Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
298.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim ikizimden covid sonrası sevk belgesini istediler öyle çıkış aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler malum dağıtım olayı kalktı. İlk gittiğimiz yerde acemi, usta olarak devam ediyoruz. Telefon olayı nasıl olabilir sizce? İlk giderken telefon götürüp valizde kalsa, acemi bitince alsak olur mu ki? Sizin düüşünceleriniz nedir?

• 382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları

Twitter'da da şöyle bir şeye denk geldim. Doğruluk payı hakkında yorum yapmak isteyen var mı ? 382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları 

• aksoyuzan35 A kullanıcısına yanıt
    Dağıtım nasıl kalktı bizim arkadaşlar yazın askerdi dağıtım oldu onlarda bi duyuru falan mı gördünüz
  • Gencfenerli97 G kullanıcısına yanıt

Sadece milliyetin bir haberinde görmüştüm ama yakın çevremdeki 4 kişi de acemi birliğindeki görevleri bitince aynı kışlada kaldılar. Pandemi nedeniyle dağıtımın olmadığı söylenmiş. Buna dayalı söyledim hocam, resmi bir duyuru göremedim.

• aksoyuzan35 A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Arkadaşlar kesin net bilgisi olan var mı dağıtımlarla ilgili
  • Kasım celbi ile giden arkadaşıma dağıtım yapıldı hocam
  • rev4adv kullanıcısına yanıt

Yalan kardeşim benim çevremde gidenlerin hiçbiri partiye üye değildi

• Oğuztürkü55 kullanıcısına yanıt

Valla bence de yalan.. Gördüm ve paylaşmak istedim. İnsanlar tuhaf şeylere inaniyor 😀

• biraz sana kalmış ama testten sonra yapmak daha mantıklı.Test pozitif çıkar ve 1 ay ertelenirsen iş vereninin insafına kalırsın biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencfenerli97

Anladım hocam. Arkadaşlar kesin net bilgisi olan var mı dağıtımlarla ilgili

dağıtım kalmadı arkadaşlar öyle bir durum söz konusu değil şu an.

• Ziraat bankası hariç banka kartları kullanılıyor mu?

• oktay.albayrak.33 O kullanıcısına yanıt

öyle yaparım o zaman , teşekürler

• Arkadaslar simdi bana yedek subay cikmazsa yedek astsubay icin 2 yillik onlisans bolumumemi bakarlar yoksa direk lisanstan mi degerlendirirler.382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoyuzan35

Beyler malum dağıtım olayı kalktı. İlk gittiğimiz yerde acemi, usta olarak devam ediyoruz. Telefon olayı nasıl olabilir sizce? İlk giderken telefon götürüp valizde kalsa, acemi bitince alsak olur mu ki? Sizin düüşünceleriniz nedir?

Arkadaşa katılıyorum bende bulunduğum şehrin askerlik şubesinden aynı şeyi duydum. Telefonları nasıl sokacaz soksak nasıl yapacaz bir arkadaş aydınlatabilirmi?

• Resmideli R kullanıcısına yanıt
    Cogu yer emanet aliyormus. Artik ben sahsen h em tuslu hem androidi gotureceğim. Androidi sokabilirsem sokacam alirlarsa vercem emanete e almazlarsa eve gondercez falan derlerse evde alabilecek kimse yok zaten mecbur satcaz. Ama emanete aliyorlarmis coğu yer.
  • Ercyusuff E kullanıcısına yanıt

emanete alsa bile olduğumuz yerde kalacaz geri alabilecekmiyiz

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.