Şimdi Ara

37bin₺ bütçe ile alınabilecek araç tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Gelelim konumuza: 2001 model Opel astramızı sattık 37bin lira bütçemiz var en çok dikkat edeceğimiz özellikler ise başta kaporta sağlamlığı ve satmak istediğimizde birkaç hafta içerisinde satılabilir bir araç olması. Normal şartlarda ilk tercihimiz Toyota corolla lakin 2003 model sol pakete bile 41bin lira gibi uçuk rakamlar isteniyor. Benim gönlümde Citroën c-ellyse var ama kaporta yönünden zayıf olduğunu biliyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya kaporta sağlamlığı olarak Cruze bakılabilir. Eğer bulunamazsa Linea derim. En azından Symbol, C Elysee araçlarına göre daha iyidir.

• Bu bütçe ile alınabilecek en sağlam araç cruze olur. Birkaç hafta içinde de satılır.
  • Chevrolet in fabrikası kapanmadı mı arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum? Yoksa sadece Türkiye şubesi mi kapandı.

• Hacettepeli46 H kullanıcısına yanıt
    Avrupadan çekildiler
  • Düşündüğünüz corolla'nın sattığınız arabadan bir üstünlüğü yok.

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi araçlardan biri Cruze'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 18 Ocak 2018; 20:46:27 >
  • 2008 civarı focus trend x olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 18 Ocak 2018; 20:40:57 >
  • Açıkcası chevrolet cruze hakkında pek bilgim yok opellerde yağ eksiltme olayı vardı motor bakımı yaptırmıştık cruzelarda bu olay var mı acaba?

• Hacettepeli46 H kullanıcısına yanıt
    Lpg takılmış modellerde bazı kronik sorunlar çıkabiliyor. O yüzden bu aracı tüpsüz alıp sonradan taktırmak daha mantıklı. Egsantrik dişlisi, yağ soğutucusu gibi sıkıntıları olabiliyor, yağ soğutucusu sıkıntısı olunca doğal olarak yağda eksilme oluyor ama onun dışında yağ eksiltme yağ yakma olayı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 18 Ocak 2018; 21:7:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-bakimli-516760761/detay

Başlık hatasız Açıklama Ağır hasar kayıtlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010,11 1.6 lpgli 6 ileri fluence alabilirsin

• Astrayi niye sattiniz ki astranin üzerine güzel bı araba almak için 55-60 bin bütçe lazim

• LiteraryN kullanıcısına yanıt
    Hocam yağ yakma sorunu vardı motor bakımı yaptırdık biraz da masrafları vardı. Öte yandan opellerde kronik sorun olarak biliyorum yağ yakma meselesini

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

2010,11 1.6 lpgli 6 ileri fluence alabilirsin

Hocam Renault kaporta yönünden çok zayıf. 0.5mm sac kullanılıyor modellerinde yanılmıyorsam. Fiat egea 3mm sac kullanıyor.

• Linea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 bine araba alacak olsam kesinlikle lpg li...piyasa arabasi olmayan araba alirdim...kesinlikle...

Sebebi alabildigim kada genc araba almak..

Korkmayin 20 30 40 li arabalar hasarli degisen boyalida olsa satiliyor...bekletmiyor..eski arabanin derdi cok olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.