldu alalı içinde hitman falan var eski oyunlarda var gow hd ve mass efect falan -
arkadaşlar psn plus hesabım vardı yenı doldu süresi şimdi tekrar yenıletmek ıcın daha ucuz bır yol bulayım dıyorum önerileriniz nedir?
1-buradan kardeşlik yapsak nasıl oluyor 2 kişi aynı anda oyunları indiremiyor sanırım?
2-peki iki kişi psn plustan ındırdıgı oyunu aynı anda oynayabılıyor mu?
3-bır de ben bazı oyunları kaçırmıştım şimdi başından beri ps plus üyesi olan birini bulsam o oyunları da tamamlayabilir miyim?
4-kardeşliğin getirdiği sıkıntılar var mı mesela 1 sene sonra ben aynı oyunu oynamak istesem kardeşlik yaptığımız hesap kapatıldı diyelim oradan indirmiş olduğum oyunlar var onları oynayamıyorum biliyorum ama kendim başka bir hesabımdan ps plus aktifleştirsem o eski kapatılan hesaptan ındırdıgımız oyunları oynatabılır mıyım?Yoksa hesaba baglı mı olur arka planda bır eşsiz kodla eşleştiriyor mu oyunu onu öğrenmeye çalışıyorum asıl.
biraz fazla soru oldu ama teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X