turist rehberiyim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
172 NCİ ZH.TUG. 8 İNCİ HD.A. KH. VE KH.TK./YEŞİLYURT Okudum okudum nereye çıktığını anlamadım. MALATYAMI ,ŞIRNAK MI ŞİMDİ ARKADAŞLAR? |
Neresi çıktı hocam size. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eyvallah hocam, 5 yıl karsta yaşadım az çok alışkınım. önlem alacağım :) |
|
|
Kuvvet KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI AMASYA Statü YEDEK ASTSUBAY Sınıf PİYADE Herkese hayırlı olsun. Şuan birşey yapmıyoruz sanırım. E-devletten aşağıda asal sevk başvurusu yap var onu yapacak mıyız? |
HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./KONYA MERKEZ hocam sizin? |
Ee nasil buraya girebiliyorsun yedek subay ve astsubaylik mi yapiyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ustadayım şuanda kütahyada acemiydim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EGE OR. KH.DES.GR.KH. VE KH.BL./NARLIDERE ben konyada okudum. Havalimanına giderken hep hava kuvvetlerin ordan geçerdik sürekli jetler uçardı..güzeldir bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ADANA İL J.K.LIĞI/YÜREĞİR/YÜREĞİR/ADANA Er çıkan var mı ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Malatya ama orada pek durmuyorlarmış Suriye |
Kasım 2020 ve öncesi başvuranların mı sonuçları çıktı arkadaşlar ? Aralık'ta başvuranların sonuçları çıkmadı sanırım şuan |
Şubat celpi için son başvuru 30 Kasım idi zaten.Mayıs celpisiniz siz en yakın |
Subat celbi icin son basvuru tarihi 30 kasim falaan olmasi lazim, aralik sonu basvuran birisi mayis celbine kalir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün akşam bunu yazmıştım. Evet az önce ABD Başkanı olma ihtimalimin çok yüksek olduğunu öğrendim İstanbul'da oturuyorum, hem Yedek Subay, hem İstanbul çıktı şansa bak P.OKL.ÖĞR. VE KURSLAR A. ATĞM. ADAYI KURS TB. / TUZLA / İSTANBUL YEDEK SUBAY |
|