darbe var mıdır ki? galeriden olması kafada soru işaretı uyandırıyor?
ne dıyorsunuz fıyat ve araba için?
hacı sana söyleyim 1. aracın plakası gizli önce ara öğren şase numarasını al sorgulat sonra bir sorun yoksa komputestlere götür baktırttır ayrıca opel servisine sorgulattır
ama sana tavsiyem benim gözüme hiç hoş gelmedi toplam gibi pertten çıkma gibi duruyor yoksa galeri o fiyata zor.
hacı sana söyleyim 1. aracın plakası gizli önce ara öğren şase numarasını al sorgulat sonra bir sorun yoksa komputestlere götür baktırttır ayrıca opel servisine sorgulattır
ama sana tavsiyem benim gözüme hiç hoş gelmedi toplam gibi pertten çıkma gibi duruyor yoksa galeri o fiyata zor.
kaygılar aynı, hiç uğraşmamayım uzak durmakta fayda görüyorum
Bir kere araç Enjoy Plus değil Sport. Üstelik hem otomatik hem sunrooflu. Bu rakama zor.
Araçta darbe varmış sordum.
Bu araç 10+ litre yakıyor. Aracın kendisinde darbe olmasaydı bile, yakışıyla sahibine sürekli darbe vuran bir araç.
quote:
Orijinalden alıntı: Demage
Araçta darbe varmış sordum.
keşke ilanda neden belirtmediğininde sitemını yapsaydınız.
Bilmediğimden soruyorum eleştirdiğimden değil. Hoş gelmeyen tarafı ne bana gayet normal geldi. Pertten toplama olduğu fikrine nasıl ulaştınız
Bilmediğimden soruyorum eleştirdiğimden değil. Hoş gelmeyen tarafı ne bana gayet normal geldi. Pertten toplama olduğu fikrine nasıl ulaştınız
bir defa düşün galeri o aracı ucuza verrirmi saalakmı ayrıca pert araçlar hep galeride sorgulatsan hasar kaydı oldukça çok çokar
not : ben de galeri sayılırım bu işlerden anlarım o aracın duruşundan belli ön sağdan çarpması var dikkatli bakınca belli oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: S.Yalçın
Bir kere araç Enjoy Plus değil Sport. Üstelik hem otomatik hem sunrooflu. Bu rakama zor.
sport versiyonda arka stoplar karartılmış değil miydi? bunda öyle değil. iyice şüphelendim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme