Şimdi Ara

3770K Sahiplerinin Dikkatine!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Elimde bulunan L205B355 batch numaralı Malezya üretimi işlemcim 4.5 Ghz seviyesine 1.265 V ile çıkabilmesi nedeniyle h80 soğutucuyla sıcaklık sorunu oluşturuyordu.
    Bende ürünü almış olduğum vatan bilgisayara götürerek durumu teknik servis görevlilerine anlattım.
    Öncelikle voltaj ve sıcaklık değerlerini söyleyince değerlerin normal olduğunu belirttiler ama ısrar edince ellerindeki ekipman ile işlemciyi stok hızında test ettiler.
    Tabi stok hızında bir sıcaklık problemi yok işin rengi overclock yapınca değişiyor.İşlemciyi kendi kulandığım değerlere getirince malum sonuç ortaya çıktı sıcaklıklar 100 e doğru gidiyordu.
    Bunun üzerine işlemcimi garantiye verdim.Bugün itibariyle yeni işlemcim elime ulaştı ve costa rica üretimi 3240C294 batch numaralı.Her iki işlemcim ile yaptığım stabilite testinin sonuçlarını ss olarak ekliyorum sonuç gayet açık.

Malezya üretimli olan (1.265 V)

Costa Rica üretimli olan(1.16 V)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Nisan 2013; 1:29:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Evet arkadaşlar.Elimde bulunan L205B355 batch numaralı Malezya üretimi işlemcim 4.5 Ghz seviyesine 1.265 V ile çıkabilmesi nedeniyle h80 soğutucuyla sıcaklık sorunu oluşturuyordu.
    Bende ürünü almış olduğum vatan bilgisayara götürerek durumu teknik servis görevlilerine anlattım.
    Öncelikle voltaj ve sıcaklık değerlerini söyleyince değerlerin normal olduğunu belirttiler ama ısrar edince ellerindeki ekipman ile işlemciyi stok hızında test ettiler.
    Tabi stok hızında bir sıcaklık problemi yok işin rengi overclock yapınca değişiyor.İşlemciyi kendi kulandığım değerlere getirince malum sonuç ortaya çıktı sıcaklıklar 100 e doğru gidiyordu.
    Bunun üzerine işlemcimi garantiye verdim.Bugün itibariyle yeni işlemcim elime ulaştı ve costa rica üretimi 3240C294 batch numaralı.Her iki işlemcim ile yaptığım stabilite testinin sonuçlarını ss olarak ekliyorum sonuç gayet açık.

Malezya üretimli olan

Costa Rica üretimli olan

dostum şuan boşta kaç derece gösteriyor senin benimki costarica üretimi h100i ile fotodaki gibi performans modunda olduğu halde normal mi seninkine göre

• Hocam şu an tomb raider dan çıkalı iki dakika oldu ve 23-24 arası geziniyor sıcaklıklar.Eğer oyundan felan çıktıysan bence normal ama nette gezintideyken biraz yüksek bide o.c siz galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Nisan 2013; 1:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Hocam şu an tomb raider dan çıkalı iki dakika oldu ve 23-24 arası geziniyor sıcaklıklar.Eğer oyundan felan çıktıysan bence normal ama nette gezintideyken biraz yüksek bide o.c siz galiba.

o.c. yok ve sistem tamamen boştayken yani oyun vs. bir uygulama yok sadece masaüstü ya acaba oda sıcaklığından dolayı mı ama 25 derece civarında kasanın içindeki fan 25-29 derece arası gösteriyor termal macun tam perfosmansını gösteremiyor olabilir biraz zaman geçsin bir de o.c. yapınca nasıl oluyor onada bakayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enpara kullananların dikkatine
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.