< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.İ.N.G -- 30 Eylül 2020; 16:41:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.İ.N.G -- 30 Eylül 2020; 16:41:4 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 22 Ocak 2021; 10:48:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Birliğimdeki bir astsubay aradı "evrağın eksik" dedi, ben de biraz huylandım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dönüş harcırahı varmı bilginiz veya bilgisi olan |
6 Kasımda yattı bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yazı ne zaman güncellenir bilgi var mı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 17 Kasım 2020; 11:14:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ödenek bekleniyor diye duymuştum bu arada 377. dn hem ilk olmasıyla hem de eğirdirde tek olmasıyla en efsane yd asb dönemidir. bizden sonra gelenlerin alayı çöp |
Bana yatmadi K.K < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android telefon ve tuşlu telefon götürmeyi düşünüyorum. Androidi kapıda direkt olarak teslim etsem kabul ediyorlar değil mi? Saklama işleri bana göre değil, daha sonradan almak üzere sıkıntı çıkarmıyolardır umarım. |