Merhaba, bir kaç sorum var arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim.. bilgim hiç yok çünkü bu konularda 1.sorum.. askerlik celp dönemleri her dönem standart bir tarihte mi oluyor ? 2.sorum . bu celp tarihleri başvuruları bir sonraki için 2022 de mi olacak ? ve bu ilk başvuru tarihi hangi ayda olur ? 3.sorum .. başvuruarda subaylık astsubaylık ve er erbaş karışık/bir anda mı oluyor ? 4.sorum.. ben önlisans mezunuyum(doğum:12/12/1995) sadece ast subaylık için başvurabiliyorum diye biliyorum doğru mu ? subaylık için sanırım 4 yıllık fakülte şartı vardı değil mi ? 5.sorum.. ast subaylığa da başvurursam yine de askerlik tecilimi bozmak zorunda mıyım ? 6.sorum.. ast subaylık için başvurursam kazanamazsam otomatik olarak er mi olmak zorundayım ? yoksa ast subaylığa başvurdum diye sadece ona yönelik mi bağımsız bir başvuru olup er olmak istesende er için ayrı başvuru mu yapmalıyım ? 7.sorum.. subay ve ast subaylıkta giriş şartlarında fiziki mülakat varmış sanırım, daha ağırlıklı ele alınan spor mülakat sonucu mu yoksa kpss veya sözlü mülakat sonucu mu ele alınır ? 7.sorum.. yaş sınırı her sene değişiyormu yoksa standart mı oluyor ? şimdiden teşekkürler :) |