Şimdi Ara

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.903
Cevap
55
Favori
703.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün askerlik şubesine gidip tecilimi bozdurdum. E devlet üzerinden yoklama başvurusu yapıp ardından aile hekimine muayene ye gitmem gerektiği söylendi.

E devlet üzerinden yoklama başvurumu yapıp tamamladım. Fakat başvuru esnasında yedek subay'lık la alakalı bir soru sorulmadı. Yedek Subay başvurusunu nasıl yapıyoruz.

Yapabilen varmı yada bilgisi olan ?
  • Arkadaşlar sizlerden acil bilgi bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Ben 10.06.2019 tarihinde 4 yıllık üniversiteden mezun oldum. 30.03.95 doğumluyum. KASIM 2019 da askere gitmek istiyorum. Bu sebeple e devletten ASAL YOKLAMA BAŞVURUSU kısmından bilgilerimi doldurdum. Ancak SINIFLANDIRMAYA ESAS EK BİLGİ FORMU - CELP DÖNEMİ BAŞLIĞI ALTINDA askerlik şubeniz genel celp dönemi KASIM 2020 DİYOR. Bu durumda ben ne yapmalıyım? 2019 KASIMDA kısa dönem olarak yapmak istiyorum. Hangi işlemleri yapmam lazım ? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar sizlerden acil bilgi bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Ben 10.06.2019 tarihinde 4 yıllık üniversiteden mezun oldum. 30.03.95 doğumluyum. KASIM 2019 da askere gitmek istiyorum. Bu sebeple e devletten ASAL YOKLAMA BAŞVURUSU kısmından bilgilerimi doldurdum. Ancak SINIFLANDIRMAYA ESAS EK BİLGİ FORMU - CELP DÖNEMİ BAŞLIĞI ALTINDA askerlik şubeniz genel celp dönemi KASIM 2020 DİYOR. Bu durumda ben ne yapmalıyım? 2019 KASIMDA kısa dönem olarak yapmak istiyorum. Hangi işlemleri yapmam lazım ? Şimdiden teşekkür ederim.
  • kakule1 K kullanıcısına yanıt
    Aile hekimliği muayenesi olmuşsun o sistemde onaylandıktan sonra ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri git. Buradan yaparsın.
    Yapamazsan, hata falan alırsan da askerlik şubesine git derim. Birçok kişi e-devlette hata alıyor.
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Tecilimi bozmadım. Dediğiniz gibi birçok kişi sorgulamada tarih yazmıyor ama sınıf ve tertibat bekliyor yazıyorsa da sizin işlemler tamamlanmış beklemedesiniz bence. E-devletin askerlik sorgulama da bir güncelleme yapıyorlar herhalde. Az önce dediğim gibi işlemler bitmiş ama siz yine askerlik şubesinden en net bilgiyi alın.
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    Ne diyeyim. Kimisi e-devletten sorunsuz yapıyor. Kimisi sizin gibi bu uyarı çıkıyor. Bende anlayamadım. Bazı şubelerde yapıyormuş tercihleri ve tecil bozmayı. Şubeye gidip oradan deneyin derim
  • mkonuk M kullanıcısına yanıt
    Tercih menüsü yazısının üstüne gelindiğinde 2020 için diye belirtiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar yoklama yapildiktan sonra tecil bozuluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkonuk

Ne diyeyim. Kimisi e-devletten sorunsuz yapıyor. Kimisi sizin gibi bu uyarı çıkıyor. Bende anlayamadım. Bazı şubelerde yapıyormuş tercihleri ve tecil bozmayı. Şubeye gidip oradan deneyin derim
    Bugün itibari ile düzeldi arkadaslar.Asal erteleme hatası alanlar bir kontrol etsin,halen bu hatayı alanlar subeye gidp tercih yapabilir.Hesapta ben bugün gidecektim.Acıldıgını görünce tercih yaptım.
    377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 25 Temmuz 2019; 12:12:45 >

• 6 aylık er olarak yapmak istiyorum kasım 2019 tarihinde. Senin girdiğin bu sayfadan tercih yapacak mıyım acaba?
  • aksoycagatay A kullanıcısına yanıt
    Gerek yok.Sen asal yoklamanı yap.Sonra muayene ol.Direk kasımda gidersin.Bu tercih ekranı yedek subay/yedek astsubay/ikinci 6 ay erlik yapmak isteyenler için tercih ekranı.Bunları yapmak istemiyorsan yukarda dediklerimi yapman yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedek astsubay veya yedek subaylar 2020 demi başlıyor sizde öyle görünüyor ?
  • Ben yedek astsubay olarak yapmak istiyormusunuza evet diyorum başvuru kaydettikten sonra hayır çıkıyor.Sende böyle bir sorun yaşadınmı en son başvurularımda ne çıkıyor
  • Cel88 C kullanıcısına yanıt
    benim attıgım fotograf zaten başvuru sonucu.Ben de herhangi bir değişiklik yok hocam
  • Bende hayır çıkıyor artık iptal edip sürekli denemek lazım :(
  • Merhaba Kasımda yedek subay olarak askere alınmak istiyorum.Yaz okuluna gittiğim için Ağustos 26-27 gibi mezun oluyorum. 31 ağustos son başvuru tarihi. Mezun olur olmaz yedek subaylık başvurusu yapacağım fakat geçen gün yoklamayla alakalı bir duyuru okudum duyuruyu ek olarak ekliyorum. Benim yoklama yaptırmama gerek var mı? Yoklama yaptırmazsam mezun olur olmaz başvuru yapamaz mıyım. Çünkü duyuruda yoklaması olmayanlar 31temmuza kadar başvuru yapabilir diyor. Ben şimdi gidip yoklama yaptırırsam öğrenci olarak gözükeceğim ve yedek subaylık belki de güme gidecek. Belkide olayı tamamen yanlış anladım ben bi açıklayan olursa çok sevinirim açıkcası.

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

• Villenoire kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 11:42:43 >
  • |YipMan| kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsın yoklaması olmayanlar için son tarih 31 temmuz şimdi sen mezun olmadan yoklamanı yaptırırsan yedek subaylık güme gider tam emin değilim ama sistem aynı yazanlar gibi işlemiyor şubeyi ara derim bilgi için.Hatta şubeyi arama telefonda cok yardımcı olmuyor cogu sube, direk git şubeye sor
  • Cel88 C kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemde şuan öğrenci gözüküyorum bu da benim yoklama yaptırdığım anlamına geliyor galiba(böyle bir çıkarımda bulundum). Bu yüzden mezun olduktan sonra şubeye gidip yedek subaylık başvurusu yapacağım. Eğer sen yoklama yaptırmamışsın bu yüzden yedek subaylığa başvurma hakkın yok derlerse de yapacak bir şey yok. Ama ben böyle bir şey olacağını sanmıyorum açıkcası.
  • |YipMan| kullanıcısına yanıt
    Kasım celp dönemi için son başvuru tarihi sizin için 31 Temmuz. 2020de sevke tabi olacaksınız ağustosta yoklama yaptırsanız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.