Yani belki öyle olanda vardır ama dh ve ekşideki kişiye göre benim gördüklerim teori %100 şuan da tabi ayrıca çıkıp çıkmayan vardır onu bilemem 385 e bakın siz de görürsünüz |
386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (27. sayfa)

-
-
Telegramda boş görünüpte ydk subaylık çıkan bir sürü kişi var ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sende ne gözüküyor hocam
-
Olabilir belki hocam hayırlısı olsun ne diyelim herkese gönlündeki çıksın senin bölüm neydi
-
Hukuk hocam senin
Pertem de sınıflandırılmış yükümlü yazıyor 03.02.2022 olarak. Aynı zamanda e devlette de 03.02.2022 yazıyor hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gece gece stres yapttı herkes kafayı yedik :d
-
Benim de metalurji ve malzeme mühendisliği hukuksa çıkma olasılığı yüksek bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonstttop -- 28 Ocak 2022; 1:11:24 > -
Öyle diyorlar ama hadi hayırlısı bakalım
Harbiden öyle ya açıklasınlar biz de kurtulalım onlar da kurtulsun
-
Benimde pertemde 03.02.2022 diyor ama sınıf ve tertibat bekliyor olarak yazıyor. E devlet de 03.02.2022 yazıyor bakalım ne çıkacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız biz pertemi bos görüyorken, e devlette de hata verip göstermiyorken, bu millet nasıl defalarca bakabiliyor ya bu da ilginc.
Yani benim perteme anında giriyor tarih yazıyor zaten, e devlette de tarih bekleyin yazıyor sadece hiç donmadan giriyor.
-
Pertem de senin 3 şubata sınıflandırılmış şekilde mi gözüküyor. Galiba dediğiniz gibi ya gözükenlere cıkıyo gibi sanki bizim boş :(
Şu an benim 3 şubat yazılı şekilde gözüküyor ne diye sabahı bekliyolar anlamış değilim açıkla şimdi herkes öğrensin
-
İçini karartma yine sen çıkabilir yine de belki sadece şansına öyle gelmiştir ama olasılık olarak yüksek gözüküyor
-
Hayırlısı artık hakkımzda diyellim. Bazıların da youtube canlı yayınlarında izledim yerleri bile yazıyomuş ya anlamadım kafile farketmeksizin yani.
o nasıl oluyor ya kimsenin açıklanmaz bence hepsi toplu açıklanır
-
Yeri belli olamaz mümkün değil
Youtube da gördüm valla bu pertemde demek ki alt satırlarıda doluydu yani. Bilmem ne bilmem ne var mı 2. Kafile falan yazıylardı. Ciddi yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X