Şimdi Ara

399 tl ye çamaşır makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indesit iwc 6083 cuma c.tesi pazar sadece 399 tl metro gross marketlerde

Performans
    Sıkma hızı (devir/dk) : 800
    Enerji verim sınıfı : A
    Maksimum yükleme kapasitesi (Kg) : 6

• quote:

Orijinalden alıntı: martinist

indesit iwc 6083 cuma c.tesi pazar sadece 399 tl metro gross marketlerde

Performans

metrodan nasıl alışveris yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Performans

girişte size bir numara veriyorlar onunla yapabiliyorsunuz

• Spotçulardan 300-400 TL'ye 1 yıl garantili ürün alana kadar bunu almak daha mantıklı.
  • sorunlarla ugraşmak isteyenlere öneririm harika makine.
  • Indesit fena degildir, hatta avrupa`da liderdir. Yikama kurutma gurubunda yillik 5 milyon adet, pisirme gurubunda yillik 3.5 milyon adet urun uretir. Turkiye`de de bildigim kadariyla fabrikasi var. Ayrica Arsenal`in sponsoru. Camasir makinesini de 7-8 yildir kullaniyorum... Pisman degilim.
  • katalog koyma şansınız varmı ayrıca nakliye durumu nasıl oluyor. internet sayfasındaki diğer kataloglara baktım da bazı beyaz eşyalarda 20km ye kadar ücretsiz nakliye denmiş bazılarında ücretsiz nakliye ve montaj denilmiş bu üründe böyle bi ibare varmı katalogda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Performans

herkes girebiliyor mu illa toptancı mı olamk gerek,ben kişisel olarak hiçbir başvuru yapmadan girebiliralışveriş yapabilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Performans

herkes girebiliyor mu illa toptancı mı olamk gerek,ben kişisel olarak hiçbir başvuru yapmadan girebiliralışveriş yapabilir miyim?

Herkes girebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cell@t

katalog koyma şansınız varmı ayrıca nakliye durumu nasıl oluyor. internet sayfasındaki diğer kataloglara baktım da bazı beyaz eşyalarda 20km ye kadar ücretsiz nakliye denmiş bazılarında ücretsiz nakliye ve montaj denilmiş bu üründe böyle bi ibare varmı katalogda

Katalog yok yrn hurriyetin kelebek ekinde reklam
  • bekar veya öğrenci için bulunmaz firsat. yazliğı olanlar da kacirmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 22 Mart 2012; 10:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

bekar veya öğrenci için bulunmaz firsat. yazliğı olanlar da kacirmasin.

Aslında ürün kötü dgl 649 tl su anki fiyati ve talep gören bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

bekar veya öğrenci için bulunmaz firsat. yazliğı olanlar da kacirmasin.

Öğrenciyim, çok afedersiniz kıçı kırık bi 2. el makinaya 275 lira saydım bu kesinlikle çok iyi bir fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Indesit fena degildir, hatta avrupa`da liderdir. Yikama kurutma gurubunda yillik 5 milyon adet, pisirme gurubunda yillik 3.5 milyon adet urun uretir. Turkiye`de de bildigim kadariyla fabrikasi var. Ayrica Arsenal`in sponsoru. Camasir makinesini de 7-8 yildir kullaniyorum... Pisman degilim.

Bunlarda işte marka değeri oluyor.

Lakin A sınfı makinalar nekadar tasarruflu olur orası tartışılır , çünkü bizde de var makina AA++ diye uzayıp gidiyor arkadaş İleriye yatırım diye belki alınabilme ihtimali düşük olabilir.

Ama yorumlarda denildiği gibi , Öğrenci için kaçırılmıyacak bir fırsat. hem az kullanıp hemde kısa süreli kullanımda , A mış Plus'mış bir önemi kalmaz. alır sınıfta kalmazsa 4 sene kullanır sonrasında satar başka bir öğrenciye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 22 Mart 2012; 17:55:18 >

• bende bütçeme uygun bir makine bakıyordum ancak indesit hakkında çok olumsuz yorum var ayrıca metro olmayan yerlerde kargo ücrete dahil değilmiş mağaza ile görüştüm sadece şehir ici 20 kilometre ücretsizmiş alacak arkadaşlar bunuda değerlendirsin örnek verdiler Antepten hatay dörtyol'a kargo 160 tl. tutmuş
  • Bulaşık makinasını almıştım anneme dfg51 gibi bir modeldi galiba, aldıktan sonra araştırma yapmıştım çok fazla olumsuz yorum vardı ancak 2 seneye yaklaştı hiçbir sorunu olmadı maşallah.
    Yaşlılara, bekarlara, öğrencilere, maddi durumu iyi olmayanlar için bence güzel fırsat!!

Dip not: Eş adayımı ikna edebilseydim ben bütün beyaz eşyalarımı indesit alıcaktım ancak ikna edemedim indesititn 3-4 katı fiyatına başka bir tanıdık marka aldım eşyalarımı ancak şöyle düşününce mantıklı geliyor; ek garantisini yaptırdıktan sonra arıza yapsa ne olacakki ararsın servisi gelir götürür yapar getirir. Garanti bittiği günde çağırırsın mahalleden maddi durumu iyi olmayanı veya öğrenci gençleri hediye eder tekrar sıfırlarsın eşyalarını!! Marka eşyaya 3-4 katı para vermektense 15-20 sene boyunca garantili ürün kullanırım başım ağrımaz ancak gelde kabul ettir işte

• beyaz eşya tamamen şans işi ancak işin piri candoğan bey hiç hoş şeyler söylemiyor bu marka hakkında bilemiyorum bende çok kararsız kaldım
  • Arkadaşlar bu fiyata çamaşır makinesi alıyorsunuz, takılmayın forumdaki olumsuz yorumlara o kadar.Makul bir ücret karşılığı garantisini de 7 yıla çıkarabiliyorsunuz, ondan sonra 7 yıl kafan rahat.Zaten bu fiyata aldığın bir makineyi 15 yıl kullanmayı düşünmezsin.Garantisi bittikten sonra çalıştığı kadar çalışır bozulduğunda yenilersin.İhtiyacı olan düşünmesin bile bence.
  • güncel
  • dün telefonla bi adet sipariş verdim bu üründen. bugun 2-3 saat önce elime ulaştı. mobil pos ile kapıda ödedim. kocaelinden sakarya ya sipariş verdigim için + 50 lira sevkiyat ücreti ödedim ayrıca. evladiyelik makine almayı düşünmeyenler için uygun bence.
    ayrıca iki farklı ürün var. 1000 devir ve 800 devir. ama ikiside 6 kg lık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.