Hizmet tercihi kısmı var, her ikisini de kapsıyor. Burada videoda edevletten uygulamalı olarak anlatıyorlar. ![]() Trendyol Asker Paketleri : https://ty.gl/xudkppirk
Linke tıklayarak sizler için hazırladığımız asker paketlerine bakabilir ve bütçenize uygun paketi seçebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, bu videoda ; Askerlik Başvurusu Nasıl Yapılır 2020 ? Askerlik celp dönemi tercihi nasıl yapılır ? Askerlik hizmet tercihi asal nasıl yapılır ? Celp dönem tercihinde ay sıralaması nasıl olmalıdır ? Hizmet tercihi nedir detayları nelerdir ? Askerlik hizmet tercihi yapılmazsa ne olur ? Askerlik hizmet tercihi e devlet ? Askerlik hizmet tercihi başvurusu nasıl yapılır ? Askerlik hizmet tercihi ne zaman yapılmalıdır ? Askerlik Yedek Subay Başvurusu E Devlet üzerinden nasıl yapılır ? Askerlik yedek astsubay başvurusu e devlet üzerinden nasıl yapılır ? Askerlik hizmet tercihinde sorulan ikinci 6 ay ve komando olmak istiyor musunuz sorularının önemi nedir ? Askerlik hizmet tercihi yedek subay başvurusu yapılmazsa ne olur ? Askerlik hizmet tercihi yedek astsubay başvurusu yapılmazsa ne olur ? sorularının ve daha fazlasının yanıtını bulabilirsiniz. Askerlik hizmet tercihini yapabilmeniz önce yoklama işlemini yapmalısınız. Yoklama işleminin nasıl yapıldığını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayarak videoyu izleyebilirsiniz. Yoklamanızı yaptıktan sonra aile hekiminizden muayene olacaksanız. Yaklaşık 2 3 gün içerisinde askerlik şubesi yoklama işleminizi onaylayacaktır. Bu süreçlerin hiçbirinde şubeye gitmenize gerek yok. Yoklamanız onaylandıktan sonra e devletten asal hizmet tercihi kısımlarından tercihlerinizi yapabilirsiniz. Unutmayın, son iki yıl içerisinde yoklamanızı yaptıysanız tekrar yapmanıza gerek yok. E devletten celp ve hizmet tercihlerinizi yaptıktan sonra işlemleri tamamladığınız tarih hangi celp grubuna giriyorsa o celp ile gidebilirsiniz. Askerlik celp tarihleri ile askerlik celp dönemlerine kanalda bulabilirsiniz. Askerlikle ilgili tüm gelişmeler için kanala abone olmayı unutmayın. Videoyu daha çok arkadaşımızın görüp bilgilenmesi için beğenmeniz yeterli.
00:00 Askerlik Hizmet Tercihi Nasıl Yapılır ? Yedek Subay ve Yedek Astsubay Başvurusu E Devlet | Mehmetçiğin Sesi
01:15 Askerlik Hizmet Tercihi E Devlet Uygulamalı Anlatım
02:45 Yedek Subay ve Yedek Astsubay Başvurusu E Devlet
05:45 Askerlik Hizmet Tercihi Ay Sıralaması Nasıl Yapılmalı ?
07:30 Askerlik Hizmet Tercihi Erteleme İptal Sebebi
09:00 Askerlik Hizmet Tercihi Yapılmazsa Ne Olur ?
ASAL Yoklama Nasıl Yapılır ? : https://youtu.be/_w1ShPjMBhM
Mehmetçiğin Sesi Abone Ol : https://www.youtube.com/c/Mehmet%C3%A7i%C4%9FinSesi
Mehmetçiğin Sesi İnstagram : https://www.instagram.com/mehmetciginsesi1
#mehmetçiğinsesi
#askerlikhizmettercihiedevlet
#askerlikhizmettercihinasılyapılır
#hizmettercihi
#hizmettercihiyedeksubaybaşvurusu
#hizmettercihiyedekastsubaybaşvurusu
#yedeksubaybaşvurusu
#yedekastsubaybaşvurusu
#askerlikhizmettercihi https://youtu.be/n1nhU5kyJcQOkul bittikten sonra tecil tarihleri tekrar güncelleniyor. Öğrenci durumunuz ortadan kalktığı için yoklamaya tabii olacaksınız, ya 2 yıllık mezun erteleme hakkınızı kullanırsınız ya da başvurunuzu yapar askere gidersiniz. Olaya maddi açıdan bakarsak, askerler piyasa şartlarına göre iyi maaş alıyor ama yaptıkları işin içeriğini düşünürsek 8-5 memura göre az alıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (21. sayfa)

-
-
Valla bazıları genelde oluyor diyor bazıları stajını bitirmediğin için olmaz diyor. Eğer yedek subaylık çıkmazsa çok sıkıntıya girerim ama bakalim. Allah herkese gönlüne göre versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam staja nerden bakıcaklar ya senin mezuniyetin önemli olan. Mezuniyetini puanını vs. görüyolar onu takacaklarını düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben yedek astsubay için evet dedim diyelim ki çıkmadı o zaman erteletip 4 yıllık okursam yedek subaylık şansım olur mu
-
Ben de iki yıllık mezunum oluyor diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Okul bitince bi şansımı deneyeyim çıkacağını zannetmiyorum ama umut işte :) evet askerlerin yaptıkları işe göre maaşı düşük ama yine de seven için güzel meslek bence
Pertem'de askerlik bilgisi kısmına geçebilen var mı? 1 saat önce girdiğimde açılıyordu şimdi sınav bilgisi kısmında takılıyor.
-
Biraz uzunca bekletiyor ama ben geçtim sınıf tertibat bekliyor diyor hala sanırım yarın 9.30-10.00 gibi açıklanır
-
Tarih gözüküyor mu?
Evet 03/02/2022 tarihini gösteriyor
-
Pertem üstünden değil mi hocam? Eğer pertem üstünden tarih gözüküyor ise yedek subay astsubay olduğunuz kesin
Nasıl emin olabiliriz 1. Grupta da er alımı yok mu?
Hocam geçen dönem Kasım ayında giden arkadaşlardan denedik ikiside birinci grup çıktı er giden arkadaş da tarih gözükmedi pertemden yedek subay çıkan arkadaş da tarih gözüktü.
Pertem üstünden hocam yedek subay yedek astsubay evet demiştim. Doktora mezunuyum etkisi olmuşumdur bilmiyorum,fakat benim durumum karışık muaf raporum vardı gözden dolayı 1 sene sonra iptal olduğu bilgisi geldi şimdi hem kilo hem göz uygun değil askerlik için çıksa da sevk yerine hastaneye sevk isteyeceğim boy kilo ( 1.68 106), göz de ( sol 9.75 sağ 5.00) niye nasıl iptal oldu bilmiyorum :) Yeniden sınıflandırılacam hayırlısı :)
-
Bende de 3/2 tarihi gözüküyor ama şuan sisteme giremiyorum umarım çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UUZTK1I63D -- 27 Ocak 2022; 16:15:23 >
Hayırlı olsun ikiniz de bence yedek subay veya astsubaysınız.
-
Herkese hayırlısı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X