Şimdi Ara

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.903
Cevap
55
Favori
704.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: davidoff26

İzin deme devrem ya. Kullanmadığımız halde yandı gitti kül oldu :/
    Sorma devrem ya. Çukurca çıktı diye izin kullanmadım ben de. Geç gidersem alışamam bi de herkes giderken orda kullanırsam kalamam diye. Ulan terhise 1 hafta kala askerlik mi uzatılır be. Ayıptır yazıktır. Şimdi korona kol geziyo çatır çutur askerede alıyolar millette terhis oluyor. Olan bize oldu.

@plt13
    Muhtemelen öyle oldu hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.İ.N.G -- 30 Eylül 2020; 16:41:4 >
  • Merhaba arkadaşlar, kasım celbi ile askere gideceğim. İnternette giderken götürmemiz gereken eşyalara dair birçok şey gördüm ama acemi birliğine dışardan herhangi bir şey sokamıyormuşuz ve zaten orada her şey veriliyormuş. Mağdur olmamak için bu konuya bi açıklık getirebilecek biri var mı? Acemi birliğine giderken yanımıza hiçbir şey almasak olur mu? Alıp da içeri sokabileceğimiz lazım olan eşyalar varsa da belirtir misiniz? Teşekkürler
  • Salı günü terhis oluyorum beyler.
    1 sene çabucak geçti. Benim için herşey çok güzel geçti. Ben hep iyi hatırlayacağım

Hâlinden memnun olmayan devreler görüyorum. Bence bu tamamen çalıştığınız birlik ve sınıfla alakalı
    Biz 377. Dönemde en çok piyade ve bakımcı alınmıştı. Sayıları çok fazla olduğu için çoğu amele işlerine verilmiş malesef

Kalmak isteyen arkadaşlara başarılar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 22 Ocak 2021; 10:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be daha bu konuyu takibe ilk aldığım günleri hatırlıyorum. Teskereye tabi yıllık izne çıkarak Cuma günü itibariyle teğmen rütbesiyle terhis oldum, Deniz Kuvvetlerinde gerek İzmir Poligon gerekse Ankara Karargah’ta unutulmaz zamanlar geçirdim. Devrelere hayırlı teskereler ve bundan sonrası için hayırlısını dilerim. Önümüzdeki dönem askere gidecek arkadaşlar da bana ulaşabilir, tecrübelerimi aktarmaya çalışırım.

• Bitti beyler,devremlerime hayırlı tezkereler.
    Konuda isyan eden hep ben olmuşum 😁
    Bitti aga 😋😋

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonunda bitti kurtulduk ne saçma sapan işlerdi. Darısı bekleyenlere...

• AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ, 01/11/2019 TARİHİNDE SEVK EDİLMİŞ/EDİLECEK, YASAL SÜRESİ İÇİNDE BİRLİĞİNE KATILMASI HALİNDE MUHTEMEL TERHİS TARİHİ 01/11/2020 DIR.

E-devletten sorgulatınca sizdede böyle mi ?

• evet ne oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt

Birliğimdeki bir astsubay aradı "evrağın eksik" dedi, ben de biraz huylandım

• Shiro Battousai kullanıcısına yanıt

dönüş harcırahı varmı bilginiz veya bilgisi olan

• 6 Kasımda yattı bana

• Bu yazı ne zaman güncellenir bilgi var mı acaba?

• CapsLockTR kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum

• Gençler yol parası alan var mı 2k ya imza attık halen geri dönüş yok. 3.ordu 9.kolordudan alan var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 17 Kasım 2020; 11:14:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ödenek bekleniyor diye duymuştum

bu arada 377. dn hem ilk olmasıyla hem de eğirdirde tek olmasıyla en efsane yd asb dönemidir. bizden sonra gelenlerin alayı çöp

• 377. Dönem asteğmenim. Yol parası halen yatmayan varmı?

• Bana yatmadi K.K

• Android telefon ve tuşlu telefon götürmeyi düşünüyorum. Androidi kapıda direkt olarak teslim etsem kabul ediyorlar değil mi? Saklama işleri bana göre değil, daha sonradan almak üzere sıkıntı çıkarmıyolardır umarım.

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.