Bildirim
3850 Direct Compute desteklemiyormu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şahsen ben de merak ediyorum bu soruyu. Gerçi en güncel GPU-z bile desteklemediğini belirtiyor ama... -
DX10 Kartlar DirectCompute 4.0
DX10.1 Kartlar DirectCompute 4.1
DX11 Kartlar DirectCompute 5.0 kullanabiliyor..nerden biliyorsunuz diye sorarsanız dx10 10.1 ve 11 destekli kartların gpuz görüntülerine bakabilirsiniz.. -
evet gpu z de gözükmüyo ama program çalıştırıyo... Stream kullanmıyosa tabi çaktırmadan. -
Size bir soruda ben sorayım hd4850 sahibiyim.Ekran kartım dx 10.1 destekliyor ve xp de iken direct computerda tik (nike ) işareti yoktu fakat win 7 kurduktan sonra artık direct computer 4.1 desteklediği gözüküyor.
Sizde bu duruma en uygun yorum ne olur? -
xp nin dx 10 desteği yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
xp nin dx 10 desteği yok.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: emrebo
Size bir soruda ben sorayım hd4850 sahibiyim.Ekran kartım dx 10.1 destekliyor ve xp de iken direct computerda tik (nike) işareti yoktu fakat win 7 kurduktan sonra artık direct computer 4.1 desteklediği gözüküyor.
Sizde bu duruma en uygun yorum ne olur?
kartın dx 10.1 destekliyor olur herhaldekartınızı sorunsuz kullanman dileğiyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X