Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
223.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah. Valla baya istiyorum meslekçi subay olmayı. Sizin için de hayırlısı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kisa dönem ne zaman belli oluyor. ? Bu dönemde asteğmen olarak gidenler hiç olmazsa cebinde para ile dönecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miui -- 26 Mayıs 2020; 17:43:46 >
  • Hepsi 28 mayıs hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakho- kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. İnşaat mühendisliğinde zaten meslekçilik ön planda. Takım komutanı olmasından daha yüksek ihtimal içeriyor. %90 a %10 diyebilirim.

Açıkçası bir arkadaşım meslekçi idi, o da eğitim sırasında oradaki devrelerle konuştuğunda genelde meslekçiler için ortalaması yüksek olanları görmüş. Takım komutanları için ise her not ve bölümden dağıtılmış olarak görmüş.

Kesinlik değil de ihtimal üzerinden konuşursak meslekci yedek subay cıkmanı yüksek buluyorum,
  • Bi telegram kanalımı kursak

• Okan2115 O kullanıcısına yanıt
    Aktif kesim arasında whatsapp da olabilir
  • Kurmalıyız bence arkadaşlar.

• Mr.Metallurgist M kullanıcısına yanıt
    Tk'ların sayısı az ve genelde Besyo ağırlıklı oluyor. Tabi içlerinde mühendisi de var.

• Beyler önce 05.06 idi.Şimdi 29.06 tekrardan değişme ihtimali var mıdır? Planlarımı ona göre yapacağım çünkü

• Beyler Allah yardimciniz olsun bu iş ne parali ne parasız yapılacak iş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: santa rika

Beyler önce 05.06 idi.Şimdi 29.06 tekrardan değişme ihtimali var mıdır? Planlarımı ona göre yapacağım çünkü
    Hocam zaten 28'inde açıklanacak az kaldı şurda sende .)) planlarını 28'ine ötele
  • 27'yi 28'e bağlayan gece 00:00 da sonuçları sistemde otomatik olarak görebilir miyiz?
    Yoksa gün içinde herhangi bir saatte mi açıklanır.
    Şaka gibi resmi olarak 28'ine 30 saat kaldı .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

Beyler Allah yardimciniz olsun bu iş ne parali ne parasız yapılacak iş değil
    işte aradığım teselli benim gibi yedeklik çıkmayanların en güzel avuntusu erkenden dönmek
  • Stres yapmamak elde değil gerçekten

• Okan2115 O kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam 28'ine son 1 haftada şafak saymaktan kurudum resmen.Ben askerliği nasıl bitirecem aklım almıyor beni zor günler bekliyor
  • Gerçekten o taraf kafamda hep karanlık 😄😄

• Ws grubu kurulursa gelen olur beyler ...

• patron6 kullanıcısına yanıt
    hocam tam zamanını söylemek güç ama genelde eski celplerin açıklanmasına bakarsak 28 mayısta mesai saati başladıktan 1-2 saat sonra yani saat 10 gibi açıklanıyor.

Yoğunluk sebebiyle girişlerde de sıkıntı olunca öğlene doğru 10-12 gibi öğrenmiş oluyor herkes.

Ayrıca evet şu an onlarca bin er terhis olmak için saat sayarken bizim de celp arzusuyla saat saymamız ayrı ironik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Metallurgist

hocam tam zamanını söylemek güç ama genelde eski celplerin açıklanmasına bakarsak 28 mayısta mesai saati başladıktan 1-2 saat sonra yani saat 10 gibi açıklanıyor.

Yoğunluk sebebiyle girişlerde de sıkıntı olunca öğlene doğru 10-12 gibi öğrenmiş oluyor herkes.

Ayrıca evet şu an onlarca bin er terhis olmak için saat sayarken bizim de celp arzusuyla saat saymamız ayrı ironik
    Hocam merhaba geçene sene 10 bin e yakın yedek astsubay alınmış. Sizce bu sene yine o kadar alım yapılır mı ? Yoksa minimum düzeyde mi tutulur?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.