Şimdi Ara

385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
9
Favori
97.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kaldı ki gitmemize, hızlı geçti zaman
    ekimin 1 i tartışıyoduk, ekim 16 sı olmuş bile.. inş orda da böyle akıtıp geçirecez zamanı
    can sıkmayın beyler.. ekim,kasım ya da aralıkta gidiyoruz, kışın araziyiz
    6 ay canımızı dişimize takıp yapıp geliyoruz ve yaz aylarından takılmaya devam ediyoruz :)
    şey lafı iyiymiş harbiden 's....ler ama zamanı durduramazlar' o 6 ay illa ki bi şekilde bitecek özetle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dead kullanıcısına yanıt

aynen baba dewamkeee

• -dead kullanıcısına yanıt

+1 +1 +1 +1

• KYLE397 kullanıcısına yanıt
    Ben de bu yıl Marmara Hukuktan mezun oldum. Staj yapmadan tecilimi bozdurdum bu celpte gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Agir anksiyete var bende askerlikle ilgili merak ettiginiz varsa pm atabilirsiniz

$22

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Nasipse bende Kasım celbinde askere gideceğim. Önceki dönemde askere gidenlerden duyduğuma göre ptt kart kime önce gelirse o askere önce gidiyormuş. Bu bilgi doğru mu ?

• meyyus M kullanıcısına yanıt

Yok hocam öyle bir şey

• Arkadaşlar merhaba, kardeşin 2019 kasım celp dönemi gitmek için başvurdu. Fakat alımlar dolu olduğu için şubata ertelenmişti. Kasım ayında bu sebeple, askerliğini yeniden tecil ettirdi. 2020 mart ayında tsk tarafından yoklama kaçağı diye mesaj geldi. Ertesi gün gidip yeniden tecil ettirdi. Yedek asb ve ya yedek subay çıkma ihtimali var mı? Ortalama 3.28, lisans mezunu. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WhatsApp linkini paylaşır mısınız ?

• İlk grup çıkan birisi için birliğe katılış tarihi aşşağı yukarı ne zaman olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 20 Ekim 2021; 9:22:30 >
  • Pertemden dönemler bugün belli olur mu?

• Adminfalcaosandim A kullanıcısına yanıt

Mehmet tv komandonun dediğine göre dönemler yarın gece pertemden belli olacak

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt

Birliğinizin nereye çıkacağına bağlı. Bulunduğunuz şehirle birliğiniz arası 0-800 km ise yol izni 1 gün, 800 km'den daha fazlası ise 2 gün izniniz var. 26 ekimde sevk belgesini alırsanız en geç yol izninizden sonraki gün birliğinize teslim olmak zorundasınız. 2 gün yol izniniz varsa 27-28 ekim yol izinli sayılır 29 ekimde en geç teslim olursunuz. 27-28 ekimde de teslim olabilirsiniz size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyyus -- 20 Ekim 2021; 10:46:53 >
  • yattık pusuya bekliyoruz heyecanla açıklamaya son 1.5 gün  

• Heyecan tavan. Veteriner hekim olarak yedek subay çıkma ihtimali oldukça yüksek ama yine de bir korku sardı içimi. 22'sinde saat kaç gibi açıklanır tahminler var mı?

• Beyler 22ekimde aciklaniyor. 1.grup cikarsa bana, sevk pcr islemlerini yapmazsam 2.gruba mi kaliyorum, bir sonraki subat celbine mi? Bu bakaya dusme durumunda basima bir is geliyor mu? Hergun 6 tl ceza odemek disinda. Ozel nedenlerden oturu 2. Ya da 3.grup istiyorum.

• emin956 E kullanıcısına yanıt

hocam link paylaşıyorum ama boşa paylaşıyorum bağlantıda problem var.

özelden numaranı yaz ekleyeyim wp grubuna 40 kişiyiz.

• Faollala kullanıcısına yanıt

ben de psikolojik danışmanım ihtimal yüksek diyorlar ama bir yandan da lan acaba diyorum :D bence 10 gibi açıklanır

• Whatsapp grubu için özelden numara gönderin ekleyeyim, paylaştığım davet bağlantı linki kırılıp duruyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.