Şimdi Ara

3850 Direct Compute desteklemiyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gpu hızlandırmasını kullanamıyormuyuz DX 10+ hepsinin kullanabildiğimizi sanıyordum özel bi sürücü mü kurmak gerek 3850 içim ?

• Şahsen ben de merak ediyorum bu soruyu. Gerçi en güncel GPU-z bile desteklemediğini belirtiyor ama...
  • DX10 Kartlar DirectCompute 4.0
    DX10.1 Kartlar DirectCompute 4.1
    DX11 Kartlar DirectCompute 5.0 kullanabiliyor..nerden biliyorsunuz diye sorarsanız dx10 10.1 ve 11 destekli kartların gpuz görüntülerine bakabilirsiniz..
  • evet gpu z de gözükmüyo ama program çalıştırıyo... Stream kullanmıyosa tabi çaktırmadan.
  • Size bir soruda ben sorayım hd4850 sahibiyim.Ekran kartım dx 10.1 destekliyor ve xp de iken direct computerda tik (nike ) işareti yoktu fakat win 7 kurduktan sonra artık direct computer 4.1 desteklediği gözüküyor.

Sizde bu duruma en uygun yorum ne olur?
  • xp nin dx 10 desteği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

xp nin dx 10 desteği yok.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Size bir soruda ben sorayım hd4850 sahibiyim.Ekran kartım dx 10.1 destekliyor ve xp de iken direct computerda tik (nike ) işareti yoktu fakat win 7 kurduktan sonra artık direct computer 4.1 desteklediği gözüküyor.

Sizde bu duruma en uygun yorum ne olur?

kartın dx 10.1 destekliyor olur herhaldekartınızı sorunsuz kullanman dileğiyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.