Şimdi Ara

38 000 tl ye kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar 2 aydır araba arıyorum ama bi türlü karar veremedim . bu fiyatta önerileriniz ne olur.



  • Alabiliyorsanız 2012 ve üzeri Toyota Yaris tavsiye edebilirim. Yaklaşık 3 seneyi aşkın bir süredir araç sahibiyiz daha öncesinde bir aracımız hiç olmamıştı ve ilk aracımız 2012 model otomatik bir Yaris'di. Çok memnun kalmıştık, ilk arabamız olduğundan ve piyasayı bilmememizden dolayı bir akrabamıza bilir kişi diye danışıp bir güzel kazık yemiştik Tavan hariç heryeri boyalı, arka bagaj hariç heryeri değişmiş ve toplamda 11 farklı kazadan 21 bin TL hasar kaydı olan bir araç sahibi olmuştuk. Bu aracı yaklaşık 1 sene kullanmamıza rağmen tek bir problem ile karşılaşmadık aksine çok memnun kaldık. Ayrıca böyle bir araç olmasına rağmen satarken de hiç zorlanmadık aksine zarar değil kâr ile aracı sattık. Yakıt tüketiminin az olması apayrı bir konu zaten Emin olun en son ne zaman yakıt koydum hatırlamıyordum. Zaten yoğun araç kullanan birisi değilim bunun da payı var elbet fakat araç gayet ekonomik.



    Şuan çok şükür model yükselte yükselte 4. aracımızı aldık ve inanır mısınız hepsi Yaris Küçük araba kullanmayı seviyoruz, kullanması ve sürmesi çok pratik ve kolay.



    Araç üzerimizde öyle bir etki yarattı ki ondan bir türlü ayrılamadık Rakibi olan Clio ve Polo'yu da test etme imkanım oldu fakat bence açık ara Toyota bu işte Hybrid ile en önde.



    Nasıl tarz bir araç baktığınızı bilemiyorum fakat eğer küçük, orta halli, az yakan, ikinci elde değer kaybetmeyen, kaliteli, insanı güvende hissettiren sorunsuz bir araç arıyorsanız bence Yaris tam size göre Kesinlikle bir göz atın derim Bu araçla ilgili sorunuz olursa hiç çekinmeden sorabilesiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öneriniz için teşekkürler ama bu dediğim fiyatta 2012 yaris yok. yinede sağol.
  • 2011 1.4 evo dynamic satıyorum benzinli düşünürseniz yardımcı olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lythari -- 25 Haziran 2018; 16:40:28 >
  • bütçeyi 45000 e çıkarabildim ve 1.4 tsi motor golf jetta leon bakıyorum hasar kaydı fazla olmamak şartıyla birde 1.6 opel astra benzinli düz motor var linki aşağıda bu araç alınırmı sizce görüşleriniz nedir. bu arada evo benzinlilere bakmıştım 8 valf sanırım onlar yinede sağol .


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-uckardesler-oto-2009-model-opel-astra-1%2C6-bnz-hatasiz-537596881/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altnky41 -- 25 Haziran 2018; 18:52:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.